איזה כיף לי שאני לא מסתכל על פרומואים
אפילו על ה"אחרי הפרסומות" אני מדלג (מתחילים לראות חצי שעה יותר מאוחר כדי שאפשר יהיה לרוץ על זה עם ה-יס מקס). פרומואים לא רואה בכלל ובכלל לא כיף לי ולא מעניין אותי לדעת מראש שום דבר או להתחיל להכנס לכל מיני משחקי ניחושים של מה התכוון המשורר. אוהב לראות את התכנית כפי שהיא בלי כל הפרומואים הבקרובים והפרשנויות. לתכנים של הפרומו אני תכלס נחשף רק כאן בפורום אבל גם אז אני משתדל לא להתעכב על ההודעות האלה אלא להעביר הלאה. אתמול אחרי ה"הדחה המפתיעה" שמסתבר שזה גם היה שם הפרק אני יותר מתמיד שמח על הנוהג הזה. נהנתי מהפרק גם בלי להיות במתח המדומה שמתבקש מהטייטל.
למרות שאני שונא משימות מזל כי אני לא אוהב שזוג שאני חושב שמגיע לו יכול לעוף רק בגלל תוצאה של קוביה... אבל למזלי הזוגות שאני רוצה לראות בהמשך אכן המשיכו אז נרגעתי
תום ואוריאל - מדהים לראות את הדינמיקה ביניהם. במיוחד זה בלט במשימה של המים. אוריאל פחות מסתדר עם העליה על הגזע ונופלים כל הזמן? סבבה. לא מתחילים לריב. לא מאבדים עשתונות. חושבים קצת איך אפשר לעשות את זה אחרת ועוברים את המשימה. ככה צריך לעבוד והזוגיות המושלמת הזאת מקנה מבחינתי מקום בגמר.
אלכסה ורז - לא האמנתי שאני אחבב זוג שהדביקות שלו משאירה כתמי סוכר על המסך בסוף כל פרק, אבל רק בגלל שהם כל כך ההיפך מזה בתחרות עצמה אני מפרגן להם את המקום בגמר. מזוג כזה מלוקק ציפיתי שיעשה ביג דיל מכל משימה ואלכסה תצרח כל העונה כמה קשה לה ופתאום מתברר שמתחת לחזות השברירית מסתתרת נמרית לא קטנה. רק על אלמנט ההפתעה הייתי נותן להם את הכרטיס השני, אפילו שאם הם ייכנסו לשם זה יקרה לא מעט בזכות התערבות של הפקת התכנית.
וובה ואלה - לוובה סוף סוף נפל האסימון שאלה אוהבת להבין איך דברים עובדים לפני שהיא עושה אותם ובמקום לצעוק עליה תוך כדי תעשי תעשי לא משנה איך זה עובד הוא עשה לה סידרת אימונים על הגזע לפני שהם נכנסו למים. חביבי הקהל, לא יעזור אלוהים. שיגיעו לגמר ויחלקו בורקסים של בונז'ור לכולם.
את מי הייתי רוצה לראות עף?
קודם כל את יוכי ולינור - מצחיק איך במשימה שצריך לעלות על סירה הן צורחות חצי שעה ערוכה וכאן שזה ממש one to one עם המים הכל פתאום עובר חלק. ועם זאת - מיציתי את נוכחותן הבעייתית.
התאומים - למרות האנושיות והדוכסיות זוג שאפילו כשהם מבטיחים לעצמם במשימה הזאת לא פוצים פה לא רבים לא כלום תוך שניה כבר רוטנים אחד על השני. למזלם ידעו כנראה להשתחרר מזה הפעם ובזכות זה סיימו את המשימה אבל דחיל רבאק עוד משימת ניווט אחת והם בחוץ לדעתי.
גל וליאל - סורי אבל אני לא מסוגל לסבול את הנוכחות של הזוג הזה. היא עם הצווחנות המובנית שלה והוא עם הפרצוף ידעני שלו והיחס המזלזל.
דניאל ומאירי - בעיקר בגלל שהם לא מספיק מעניינים טלביזיונית...
ואחרון חביב זוג שהוא אצלי במקום טוב באמצע. שי ושני. לפעמים אני מת על היציאות שלהם. לפעמים הוא, בעיקר, מאד מקומם אותי. אבל לפחות הם מעניינים ומצחיקים.