פרק 17 - הדחה מפתיעה

פרארי1

New member
היה שופט אחד בלבד

אם, לצורך הדיון, נניח שבאמת ספרו סיבובים שלמים (תכלס, הרי אנחנו כבר יודעים שההפקה יכולה להחליט מי עובר, מתי ולמה), אין מצב ששופט אחד יכול להסתכל בתשומת לב על יותר מבול עץ אחד ולכן, למרות שזה נערך אחרת, סביר שזוגות ביצעו אחד אחרי השני וכך גם זכו לזמן מנוחה והפשרה מהמים הקפואים (הם קיבלו חליפות צלילה ששומרות על חום גוף, אז כנראה שהמים באמת היו קרים ולא שיקרו לנו, לשם שינוי...).

DANAMIR4

New member
איזו התנהלות הפקתית מרימת גבה

ממתי אחד יכול לעשות משימה זוגית?
הרי לפי כל הגיון אם הם רוצים לא לעשות יחד אז עושים אחד אחרי השני עם המתנה של שעה.
פה ברור מאליו שזה נתפר עבור אלכסה עלמנת שלא יצטרכו לחכות עד שכולם מסיימים ואז לחכות שעה..........

DDN

New member
כבר היה להם בעבר בעונה הזו

איזו משימה שאמרו שאם רוצים לבצע אותה אחרת, צריך להמתין שעה. לא זוכר מה ואיפה זה היה.
&nbsp

Gרר

New member
איזה כיף לי שאני לא מסתכל על פרומואים

אפילו על ה"אחרי הפרסומות" אני מדלג (מתחילים לראות חצי שעה יותר מאוחר כדי שאפשר יהיה לרוץ על זה עם ה-יס מקס). פרומואים לא רואה בכלל ובכלל לא כיף לי ולא מעניין אותי לדעת מראש שום דבר או להתחיל להכנס לכל מיני משחקי ניחושים של מה התכוון המשורר. אוהב לראות את התכנית כפי שהיא בלי כל הפרומואים הבקרובים והפרשנויות. לתכנים של הפרומו אני תכלס נחשף רק כאן בפורום אבל גם אז אני משתדל לא להתעכב על ההודעות האלה אלא להעביר הלאה. אתמול אחרי ה"הדחה המפתיעה" שמסתבר שזה גם היה שם הפרק אני יותר מתמיד שמח על הנוהג הזה. נהנתי מהפרק גם בלי להיות במתח המדומה שמתבקש מהטייטל.

למרות שאני שונא משימות מזל כי אני לא אוהב שזוג שאני חושב שמגיע לו יכול לעוף רק בגלל תוצאה של קוביה... אבל למזלי הזוגות שאני רוצה לראות בהמשך אכן המשיכו אז נרגעתי

תום ואוריאל - מדהים לראות את הדינמיקה ביניהם. במיוחד זה בלט במשימה של המים. אוריאל פחות מסתדר עם העליה על הגזע ונופלים כל הזמן? סבבה. לא מתחילים לריב. לא מאבדים עשתונות. חושבים קצת איך אפשר לעשות את זה אחרת ועוברים את המשימה. ככה צריך לעבוד והזוגיות המושלמת הזאת מקנה מבחינתי מקום בגמר.

אלכסה ורז - לא האמנתי שאני אחבב זוג שהדביקות שלו משאירה כתמי סוכר על המסך בסוף כל פרק, אבל רק בגלל שהם כל כך ההיפך מזה בתחרות עצמה אני מפרגן להם את המקום בגמר. מזוג כזה מלוקק ציפיתי שיעשה ביג דיל מכל משימה ואלכסה תצרח כל העונה כמה קשה לה ופתאום מתברר שמתחת לחזות השברירית מסתתרת נמרית לא קטנה. רק על אלמנט ההפתעה הייתי נותן להם את הכרטיס השני, אפילו שאם הם ייכנסו לשם זה יקרה לא מעט בזכות התערבות של הפקת התכנית.

