פרק 154

goro123

New member
פרק 154

אישית לא אהבתי כלכך את הפרק... למרות שהפרקי פילרים האחרונים(עם הינטה ושינו) היו נחמדים הפרקים האלה לא משו :/ ציפיתי ליותר מכיוון שיש פה את לי ונג'י אבל האנימציה בפרקים האלו ממש נוראים! ובפרק הזה ביוחד נארוטו וכל השאר בכלל לא דומים לעצמם! יש קטעים של זילזול מצד האנימטוריה! מקווה שישתפר... ושיגיעו כבר לקאקשי גיידן!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאיי הקדמת אותי ><

האמת שהפרק היה נחמד, עמוק יחסית לפילרים הקודמים ^^ הראו את זאבוזה והאקו (אני מניח שבהתאם לשירשור שרץ עכשיו בפורום ^^) לי שוב הראה לנו כמה הוא נלחם בצורה מושלמת בכך שהוא נלך תוך כדי שהוא איבד את ההכרה (סוגווי!) אהה ואיך שכחתי?! פתיחה וסיום חדשים ^^ (שיקע נראה זוואה בפתיחה אבל חוץ מזה היא סבבה לגמריי =] עכשיו רוצו לרכוש את הפרק! היי לי זה לקח 12 דקות P=

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאהה ואתם מוזמנים לראות את

התמונת שער החדשה אממ בשער ^^

Hikaru

New member
שיר חמוד של שנורקל.

הורדתי את הפתיחה בלבד כמובן. >.> לא השקיעו כל כך, יש בפתיחה המון פלאשבקים לפרקים קודמים, וזה חבל. אבל השיר מאוד חמוד לדעתי, והאנימציה שהיא כן חדשה טובה - למרות שיש קטעים שהדמויות נראות שם נורא (למשל שיקאמארו >.>).

hadarisan

New member
../images/Emo124.gifפרק 154../images/Emo58.gif

פרק דיי חביב כנראה שקיבלתי את העובדה שיש פילרים לרוב אז מה שנותר לעשות זה להנות מהם....נארוטו רגשן מידיי בפרק הזה טוב מה לעשות ... אני לא אכתוב בדיוק מה היה בפרק כי בשביל זה אני צריכה לראות אותו שוב אבל היה דיי בסדר... יש שני שירים חדשים (פתיחה וסיום) חביב חביב בקיצור תהנו מהפרק !

Omega Dark

New member
פרק נחמד+-

היה פרק קצת מוזר, איך הילד שרד כל הזמן הזה בתוך השק הזה? הוא לא נושם או מה? וראיגה איכזב אותי לגמרי...הוא אמור להיות ג'ונין כמו זאבוזה וקיסאמה וכחה תוך חמש דקות קוברים אותו מתחת להר...אכזבה גדולה....והשיר פתיחה הזה לא משהו, אבל לפחות הוא יותר טוב מהקודם, אבל כל הפלשבקים שמראים זה היה יפה...ועשו קלוז אפ מדהים לשינו שם, תנסו לראות...

לוניד

New member
פרק רע >_>

כל הפלאשבק הזה של הילד היה סתם מטופש ולא קשור... מין ניסיון ממש לא מוצלח לרגש את הצופים.

למעלה