פרק 17 ו18 יצאו!

Freemee

New member
פרק 17 ו18 יצאו!

שניהם אצלי עכשיו בשילוח אקספרס מהדודות, SCREENER כמובן.. יאללה אנשים תעשו ביקורי בית
הופתעתי ששני הפרקים יצאו ביחד.

F3raRi

New member
רק 18...17 בדרך :prison.Break.S01E1

Prison.Break.S01E18.DVDSCR.XviD-ViSi0n

לילי 22

New member
ממש אבל ממש לא נכון

רשת פוקס שיחררה אך ורק סקרינרים לפרקים 14 15 ו 16 לסיקור עיתונאי בתחילת העונה הכביכול חדשה,כל השאר זה סתם זיופי קבצים ברשת.

F3raRi

New member
נו הורדתי את הפםרקים אבל כולם

קיבלו ניוק..

F3raRi

New member
הורדתי את פרק 18:

הפרק מעולה והכל :D אבל לא רוצה לראות זה יהרוס לי בשנייה הראשונה רואים את אברו'צי מואהאהא אבל זה לא ספויילר אז בקטנה

לא יכול להיות יש גבול לכל תעלול

אין מצב שיודלפו שני פרקים שלא שודרו ועוד ברצף ועוד אחרי ששלשה הודלפו כבר. זו בטוח טעות.

Freemee

New member
מסתבר ש17 עדיין לא יצא

והורדתי גרסת תיקון ל18 שהיא פצצה באיכות אבל אני לא רוצה לראות בלי 17.. :\

BoogyB

New member
כאילו מה?

אנשים,רק לפני כמה ימים המנהל הדגיש את האיסור של הורדות ודיבורים על הנושא... btw,פרימי,לאן נעלמת לנו?

נצל"ש נוספו תמונות לגלריה של פיטר

הלא הוא ג'ון המקסים
אגב, הגלריה של וונתוורת עומדת ל
... בעוד דום בודד ואומלל שלא לדבר על השאר..

SHNI23

New member
היי לכולם מה שלומכם? אני לא מבינה?

18 יצא ו17 לא מה הולך פה? מי יודע תשובות?? תודה מראש שני

שניהם יצאו רק ש-17 קיבל ניוק

אז הוא ישוחרר שוב בשלב יותר מאוחר.. בנתיים תוכלי להוריד את 18 ואחרי שתורידי את 17 שישוחרר שוב מיד תוכלי לצפות ב-18 :)

SHNI23

New member
תודה על התשובה!! כמה שאלות נוספות:

א. מה זה ניוק? ב. באמת איך יכול להיות הרי הם לא שודרו בחול ולא שוחררו לעיתנואים אז איך זה הגיע קצת מוזר לא? ראית קטעים מהפרק וידאת שזה זה? סליחה על הספקנות יש מצב שמישהו מקליט סדרן הבריח את זה , אבל קשה לדעת!

אוקיי אז

סליחה על הבורות שלי אבל אני בעצמי לא יודע בדיוק מזה ניוק אבל זה במקרה הזה מפילים את האפשרות להוריד את הגרסא הזאת ומוציאים חדשה זו כנראה בעיה שמגלים אחרי שמעלים את הקובץ לרשת שבעקבותיה לא ניתן להוריד את הפרק ואז אין מקורות ולא ניתן להוריד - ההורדה לא זזה. בקשר לאיך הפרקים הגיעו לרשת, אין לי מושג יכול להיות שמישהו אחר הבריח ולא העיתנואים.. ואין לי כרגע את הפרק (18) על המחשב אבל כמה אנשים מנוסים אמרו שהפרק עובד , עם איכות לא רעה בכלל .. אבל מזה חשוב העיקר שניתן להוריד אותו :) כל מה שנישאר לעשות הוא לחכות שיעלו מחדש את 17... תהנו ;)

SHNI23

New member
הבנתי אחלה תודה!!!! נקווה שזה אמיתי

ושיגיע מהר!

למעלה