פרק 15X2

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif

לי דווקא ממש בא את בליין במקינלי (אין לי רעיון איך זה ייצא טוב, אבל כבר הצליחו להפתיע אותי בעבר), וממש לא בא לי שסאנשיין תחזור (אם כי בעיקר בגלל שרייצ'ל, שהייתי אז הדמות האהובה עליי ועכשיו השנייה הכי אהובה עליי- אחרי קורט וביחד עם בליין- ממש איכזבה אותי בנוגע לסאנשיין).

neurotica

New member
איזה עוד אפשרויות את רואה? ../images/Emo58.gif

ידוע שהוורבלרז עוזבים (ראי את התגובה שלי לmich223 למטה), ושבליין נשאר. יש 2 אופציות - או שהוא עובר למקינלי יחד עם קורט, או שקורט חוזר למקינלי והוא בליין יפגשו רק בבתי קפה/בבית של קורט/במסיבות הזויות אצל רייצ'ל בבית. אני מעדיפה לחשוב שקורט יאלץ מאיזשהי סיבה לחזור למקינלי והוא יהיה כ"כ מפוחד מהמחשבה על זה שבליין יבוא איתו כדי להגן עליו, אבל זה כ"כ OOC שזה כבר נשמע כמו מדע בדיוני.

5ifi

New member
לא כזה ooc!

אם בכלל הבנתי נכון מה זה ooc ...
בכלמקרה, גם עכשיו לא מראים אותם לומדים ביחד או משהו. אז שיהיו בבתי קפה ואצל קורט. שברט יעשה לבליין שיחה! אווו זה יהיה מקסים. אחחחח ברט
הם יכולים להיפגש גם אצל בליין! אן האת'וויי יכולה להיות אחותו הגדולה. ולא הדודה הלסבית של קורט. וואטדההל.

neurotica

New member
זה לגמרי OOC ../images/Emo58.gif

(out of character) זה היה אולי מתאים לבליין שהיה ב206, שהוא בא לדבק עם קרופסקי וזה, אבל הבליין של הפרקים האחרונים מתגלה כסתם עוד ילד שלא סגור על עצמו (לא שזה רע, הוא מאד חמוד כשהוא לא יודע מה הוא עושה), אז קשה לי להאמין שהוא יעשה כזו מחווה גדולה של לעבור בית ספר רק בשביל להיות עם / להגן על קורט. אמנם עכשיו לא מראים אותם לומדים יחד - מראים אותם בחזרות של הוורבלרז, הולכים/רצים/מדלגים כמו פיות קסומות במסדרונות. אבל ת'כלס גם את ילדי מק'ינלי לא מראים לומדים יחד. זו לא סדרה חינוכית במיוחד, הם בקושי נמצאים בכיתות לימוד. אני מאד מקווה שלא נשאר רק עם סצנות בתי קפה..

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifאולי ../images/Emo58.gif

אחרי שבליין וקורט יהיו זוג הם יעברו יחד למיקנלי. ואז זה כבר יותר הגיוני חחחח

Ayelet 363

New member
תיאוריה שלי ../images/Emo58.gif

אולי אחרי שבליין היה סוג של מנטור בשביל קורט לזמן מה המצב יתהפך, ואז יחזור לבליין הביטחון שהיה לו והוא יירצה הזדמנות שנייה של התמודדות (הוא כינה את המעבר שלו לדלטון בריחה, לא? -סורי, אני לא בטוחה ><
). ואז זה יהיה פחות OOC.

5ifi

New member
אני אוהבת את התיאוריה שלך!!!

הרבה יותר מחמיא לקורט כובע של מנטור. ורעיון המעבר למקינלי כחוויה מתקנת נשמע לי הגיוני. הגיוני ברמת גלי, כלומר. יש להם הגיון משל עצמם

5ifi

New member
הוא היה סיניור.

והוא לא הבמאי שלהם, מה לו ולתחרות? הוא בטח בברודווי!

shaharory

New member
האמת שהוא באוניברסיטת קליפורניה.