וובה ואלה - לוובה סוף סוף נפל האסימון שאלה אוהבת להבין איך דברים עובדים לפני שהיא עושה אותם ובמקום לצעוק עליה תוך כדי תעשי תעשי לא משנה איך זה עובד הוא עשה לה סידרת אימונים על הגזע לפני שהם נכנסו למים. חביבי הקהל, לא יעזור אלוהים. שיגיעו לגמר ויחלקו בורקסים של בונז'ור לכולם.

את מי הייתי רוצה לראות עף?

קודם כל את יוכי ולינור - מצחיק איך במשימה שצריך לעלות על סירה הן צורחות חצי שעה ערוכה וכאן שזה ממש one to one עם המים הכל פתאום עובר חלק. ועם זאת - מיציתי את נוכחותן הבעייתית.

התאומים - למרות האנושיות והדוכסיות זוג שאפילו כשהם מבטיחים לעצמם במשימה הזאת לא פוצים פה לא רבים לא כלום תוך שניה כבר רוטנים אחד על השני. למזלם ידעו כנראה להשתחרר מזה הפעם ובזכות זה סיימו את המשימה אבל דחיל רבאק עוד משימת ניווט אחת והם בחוץ לדעתי.

גל וליאל - סורי אבל אני לא מסוגל לסבול את הנוכחות של הזוג הזה. היא עם הצווחנות המובנית שלה והוא עם הפרצוף ידעני שלו והיחס המזלזל.

דניאל ומאירי - בעיקר בגלל שהם לא מספיק מעניינים טלביזיונית...

ואחרון חביב זוג שהוא אצלי במקום טוב באמצע. שי ושני. לפעמים אני מת על היציאות שלהם. לפעמים הוא, בעיקר, מאד מקומם אותי. אבל לפחות הם מעניינים ומצחיקים.

אפרופו סדרת אימונים לאלה

הזכירו פה אפשרות שלא היה מספיק גזעים לכולם זו זמנית. ואז חכם מצידו של וובה לנצל את הזמן לאימונים.
אבל אם הוא ויתר על התור שלו בגלגל בשביל אימונים , זו טעות; אפשר להתאמן תוך כדי ניסיונות ואולי להרוויח איזה סיבוב עד שתופסים את הפרינציפ.

נליאו

New member
הדחה מבאסת ממש

רוני ויעל היו הזוג האהוב עלי אחרי יפה ובועז ואירית וסיני, כנראה כל זוג שאני אוהב סופו לעוף ולא לזכות(בת אל ומעיין עונה 3, התימניות עונה 2 והקיבוצניקיות עונה 1).
הסוף היה ממש מותח, לא יכלתי לשבת מרוב לחץ ומתח, אבל איך יכול להיות שרוני ויעל שהיו במקום חמישי, נעקפו ע"י יוכי ולינור ו-וובה ואלה שהיו הרחק מאחורה, אז נכון שהן ירדו למדרגה ה104 כשהן היו במדרגה ה300 אבל הסגירת פער של 2 הזוגות הללו נראית מעט חשודה, אולי יש בדברים בגו על פרישה של רוני ויעל.
כרגע אחרי הדחת הדואניות, אין זוג שאני באמת מחבב, אלא רק מקווה שיוכי ולינור, התאומים ורז ואלכסה לא יגיעו לגמר.

יש לי חשד שהדואניות לא באמת הגיעו לפני וובה ואלה למדרגות

כי אחרת למה לא הראו את העקיפה ?

rasmus girl11

New member
מישהו בפייסבוק כתב את זה-

'התאומים ירדו למדרגות מספר 22 ושם נאמר להם לעלות ישר לקו סיום
יוכי ולינוי קיבלו פקודה לרדת ל22 ואז עלו ל300...'
מוזר, לא?
גם שמתם לב ששי ושני הגיעו בערך 6 מדרגות לפני הסוף, וקראו שם הוראה של לרדת חזרה למדרגה מסויימת.. ובכל זאת זרקו את הקוביות והתקדמו?! הייתה שם עריכה מאוד מוזרה, או שהקפיצו את זה כדי לא להראות את כל הדרך שהם עשו או שעזרו להם.
גם כל הקטע עם אלכסה ורז, לא קיבלו אף מדרגה עם הוראה ועד שכן זה לעלות הישר לקו הסיום..
יכול להיות שההפקה התעסקה עם ההוראות?

