פרק 17!!!!!! הסוף?!?!?!

Goggle Girl

New member
פרק 17!!!!!! הסוף?!?!?!

קוג'י: היא לא מתה בסוף?! קואיצ'י מסתבר שלא. עכשיו יהיה עוד קואיצ'י\קוג'י ועוד קוג'י\טאקויה, אני משער. טאקויה: צ'יייי! *קופץ על קוג'י* קוג'י: *מלטף את טאקויה* טאקויה: 0.0 -^.^- קואיצ'י: ... צ'יי! קוג'י: -- לא קואיצ'י: ...קסו. שתי דמויות עמדו בחשיכה. שתי דמויות שמימיות, מכונפות. זוג מלאכים יפהפה, שרצה הגורל והיו תאומים. תאומים שהיו שונים זה מזה כמו שהיו דומים. תאומים של אור וחושך. קואיצ'י הביט בקוג'י במבט רק אך חלול, כאילו ידע איך להרגיש מבלי שידע מדוע. קוג'י כרע על הריצפה, מחזק את טאקויה קרוב, כנפיו הצחורות פרושות סביבם. הוא פגש את מבטו של אחיו בתקיפות וכל הבעתו של אחד שלא יכנע ללא קרב. "אני לא רוצה להלחם בך, קוג'י." "אז תן לנו ללכת." מילותיהם הדהדו בחלל הריק. "אני חושש שאני לא יכול לעשות זאת." "אז גם לנו לא תהיה ברירה אלא לצאת מכאן בכוחות עצמינו." אמר האח הצעיר בתקיפות. "למה את רוצה כל כך ללכת מכאן, קוג'י? מה כבר יש שמחכה לך?" באמת לא ניראה מזמין כל כך ללכת, כיוון שבכל כיוון אליו פנה ראה קוג'י רק עוד ועוד אפילה. הוא עצם את עיניו, מחפש עבורו את התשובה לשאלתו של אחר. הוא ראה את אביו שהיה חייב לו התנצלות. הוא ראה את חבריו שדאגו לו. והוא ראה לא אחת, אלא שתי אמהות בוכות עליו ומתפללות לשובו. הוא לא יכל לאכזב אותן. "אני לא שייך לכאן. וגם אתה לא, קואיצ'י!" קואיצ'י התקדם צעד לעברו, וקוג'י חיבק את טאקויה חזק יותר, מגונן עליו עם כנפיו. "אתה חייב להשאר כאן, קוג'י. העולם שלי, לא, העולם שלנו זקוק לך! אתה באמת רוצה שזה יימשך כך?!" קריאות קרב הדהדו כמו מרחוק, אך בעת ובעונה אחת קרוב. קרוב, כיוון שאלה היו חבריו שנלחמו שם. איזומי צעקה בכאב. ג'ונפי קרא אחריה. וטומוקי צחק. "למה הכנסת אותם לזה?! לא היה להם שום קשר לזה, כלום! אמרת שאני הייתי כל מה שהיית צריך!" קואיצ'י הביט בו בעיניים שחורות במעין חיקוי עלוב למבט אוהב וחייך בדך מתנצלת. "אני יודע, קוג'י. הוא אמר את זה." האמירה הקטנה שירתה את מטרתה כאשר קוג'י נסג עוד מעט. זה היה דבר אחד עבורו, להלחם במישהו שלבש את צורתו של אחיו. אבל אם זה באמת היה קואיצ'י שמה, בין אם מרצונו ובין אם לא, אם זה היה הוא עצמו... "אבל זאת אשמתך, קוג'י!" "מה?!" הוא הביט באחיו הבוגר, לא מאין. "אתה נתת להם יותר מדי." "ממה?!" שאל, סימני יאוש נוכחים בקולו. הוא הגניב מבט לעבר טאקויה, כאילו מחפש תמיכה. "מעצמך." "לא נתתי לך מספיק?" "בהתחלה כן, אבל..." "אבל?" עוד צעד כלפי האח הצעיר. קוג'י הביט מעבר לכתפו. כל מה שראה היה עוד חשיכה. לא היה לאן לברוח, גם אם יכל. גם אם באמת רצה. "אהבת אותם, קוג'י. הסכמת להקדיש להם חלק מעצמך." "בגלל זה פגעת בטאקויה?" קוג'י נהם חזרה, הבעת פניו מזכירה זאב שחושף את שיניו. "רק רציתי שיעזור לי. אני אעשה הכל בשביל