פרק 16

Adi dolf

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק! אריק ואשר..מי היה מאמין! לדעתי כל הקטע שהם גילו שאשר הומו וכל זה היה צריך להמשך לפחות שני פרקים..הפרק הזה היה ממש דחוס! אבל אדיר!
כבר קראתי איפהשהוא שסרינה וג'ורג'ינה הרגו יחד מישהו אז לא ממש הופתעתי מזה..

MeItOsH

New member
נקודות חשובות בפרק../images/Emo58.gif

אחלה פרק!!! ממש אהבתי..למרות שכל פעם שאני רואה את ג'ורג'ינה בא לי להרביץ לה.. לילי ורופוס אני כל כך אוהבת אותם ביחד.כל פעם שאני רואה אותם ביחד אני פשוט מתחילה לבכות. למרות שציפיתי שבחנות כלות יגידו להם איזה משהו כמו "אתם זוג נהדר" אבל התמיכה שלהם אחד בשני..*גררר*
סופסוף שהעמידו את ג'ני.היא התחילה להיות מיני בלייר ובסופו של דבר היא הבינה מי היא באמת, וחזרה לדרך הישר. אריק הומו ושוב,בא לי להרביץ לג'ורג'ינה. סרינה הרגה מישהו ידעתי!! עכשיו רק צריך לדעת מי,ואיך היא תתמודד עם זה. סרינה צלמה קלטת סקס גם זה היה די ברור כך או אחרת. אבל היא חייבת לדבר עם דן ולהסביר לו הההההכל.

ping93

New member
../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי את הפרק הזה, למרות שדי ניחשתי כבר שסרינה הרגה מישהו, וכבר ידעתי שאריק הומו, אז לא הייתי מלאה בשוק והלם לאור התגליות שהיו כאן בפרק. אוי, אני כל כך אוהבת את ג'ורג'ינה. שיעשו פרק שלם רק עליה כבר, אני לא יכולה לחכות לסצינות שלה בפרקים. מישל שחקנית כזאת טובה. יש! בלייר כיסחה את ג'ני! ווהו! הגיע הזמן שמישהו יעשה את זה כבר. מה שכן, לא אהבתי את העובדה שאריק הוציא את אשר מהארון. כאילו, כן הוא הסתבר כחרא של בנאדם, אבל לא למדת מהחוויות של עצמך שלהוציא אנשים מהארון זו רמה אחרת בכלל של חרא? כאילו באמת. בכלל אני לא אוהבת כשבסרטים\סדרות עושים שהומוסקסואליות או יציאה מהארון נחשבות לעונש כלשהו. זה לא מסר טוב. חבל לי שצ'אק לא היה בפרק. נקווה שבפרק הבא הוא יהיה, ושיהיו לו הרבה סצינות עם בלייר
. אה, ושגם נייט יהיה ויהיו לו הרבה סצנות עם וונסה. לילי ורופוס
!! שיהיו כבר ביחד, הזוג המושלם הזה. הרי ברור מאליו שהם מתאימים בכל דרך שהיא, ותראו איזה חמודים הם ביחד
. טוב, עכשיו רק מעניין אותי לדעת מה באמת קורה עם סרינה, ג'ורג'ינה ומה שקרה איתן.

בדיוק מה שאני חשבתי... ../images/Emo58.gif

אם מישהו הוציא אותו מהארון, זה לא נותן לו שום זכות לגבי חיים של מישהו אחר. נכון, אשר חמור, אבל זכותו לעשות מה שהוא רוצה. ממש לא אהבתי איך שאריק הוציא אותו מהארון בפומבי. ולמרבה הפלא, גם לי צ'אק היה ממש חסר... ובלייר- אין ספק שהיא מלכת עולם! פשוט ככה. היא מעניינת, לא צפויה, וחברת אמת. ג'ורג'ינה מעצבנת אותי ואני בטוחה שבסוף יתגלה שמי שהם הרגו בעצם חי, ככה זה תמיד.

ShirTwo

New member
ספוילרים

בלייר?! מתעליה! מי שהם הרגו לא יתברר כחי, תסתכלי על סרינה! אני בטוחה שהיא יודעת שהוא מת, יכול להיות שהיא הייתה בהלוויה שלו או משהו.