את לא קוראת את כל התגובות פה...

זה לגיטימי, גם אני לא.
הנה מה שאני כתבתי למעלה: "ההפקה בוחרת מי נשאר ומי עף, יש טעם להמשיך לצפות? יש לי הרגשה שההפקה הזיזה את המשימות מכל מדרגה במהלך המשימה עצמה בהתאם למתמודדים".
יכול להיות שאת לא מעוצבנת מכך וזו הסיבה שתמשיכי לצפות? כי אני מתלבט. אם מצילים ככה מתמודדים ואין שום דבר טבעי וזורם במשימות, איפה המתח? אלכסה ורז וליליאן וחברו מגיעים לגמר על סמך ה"מזל" שלהם + כמות החשיפה, האם כדאי להמשיך לצפות?

l86

New member
לגבי שי ושני

זו הוראה שהייתה כמה מדרגות מעל המדרגה שהם היו עליה והם קראו את זה כי הם חששו שיקבלו את זה. כשהם זרקו את הקוביות התברר להם לשמחתם שזו לא המדרגה שהם צריכים להגיע אליה.

זה נראה לי די ברור

שמורידים בעריכה חלק גדול מאוד מהמשך של המשימה (אחרת התכנית הייתה באורך של חמש שעות).
אז יוצא שבעריכה מחברים קטע שבו נאמר לרדת למדרגה 22 עם קטע אחר (שאולי קרה בכלל כמה דקות אחרי במדרגה אחרת לגמרי) שבו נאמר לעלות לנקודת הסיום.
ממש לא נראה לי הגיוני שאנשי הפקה מתרוצצים בין המתמודדים בזמן אמת ומזיזים רמזים, זה היה בולט מדי למתמודדים ואפילו לצופים.

חוטהשני

New member
לגבי התאומים...
הם הגיעו למדרגה ריקה ופשוט נתקלו בכיתוב של כמה מדרגות קדימה...כשהם הטילו את הקוביות, למזלם, הם דילגו על אותה מדרגת 'ביש המזל'....

לא הדחה מפתיעה כל כך

הדחה מפתיעה היתה דניאל ומאירי למשל, או טום וג'רי.
האחיות השתרכו בסוף זמן רב והדחתם היתה טבעית.

יש לי חשד שהדואניות לא באמת הגיעו לפני אלה וובה למדרגות

כי אחרת למה לא הראו את העקיפה ?

ממששמחתי שהן עפו....

את יעל חיבבתי אבל רוני בלתי נסבלת לדעתי וחייה בסרט שהיא סלב או "סופרסטאר" כמו שהיא מכנה את עצמה בלי סוף...
ועם כל הכבוד, הבגדים התמודים והמינימליים לא נראים עליה טוב...
&nbsp
בקיצור, אני שמחה שרוני עפה, על יעל חבל לי, היא יכלה להגיע רחוק לדעתי ללא רוני...
&nbsp

רומי 9121

New member
אני לא מבינה מדוע כל פרק
שאר המשתתפים בוחרים את אלא ווובה לעיכוב ע"י הצבעה בצומת? בעיני הם הכי נחמדים והכי אמיתיים.
זה כאילו שהמשתתפים החרימו אותם. ועל מה?
אני מאד מחבבת את הצמד הזה ולדעתי הם גם מכניסים הרבה פילפל ועניין לתוכנית.

רוב הצופים חושבים כמוך אבל אני לא מבין למה אוהבים אותם
סביר להניח שזה קשור לשהייה במלון.
כנראה שהם לא מתקשרים עם הזוגות האחרים ולא חברותיים כלפי הזוגות האחרים.
"דברים שרואים מכאן לא רואים משם"

למעלה