החלום הזה." "ומה עם אבא שלי? אבא _שלנו_, קואיצ'י! למה הכרחת אותי לפגוע בו?!" קוג'י עצם את עיניו שוב, מנסה לשכוח. "הוא רצה להרחיק אותך ממני! לעמוד ביננו! לעזור לך... הא! איך הוא יכול אפילו לנסות להבין אותנו?!" ברקים נשמעו בחושך, כאילו משהו נשבר. תקווה?... "אז למה הוא היה חייב לפגוע גם בך?" קוג'י לא יכל אפילו להישיר מבט אל אחיו כששאל. קואיצ'י הביט מטה אל כפות ידיו, כאילו מחפש שם תשובה. "גם זה בגלל שאהבתי אותך?" "...לא." עיניו של קוג'י התרחבו בפליאה והוא ב הה בקואיצ'י. "זה... לא למה הוא בחר בי." קואיצ'י כאילו נעלם בחשיכה לרגע, וכשהופיע שוב, למרות שלא השתנה דבר במראהו, קוג'י ידע שלא אחיו זה שדיבר אליו. -הוא מסמל את החושך. ברור שהוא היה המועמד הכי הגיוני לעזור לי. אבל אז...- 'הוא' הביט דרך עיניו של קואיצ'י על האח הצעיר. היה שמץ של רעב במבטו, של כמיהה מטורפת. וגם, של הערצה. -תן לי לספר לך על מה שהכרתי מהרגע בו נולדתי, קוג'י. ומחיי לא הכרתי דבר אחר.- כמו שלא מרצונו, קוג'י הביט אל עיניו של אחיו, מביט הישר אל זה שהיה בפנים. -נקמה. קנאה. שנאה. אכזבה. עצב. בדידות... מוות. בדיוק הדברים שסובבים אותנו.- קוג'י הביט סביבו, כאילו מנסה למצוא הוכחה למה ששמע. למרות שלא יכל להבין בחושך, הבין מהחוסר באור. הכאב בליבו הוכיח את מה ששמע. -זה כל מה שידעתי כל חיי. העולם שמחוץ לחשיכה הפחיד אותי. הוא היה זר ושונה לכן החלטתי לחסום אותו. להיפטר מכל האור שבעולם וליצור עולם כמו שהכרתי.- החיוך על שפתיו של קואיצ'י היה כל כך מאושר, שקוג'י רצה לבכות שוב. אך לא נישארו לו עוד דמעות. -עולם כמו שמצאתי בתוך אחיך, קוג'י.- 'הוא' נגע בחזהו של קואיצ'י היכן שהיה ליבו, וקוג'י גיחך על האירוניה. אחיו אולי היה חשיכה, אך גם בלילה הכי אפל זרחו כוכבים. -כמו בתוך אחיך... וכמו בתוך אתה עצמך- הייתה דקה דומייה בה כאילו חיכה לקוג'י שיאמר משהו, אך זה רק הביט בו בדממה. -באותו לילה, כמעט ולקחתי את אחיך. ואז אתה באת. היית כל כך יפה תחת אור הירח... והמבט בעיניך...- 'הוא' ליקק את שפתיו, מתקדם עוד צעד כלפי הנער צחור הכנפיים. -שנאת אותי. תיעבת אותי. רצית לפגוע בי כמו שפגעתי באחיך. היית כל כך יפה, מואר בהילה של חשיכה...- 'הוא' כרע על בירכיו, במחרק יד משני הנערים האחרים. קוג'י, למרות זאת, לא נרתע. אם בכלל, הוא פרש לרווחה את כנפיו, מסיר את אחד המכשולים שעמדו בינו לבין זה שהתיימר להיות אחיו. המכשול השני היה הנער בזרועותיו. -אך אתה לא נכנעת. למה מה שהרגשת, למרות הכל, הגנת על אחיך, גם כשהתחנן שתחשוב על עצמך. גם ברגע החשיכה הגדול ביותר שלך, זרחת כמו שלא ראיתי איש זורח מימי. לא פחדת ממני. ויותר מכל, לא פחדת מעצמך. חשבתי אז, שאם אקח רק קצת ממך, גם אני אולי אזהר ככה. אבל טעיתי.- הייתה חרטה אמיתי בקולו, וקוג'י לרגע תהה אם היה זה אחיו, או אולי האור שנלקח ממנו לא הלך לאיבוד אחרי הכל.

