פרק 16 עונה 1

MaNcHi 135

New member
פרק 16 עונה 1

מכיוון שהשירשור שלי כבר עבר דף, פתחתי שירשור חדש כדי לדבר על ההתקדמות שלי בעונה הראשונה... מקווה שזה לא מפריע... וואי זה היה פשוט פרק יפה! איך היא פגשה את אמא שלה...ודיברה איתה... אהבתי! אני מאוד אוהבת את העובדה שבסידרה הזאת הם לא מתמקדים בנושא אחד כמו בשאר הסדרות..למשל אם בפרק הזה אז היא רואה את אמא שלה אז כל הפרק יהיה רק על אמא שלה...אבל לא..כאן היא גם חוקרת דברים אחרים ומראים שהיא ניזכר בשיחה עם אמא שלה תוך כדי..לדעתי הבימוי וההפקה פשוט מעולים! יאאא איזה מסכנה..איך כואב לה לראות את אלונה עם דאנקן...היא פשוט ניזכרת בעצמה כי ככה היא הייתה פעם..בלונדה חמודה עם שיער ארוך שעוזרת לכולם...ויוצאת עם מישהו מאוד מקובל..מסכנה.. שיחזירו אותה לדנקן כבר! מעצבנים! לוגן לא היה הפרק....באסה..הוא היה קצת חסר...

irene17

New member
לי הוא היה חסר הרבה

אבל בגלל שראיתי את פרק 16 ביחד עם פרק 17 ו- 18 זה עבר לי בסדר וזה דווקא פרק שאני מאוד אוהבת. מאוד אהבתי את הסיגנון של הפרק, איך שהם כל הזמן דחפו חתיכות מהפגישה עם אמא שלה, אני זוכרת שהייתי ממש במתח.

MaNcHi 135

New member
וואי נכון גם אני הייתי מזה במתח!

כל הזמן רציתי לדעת מה היא תגיד לה על זה שדנקן אח שלה או לא.... זה היה מענין.. מה שאני לא מבינה זה את ג'יק קין...כאילו הוא מודע לעובדה שיכול להיות שורוניקה היא הבת שלו (אני לא מבינה למה הוא לא עשה כלום כשהיא התחילה לצאת עם דנקן..) ולא איכפת לו...הוא אפילו לא דואג לה.... כאילו פאק..היא הבת שלך ושל האישה שאהבת...אתה לא אמור להיות קצת מסוכרן לגבי זה?

irene17

New member
כן...

ומסתבר שאמא שלה הייתה זנזונת לא קטנה, היא אפילו לא יודעת מי האבא... חוץ מזה שג'ייק קיין לא רוצה סקנדל, בסך הכל לורוניקה יש אבא שגידל אותה, הוא בטח לא היה רוצה להרוס לה את החיים עם זה. וזה גם בלאגן גדול לו ולמשפחה שלו (בגידות, ילדים לא חוקיים וכו'). הוא פשוט דאג לעצמו. האמת שאני לא אוהבת את הדמות של ליאן, היא ממש מעצבנת, את סלסט אני אוהבת. ואני באמת חושבת שהם כולם היו דפוקים (ליאן, סלסט וג'ייק), הם ידעו שיש אפשרות שדאנקן וורוניקה אחים והם לא ממש עשו כלום - זו טראומה פוטנציאלית בשבילם. למרות שאני אישית הייתי מפרידה בניהם בכל מקרה, אחים או לא הם מעצבנים ביחד... טרוי, ליאו - זו הדרך הנכונה לורוניקה.

MaNcHi 135

New member
איכ לא...

לא אהבתי אותה עם טרוי בכלל ומההתחלה לא אהבתי אותו... אני באמת מקווה שדנקן לא אח שלה כי הייתי רוצה לראות אותם מנסים שוב.... וליאו חמוד דווקא....

tool2

New member
אני לא אוהבת אותה איתו ../images/Emo5.gif

עם ליאו
.. דווקא ממש אהבתי אותה עם טרוי כי הם היו כל כך מתאימים.. ודאנקן ממש לא מתאים לורוניקה... אם את תשימי לב לאופי של ורוניקה עכשיו ואיך שהיא השתנתה היא פשוט לא אותה אחת שפעם הייתה מתאימה לו..

MaNcHi 135

New member
יכול להיות שהיא השתנתה..זה נכון

אבל הם חייבים סגירת מעגל נורמאלית...כי בתכלס הם ניפרדו בגלל סיבה לא מובנת בכלל.. אז הם צריכים לנסות שוב ואם לא ילך אז לא ילך אבל לפחות הם ידעו איך היה יכול להיות אם... לא להשאר אם האי וודאות הזה והספק....

irene17

New member
אני בעד

סגירת מעגל הם בהחלט צריכים, שתחזור אליו, תזרוק אותו ותעבור ל"דברים נעימים יותר" (לדעתי). לאיזה פרק הגעת כבר?

snoop cat

New member
אל תשכחי להגיב כשתראי את פרק 18!

טוב, לא נראה לי שתוכלי לשכוח להגיב...

MaNcHi 135

New member
:) ואני מחכה שהוא ירד כבר!

אחי סגר לי את האימיול כשלא הייתי בבית ואני חשבתי שכשאני אחזור כל הפרקים כבר ירדו ואז אני אראה את כל הפרקים שנישארו לי במכה..אבל לא! הוא היה חייב לסגור לי את האימיול..ועכשיו אני שוב תקועה...

irene17

New member
אוי טרוי היה כזה מתוק!

ממש התאכזבתי כשהתגלה שהוא רע. וליאו ממש חמוד! הוא קצת טוב מידי אבל יש בו משהו. אבל אם לבחור מליאו וטרוי הייתי לוקחת את טרוי, ורוניקה צריכה BAD BOY. ודאנקן... טוב אני לא אגיב.

tool2

New member
אני ראיתי אותו

בהופעת אורח בבנות גילמור במסיבת הרווקים של.. נו שכחתי איך קוראים לו.. ההוא מבנות גילמור שהתחתן

למעלה