שמעת עלייה? זה בקליפורניה. (^ ציטוט שלו) ואולי הוא יבוא לצפות בהופעה בתור alumi? וחוץ מזה בווקאל אדרנלין כבר אנשים נשארו כיתה..

Ayelet 363

New member
../images/Emo58.gif+השערה שלי

ההשערה שלך נשמעת לי יחסית הגיונית (בעונה הקודמת ניחשתי שהם יפסידו כי זה היה הפרק האחרון בעונה, למשל. אם כי אני לא בטוחה עד כמה זה קשור). ו..אמ, אני מאוד הופתעתי כשגיליתי שיכול להיות תיקו- אז אולי יהיה תיקו גם בריגיונלס (זה יהיה מאוד לא מפתיע, אז קשה לי להאמין, אבל לדעתי זו אפשרות שטכנית הגיונית).

neurotica

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהם ילכו על אפשרות התיקו שוב. זה די מצחיק שאפשר לדעת לפי מיקום התחרות בעונה אם new directions ינצחו או לא.

mich223

New member
או ש-

יראו את הוורבלס בלי קשר לתחרות. ובכלל, יש מלא שמועות שבליין עובר למקינלי. וזה איכסה

neurotica

New member
../images/Emo58.gif

לא לא, הבנים של הוורבלרז מעדכנים בטוויטרים שלהם שהם מצלמים את הסצנה האחרונה שלהם לגלי ושהם באודישנים לדברים אחרים וכאלה.
(או שלפחות זה מה שהצלחתי להסיק מכל מיני טמבלרים, אני לא באמת עוקבת אחרי הטוויטרים שלהם.. או של מישהו בכלל) כך שאם זה נכון, הם בוודאות לא יופיעו יותר אחרי הפרקים הקרובים..

5ifi

New member
../images/Emo58.gif

לאאאאאאא....!!!! אוף. אני ממש אוהבת אותם. הם הוסיפו נפח סופר איכותי למוזיקה של הסדרה. מה גם שלפעמים בא להתאוורר מרייצ'ל. (לא שאני לא תולעת לרגליה
)

y a m i girl

New member
../images/Emo58.gifאמ...|מדוזה|../images/Emo82.gif

(ואו לא כתבתי פה שנים, ההכנות לשיחרור גזלו לי את הנשמה) אמ... כן, יודעים שהוובלרז עוזבים, אם כבר - יש את GET THE WARBLERS BACK ON GLEE, תעשו טובה ותצטרפו, ממש לא בא לי שהם יעזבו) כן, גם בטמבלר וגם בטוויטר כולם מודברים על זה שזהו, מה שאומר - ניו דירקשנס מנצחים ועוברים הלאה, מה גם ששמעתי שהעונה אמורה להגמר באמת בניו יורק, מה שאומר - בבקשה לכם. אוף, למי אכפת כבר מניו דירקשנס? למי? לא לי, זה בטוח. בכל מקרה, בליין במקינלי זה סופר מוזר, אבל זה אומר יותר זמן מסך! יאי:) אין לי מושג מה יקרה איתו, זה באמת יהיה קצת OOC, אבל שקליין כבר יהיו ביחד ושמרפי לא יהרוס אותם. זהו.

YourStarDust

New member
אבל אבל אבל ../images/Emo58.gif

רגע אבל איזה תחרות יש בניו יורק :-S? הריג'ינלס מקביל למה שהיה בפרק האחרון בעונה הראשון? כאילו זה אותו דבר? אז אם הם היו מנצחים? היה לזה המשך? ולמה פוגשים את וואקל אדרנלין רק בניו יורק ולא כבר עכשיו?

neurotica

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

הריג'ונלס זה מה שהם הפסידו בו בפרק האחרון של עונה #1. אם הם ינצחו השנה, וזה ברור שהם ינצחו, הם יעלו לתחרות המדינית (אני מניחה שכך היא נקראת) שתהיה בעצם בניו יורק (מה ששוסטר חפר עליו בתחילת העונה) ושם נראה לי שהם יתחרו בווקל אנדרנלין.

למעלה