Goggle Girl

New member
פרק 17 חלק ב! חכו, יש עוד חלק...

-ככל שלקחתי יותר ממך,אתה רק זהרת יותר. גם אני רוצה לזהור כמוך, קוג'י." ופתאום היה זה שוב הקול המוכר. הקול כל כך שלו, אך שונה. קוג'י הביט אל תוך עיניו של אחיו וידע שבאמת אחיו היה. הוא חייך קלות, אך לא בדיוק מהקלה. "רק אתה יכול לעזור לי, קוג'י. רק אתה יכול להשלים אותי..." "רק אני, הא?" נקודות אור הופיעו בחשיכה סביבם, אך לא היה זה אור כמו של קוג'י. היו אלה נקודות כמו גחליליות בוערות. הן התאספו בין שני הכמעט מלאכים לפני שנספגו בנער השלישי. "אם רק אני יכול לעזור לך..." טאקויה פקח את עיניו בזהירות והביט סביבו. עיניו נחתו על הדבר המוכר הראשון שזיהה. קוג'י. "...אז לא אכפת לך שהוא לא יהיה כאן, נכון?" "קו, קוג'י?" "שש..." קוג'י הצמיד אצבע לשפתיו של טאקויה וליטף את לחיו. בדיוק כמו שעשה בלילה ההוא. ליבו של טאקויה קפץ, כמו מצפה להמשך. "אתה תהיה בסדר עכשיו. גם האחרים." גם טאקויה וגם קואיצ'י הביטו בו בתדהמה. "קוג'י... אתה..." "לא!" נער המשקפת קפץ וחיבק את קוג'י, משמש כמגן פיזי בין התאומים. "קוג'י, אל תקשיב לו! לא משנה מה הוא אומר..." "טאקויה." השקט בו נאמר שמו לא הרגיע אותו, יותר שיתק את הנער. הוא הביט בקוג'י, מבולבל לחלוטין. הוא הביט בקואיצ'י מעבר לכתפו, וזה רק חייך קלות. "תודה לך." טאקויה הספיק להביט בקוג'י פעם אחת אחרונה לפני שנעלם בלהבה בוהקת. "קוג'י... אתה..." "הדרך היחידה להפסיק את זה... אין לי ברירה אחרת אם אני רוצה להציל אותם, נכון?" הוא הביט באחיו, אך ידע שלא יקבל תשובה. הוא לא ביקש אחת. "אתה חושב שאני זוהר? אין לך מושג כמה אתה טועה. אני לא מאיר בכלל. אבל עדיין, עשית מה שעשית, בגללי... אין לי ברירה... לא." אמר, וקולו נחוש ובטוח, כמו יודע שמה שיעשה יהיה הדבר הנכון. "אני רוצה לעשות את זה." הוא נעמד על רגליו, כנפיו פרושות למלוא רוחבן, מאירות את הנער תחתיו. "אם אני רוצה לכפר על מה שקרה... אם אני רוצה את אחי חזרה..." הוא הושיט את ידו, וקואיצ'י הביט בו בשאלה. "אסור לי לברוח יותר. אמרת שאני לא מפחד. אבל פחדתי מהצל של עצמי. גם מהאור, וגם מהחושך. אבל אני לא מפחד יותר. ואתה?" כשקואיצ'י אחז בידו, זה פשוט הרגיש נכון. כמו בפעם ההיא שלמד שבכלל יש לו אח. הוא השיג חזרה חלק מעצמו. כך הוא הרגיש. "תודה, קוג'י." "אל תודה לי. האור והחושך צריכים להיות ביחד." קואיצ'י נגע קלות בפניו ושניהם חייכו זה אל זה, לפני שהחלו להתקרב. עיניהם אט אט נעצמו, וכנפיהם כמו מגינות עליהם משאר העולם. -תודה.- ופתאום, לא היה הבדל בין האור לבין החושך. השניים נהיו אחד.

