פרק 16

פרק 16

לא ראיתי אותו אז יש כמה דברים שאני לא מבין אשמח לכמה הסברים.. למה קרולין התפטרה? מה טי באג עושה בפנמה?איך בלק תפס את סוקרה? נראה לי שזהו בערך..תודה רבה. אגב אם מישהו יתן תקציר זה יהיה נחמד מאוד.אני גולש מהפלא אז אני לא יכול לפתוח לינקים.

recoil

New member
כנס ../images/Emo58.gif

קרוליין התפטרה (כי היא אובחנה כחולת "סרטן" כביכול), מכיון שהיא לא יכלה לבחור בין 2 האופציות: 1. להמשיך לכהן כנשיאה - אבל להסתכן בכך שמייקל ולינק יפיצו את הקלטת. 2. לרדת מתפקיד הנשיאה - ולהסתכן בכך ש"החברה" גם יפיצו את המידע הרגיש שהוקלט בקלטת. טי-באג, ככל הנראה ממה שמבינים בפרקים - עבד עם אנשים מסויימים (אולי מ"החברה", לא בטוח) שרצו להפליל את מייקל, בליק וסוקרה - ברצח של זונה. 3. בליק תיחקר את בן דודו השמן של סוקרה (ברח לי השם שלו..) שעדיין נמצא בפוקס-ריבר, ושאל אותו לאן סוקרה יכול לברוח .. וככה בליק הגיע לסוקרה אל הבית של דודה שלו במכסיקו נראה לי, גם לא ממש זוכר .. והכריח אותו לעזור לו למצוא את טי-באג והכסף .. או שהוא לא יראה את מריקרוז יותר (בליק החביא אותה).

gozala

New member
לגבי ההתפטרות של קרוליין המתוקה

היא הסבירה למייקל שהחברה היא כסרטן בגוף המדינה והם משתלטים ושולטים על ה-כל כולל עליה כשהיא בת ערובה למעשה הנתונה למרותם. היא התפטרה לאחר שהובהר לה שאם בכוונתה להכריז על מחילה למייקל וללניק (בגלל שהם מחזיקים בקלטת מרשיעה) מוטב תביא בחשבון שגם לחברה יש "חומר מרשיע" עליה. זה היה איום סרק בסך הכל, כי מה - היו מפיצים חומר מרשיע על הנשיאה שהפכה לבובה שהשליטה עליה בידם? לא, אבל הובהר לה שהיא נתונה למרותם בעצם והיא בסך הכל בובה (כשהם אלה שמושכים בחוטים). היא התפטרה בגלל היותה חולה ב"סרטן ממאיר" MALIGNANT כשהכוונה בעצם לחברה. יש כאן משחק מילים: "החברה היא כסרטן ממאיר בגוף המדינה, אני מתפטרת בגלל היותי חולה בסרטן ממאיר..."

recoil

New member
תיאור מעניין, אבל זה סתם ניפוח של כל העניין.

אני קיצרתי את זה .. את סיפרת כאן את כל הסיפור.

למעלה