פרק 17 ו18 יצאו!

לילי 22

New member
ראית את הפרק?מהתחלה ועד הסוף?

נאמר לי שפרק 18 הוא מזוייף.לפי מה שהבנתי "ניקו " לו את ההתחלה כדי שיראה פרק 18 ויש שם את אברוצי לפני מה שקרה לו אבל אם מעבירים קדימה רואים שזה פרק 10 או 11.

לא :( לא רציתי להרוס לעצמי את 17

אבל אולי מחר אני אראה ואדווח.. תראי את יכולה להסתכן ולשמור אותו על המחשב.. עד ש-17 יצא.

debojam

New member
סתם אמרו לך

אני כרגע בדקתי ומי אמר לך שרואים את אברוצי לפני מה שקרה לו הגרסה שלי אמיתי העברתי ככה מהר לראות שאני לא מכירה את הפרק וזה בטוח מאה אחוז פרק חדש Prison.Break.S01E18.REPACK.DVDSCR.XviD-VLTC זה הגרסה שלי וזה גם נראה בסדר גמור מבחינת איכות

Marv123

New member
רגע...

פרק 18 כבר ירד אצלי... ידוע מתי פרק 17 יעלה????

Freemee

New member
אחי

כל עוד אני לא אומר את הפעילות הורדה זכותי להגיד שיצא פרק לדוגמה. אין בזה שום דבר חוקי. לדוגמא בפורום סטארגייט לוקחים מטאפורה של אני בא לביקור אצל הדודות לצפות בפרק 18.

ItsNotMe1

New member
נצל"ש שאלת ספויילר (אולי..)

ראיתי רק עד פרק 7. נראה לי שהתבלבלתי , אני לא בטוחה אבל זה נכון שהבעל של אשתו לשעבר של לינק מעורב בהפללה? אל תגידו ספויילרים שהם מעבר לפרק מס' 7, בבקשה. אני פשוט זוכרת מאחד הפרקים שהסוכנים הגיעו אליהם לבית והבעל יצא בחוץ לדבר איתם.

ItsNotMe1

New member
אה, ובאיזה פרק זה היה כשהם הגיעו

לבית של אחד והוא סגר את הדלת ויצא החוצה לדבר עם הסוכן?

SHNI23

New member
בוקר טוב!!!!! גמורה מעייפות אבל

חייבת לדעת מה קורה עם הפרקים האלה ? אמיתי או מזויף ואיך זה בכלל הגיע לאינטרנט???????????????????????????????????????????????????????????????????.

SHNI23

New member
היי !!! מה המצב???????????????

אני מורידה כרגע אני יעדכן אותכם יש לך מסר מימני בפרטי!

SHNI23

New member
לילי, סליחה על הבורות אבל מה זה

סקרין קאפס???? ולילי יכול להיות שהוא אומר בשיר שיש לך "KISS THE GIRL, או משהו כזה? תני כמה מילים מהשיר שנוכל לזהות אותו!!! תודה !!! שני

לילי 22

New member
סקרין קאפס - תמונות מתוך הפרק

ממש לקחו סצנה וכאילו צילמו אתה.... לא זוכרת את השורה עם הקיס.

למעלה