יפה *______*

מאוד מאוד מאוד יפה *__* אני לכתוב כמוך ;; *סוגדת לעדי* קואיצ'י:..אה..*מסתכל סביבו ורואה שכולם סוגדים לעדי*...*סוגד גם כן*

star_female

New member
איפה החלק השלישי??

@_@ צריכה... לקרוא... פיק... (אני מאשימה את השעה.)

moon flower

New member
אני לרצות עוד!

קוג'י: וואו לא ידעתי שאני כזה עמוק מון: *מוחה דמעה* גם אני לסגוד לעדי-צ'אן!!!

Goggle Girl

New member
האפילוג.

זו הייתה שעת אחר צהריים מאוחרת והשמש החלה לשקוע. הפארק היה שקט ואיש לא הפריע לשני הנערים שישבו תחת אחד העצים. הם ישבו שם, מחובקים עם ידיים שלובות. הם לא אמרו מילה, אך לא הייתה זו שתיקה מביכה. הם פשוט נהנו מקול הדממה זה של זה. "אני צריך ללכת עוד מעט." הנער לצידו ידע שזה יבוא. היה כך כל פעם כמעט שנפגשו. כאילו שפגש בו רק בכדי שילקח ממנו. סיפור חייו ממש. "אתה לא יכול להשאר עוד קצת? רק עוד קצת?" שאל ונתלה על חולצתו של הנער השני. הוא הביט בו, עיניו החומות דומות לכלבלב רעב המחפש אהבה. לא היה זה רחוק כל כך מהאמת. "אתה יודע שהייתי נשאר לו יכולתי. אבל זה לא המצב. אני חייב ללכת..." הנער החיוור אמר בצער ורצה לישוק למצח הנער השני, אך זה רק הפנה את מבטו. "אז תלך." "טאקי-צ'אן, כבר דיברנו על זה..." "זה לא אומר שאני חייב להיות מרוצה מזה, קוג'י!" כמעט צעק חזרה. "אני מבין... אני מצטער." קוג'י לקח את ידו של טאקויה ונישק אותה, מחזיק אותה קרוב לפניו. "אבל אין לי ברירה." "אני יודע. רק תבטיח לי דבר אחד." "מה?" "תבטיח לי..." רוח החלה נושבת בפתאומיות, ושני הנערים הסבו פניהם לעבר דמות מלאכית. קואיצ'י עמד שם, שלוש מכנפיו שחורות בעוד השלוש האחרות לבנות. "אני צריכים ללכת, קוג'י." הוא חייך בהתנצלות כלפי נער המשקפת והושיט ידו אל קוג'י. קוג'י פנה ללכת אך טאקויה חיבק אותו בחוזקה. "תבטיח לי שתחזור מהר." מרחיק את הנער בעדינות, הוא קם, וכנפיו הופיעו. גם הן היו, כמו של אחיו, שלוש לבנות, שלוש שחורות, מתאימות לאלו מהצבע השני אצל אחיו. שני התאומים התחבקו, הבעת שלווה על פניהם. הם החלו להעלם, הרוח מלווה אותם. "קוג'י! תבטיח לי!" התשובה הטובה ביותר שקוג'י יכל לתת לו הייתה חיוך מעודד, שאיש מהם לא האמין לו. ופתאום טאקויה נשאר לבד, הזכר היחידי לכך ששני הנערים בכלל היו שם הייתה נוצה כסופה, שנטתה לשחור וללבן באותה מידה שנחתה על שפתיו, מבקשת להיות נשיקת פרידה. טאקויה אחז בה בעדינות, כיאה למתנה מאוהב. "תחזור מהר, קוג'י. הלילות בודדים וחשוכים בלעדיך." והוא תהה מתי יהיה הוא זה שיקרה לקוג'י הרחק מאחיו. אך האש לא קראה לאור. היא רק הרחיקה את החשיכה. ובמקרה שכזה, ידע, שליבו לעולם לא יהיה שלם שוב. והוא נשק שוב לנוצה, ובכה. ~&~&~הסוף~&~&~

star_female

New member
-נמנעת מספויילרים לפיק בכותרת-

;;;; וואההה ;;; איזה יפה ;; מסכן טאקויה-צ'אן ;; *לא מאמינה שזה כבר נגמר*

;;

