פרק 15X2

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
פרק 15X2 ../images/Emo8.gif

אני חושבת לתומי שהעובדה שלא יצא אתמול פרק לא צריכה לעצור אותנו מלדבר עליו
אז אם יש לכם רעיונות, השערוות, הצעות ייעול לראיין מרפי, פנטזיות לגבי הפרק הבא- שתפו אותנו! אני חושבת שהיה משהו דומה בפורום- פרק החלומות שלכם. אז אני אחדד ואומר שזה לא הפנטזיה שלכם לגבי כל הסדרה, אלא מה לדעתכם צריך או יהיה בפרק הבא. כמוכן, אם קראתם ספוילרים איפשהו- תציינו את זה בשורת הנושא (ואיפה קראתם בכלל?!
) שפכו
(והתמונה שייכת לBasketblazer מdeviantart.)

5ifi

New member
לדוגמא,

אני הייתי חושבת לתומי שבפרק הזה סאם צריך לתפוס את עצמו ולעשות מוהוק. ואז פאק ירביץ לו. ואז קווין תפריד ביניהם... ותריב עם פאק... ואז היא ופאק יחזרו!
טוב, הם אף פעם לא באמת היו זוג רשמי - אבל הם היו כאלה חמודים... או! או! עוד רעיון- בליין יבלע את פאברוטי ולא יהיה מסוגל לשיר לנצח. וכולם יתעלמו ממנו, חוץ מקורט. כי קורט כזה מקסים. ואז בליין יתאהב בו בחזרה סופכלסוף!!! ואז קורט ידחה אותו, כי כמו רייצ'ל, הוא צריך מישהו שיוכל להשתוות לו מבחינת אישיות ומבחינה ווקאלית
ואז הוא ומרסדס יצאו לשופינג-ת'רפי. ה-סוף. טוב, זה היה חלש- אבל תתחשבו בי, למדתי עכשיו בערך שש שעות דברים ממש משעממים. אז אל תלמדו ממני- תהיו יצירתיים.

Loriella

New member
סליחה על המילה, זה התפלק לי

סליחה אם פגעתי במישהו ממש לא בכוונה

5ifi

New member
זה כאילו מאט, מהעונה הראשונה...אם ככה קראו

לו בכלל... איכשהו אני חושבת שבעברית המילה "כושי" לא נחשבת משהו רע. כי זה מתוך השם של הארץ, כוש. זה כמו שתקראי למישהו "צרפתי". זה לא עלבון...

5ifi

New member
כתוב בצד שזה נכון לעונה2 פרק 10...../images/Emo9.gif

YourStarDust

New member
חחחחחח הפה של סאם ../images/Emo6.gif

כולם עם אותו פה, רק לו עשו גדול/נשי/מוזר חיחיח אהבתי :)

YourStarDust

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

מה הולך פה
??? מה זה הבגדים האלה XD ?

shaharory

New member
הם שרים פה את ../images/Emo58.gif

afternoon delight למה יש תמונה של עוגה ברקע? חחחח

5ifi

New member
../images/Emo58.gif

אוי הן נראות כאלו חמודות! אפילו שאני שונאת שאמה שרה... זה עשה לי חשק לראות את הפרק הבא!

Loriella

New member
גאששש ג'ון סטיימוסססס

עוד כשהוא היה דוד ג'סי בצער גידול בנות התאהבתי

shaharory

New member
עוד תמונה! יואו זה הולך להיות אדיר../images/Emo58.gif

אבא של קורט עושה לו את "השיחה"... כתוב על העלון: boys will be boys. safer sex tips for young gay men אני כבר מרחמת עליו ><

למעלה