ליאור XX

New member
OMG ../images/Emo58.gif

כמו שצ'ייס אמר " a lot of OMG moments " סרינה כאילו ידעתי שסרינה הייתה ילדה רעה אבל עד כדי כך גן קלטת סקס וגם להרוג מישהו כאילו מה עבר לה בראש באותו רגע ? אשר |סגדש| מי לעזאזל הוא חושב שהוא? " ג'ני באמת נראה לך שאני ייצא איתך , את מברוקלין " זה היה מממש מגעיל ועוד ג'ני שתקה למה מי צריך אותך בכלל? אריק למרות שידעתי כבר שהוא הומו הייתי כזה בשוק למרות שהוא נראה הומו
ואיך הוא יצא גבר עם אשר מגיע לו חח XDD דן דן
מסכןן עד שהכל חזר לשגרה עם סרינה שונאת ג'וג'ינה
ג'ני&בלייר המלחמה נגמרה סוף סוף , בלייר תחזור להיות קווין ב' , ג'ני תחזור להיות ליטל J היה פרק ממש טוב מש"ש פרומו לפרק הבא http://www.youtube.com/watch?v=vIQ7_16o9J8 פרק הבא הולך להיות הרבה יותר טווב

LizLiz13

New member
מסכימה עם הכל

הפרקים פשווט נהיים יותר טובים מפרק לפרק...

mihs

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל אני חולה על בלייר הקטעים איתה מעולים וטוב שהיא חזרה למקום שלה לא ידעתי שאריק הומו אבל ממש מתאים לו

ShirTwo

New member
../images/Emo58.gif

ידעתי כבר על רוב העסק. אבל, או-וואה! 3> איזה מושלם זה היה!!! את מי הכי שנאתי בפרק: -ג'ני. איך את מתנהגת לרופוס?! -"החברות" של ג'ני. זונות. -לילי. תהיי עם רופי!!! -סרינה. מה נסגר איתך? למה את מעצבנת? בע אני לא מתה על הדמות שלה... למרות שבעיקרון היא די חמודה ומסכנה. :p ואחרון חביב -אשר! איייכככככ אני שונאת אותו&%$@&@%$ גם הקטע שהוא אמר לג'ני שהוא בחיים לא ייצא עם נערה מברוקלין, הקטע שהוא הומו ויוצא עם אריק אבל בעצם יוצא עם ג'ני... מניאק... אבל הקטע הכי גרוע בלצאת מהארון עם אריק, זה שזה אומר שהוא לא יהיה עם ג'ני :( את מי הכי אהבתי בפרק: -דן. הוא כזה תמים פה! -אריק. מתעליו. איך הוא יצא על אשרD: -רופוס. סתם כי הוא רופוס שכזה3> -וונסה. היא יצאה ממש חמודה בפרק הזה. -ג'ורג'ינה. אני מתה עליה, בזכותה יש מתח כל הזמןD: -בלייר. היא לא עשתה דברים יותר מדי רעים פה, אז היא סתם חמודה וכפרע3: וגם בסוף עם סרינה... אחח איך רציתי לחבק אותה. למרות שהייתי מתה באמצע כי היא בטח הייתה תוקעת לי פלאפון בגב או משהו. O_O וזהו. D: אה, וגם היו ציטוטים אדירים בפרק הזה!!! הכי אהבתי את "מה שמעניין את ג'ני כרגע זה ארבעת ה-G: Guys, Girlfriends and Gossip girl. אחד הטובים לדעתי. D:

הייייי אשמח אם תעזרו לי :) ../images/Emo58.gif

לא ראיתי את ה10 דק' האחרונות בערך של הפרק, והדבר היחידי שבאמת ממש מציק לי זה-איך גילו שסרינה הרגה מישהו? וראו בבירור שזה אריק עם אשר? תודה לעונים

ShirTwo

New member
איך לא ראית את ה-10 דק' האחרונות?! הן דה בסט

סרינה סיפרה לבלייר שהיא הרגה מישהו, בעודה יושבת עם בלייר על המדרגות בבית של בלייר ובוכה. במסיבה של ג'ני ואשר אריק אמר לכולם שאשר גיי וגם שהוא עצמו גיי. מה שהיה ממש 333> אבל תתעלמי ממני. ואז ג'ני ואשר נפרדו, ואחר כך ראו את ג'ני בחדר של בלייר, אומרת לה שהיא לא רוצה לקחת חלק מהעולם שלה וכדומה וכדומה וחוזרת לעצמה. אה, וכמובן, כמו תמיד, רופוס היה חתיך וכוסון3>

SShaii

New member
את רצינית??? יש פה חתיכת ספויילר!!!!!))))):

אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווף. בפעם נ10000000000000000000000000, שימו סימן של
זה כ"כ מעצבן! זה ממש הורס לכל השאר!!!

למעלה