זה..זה..עצוב מדי ;; חוץ מזה שזה היה קוגיצ'י D: אבל..זה עצוב ;_; טאקוייה המסכן ;; אני דורשת המשך!עוד עונה!!!;_; זה עצוב מדי ;; *פורצת בבכי על קואיצ'י* אבל זה מאוד יפה *_* אבל זה עצוב ;;

Goggle Girl

New member
... אז זה טוב או רע? oO

טאקויה: זה רע, זה רע! גרוע! אאאאאאאאאאאאאאאאאה!!! *רץ במעגלים ומנופף ידיו בפראות* *פוגע בטעות בקואיצ'י* הא! קבל את זה! נוכל! גונב חברים! ממזר! קואיצ'י: ... *זוהר בשחור ומוציא את הרובה טאקויאים* זאת עונת נערי המשקפת של העונה הרביעית טאקויה: ...צ'יי! *מתחבא מאחורי קוג'י* קוג'י: ... הרשה לי *לוקח מקואיצ'י את הרובה* קואיצ'י: הוא לא טעון קוג'י: זה בסדר *חובט בטאקויה* -מרדף!- קוג'י: חזור הנה! טאקויה: גם נטשו אותי וגם חובטים בי ;; קוג'י: תשתוק ותגיד תודה קואיצ'י וגוגל: *אוכלים פופקורן*

moon flower

New member
וואו! עדי-צ'אן להתחיל עוד פיק!

אני לרצות עוד פיק! קוג'י: ועוד פעם להיות מלאך??? מון: ומה רע בזה? קוג'י: הכנפיים כבדות... מון: לא להתלונן! קוג'י: אז יש עוד פיק??? מון: תהיה בטוח! *נועלת את גוגל בחדר עם מכונת דפוס ומאתיים קילו נייר*

lori4

New member
ווואווו עדי....

זה היה ממש יפה, חבל שזה הסוף.... מסכן טאקויה.....

Goggle Girl

New member
זה פשוט כתב את עצמו! X_X

וזה די טוב, כי... יש לי אנגסט של טאקויה לכתוב ^^;;; אז הוא במצב הנפשי המתאים. טאקויה: *יושב בצד מדוכדך* קוג'י: ... *נותן לטאקויה עוגייה* טאקויה: *מכרסם את העוגייה, עדיין מדוכדך* קוג'י: מה אני צריך לעשות בשביל שתהיה בסדר?! טאקויה: *מצביע על קואיצ'י* לא רוצה. קואיצ'י: תחזור ללהיות מדוכדך. -- טאקויה: ;;

lori4

New member
אנגסט? *מתעוררת*

את מתכוונת שאת תכתבי עוד מהסיפור הזה? או משהו חדש?

lori4

New member
*Blink* פיק רע?

לא הייתי אומרת על הפיק הזה שהוא רע,ממש לא, הוא קצת מתוסבך ונורא נורא עמוק. אבל הוא בהחלט לא פיק רע.

Seto¥Girl®

New member
*מתחילה לבכות*

אני לרצות עוד!! ולא הבנתי את זה כל כך 0.ם כאילו, מה הקטע?! למה ה... ה... יצור הזה היה צריך את קוג'י?! וזה לא היה אמור קצת לפגוע אם היה אור וחושך ביחד? בעע זה סיפור רע. תעשי אפשרות אחרת, של סוף טוב^^^^^

Goggle Girl

New member
סי, סי סי סי.... סיפור רע?!?!?! ;;;

*מתאבדת* קוג'י: הוי! אל תמותי! את צריכה לסיים לצייר אותי! קואיצ'י: אתה לא זה שקברת אותה? קוג'י: ... אל תשנה את הנושא! *מנופף בעט חפירה בצורה מאיימת* טאקויה: *עדיין בדיכי*

לייט!!!

זה לא סיפור רע!!!!! זה סיפור נהדר *__* *סוגדת לעדי* וזה סוף טוב!!>_< קוג'י וקואיצ'י ביחד!!לא יכול להיות יותר טוב *_* וזה לא יצור..זה קואיצ'י!!קואיצ'י!!!>_< קואיצ'י:כן!תלמדו כבר להגיד את השם שלי!!זה לא כך-כך מסובך!-_-'

למעלה