פרק 153. ^^

Yami no Kira

New member
לא יהיו סריקות עד סוף השבוע כנראה.

ליידי דארק מון יצאה לחופשה השבוע ותחזור בסוף השבוע, למרות שיש סיכוי שיהיו סריקות בסינית אבל צריך להתפלל בשביל סיסמא.

פרק יפה ../images/Emo58.gif

אז יוקו דואגת להם, הא? נחמד ^^ עוד שקרים של פאי מתגלים, והוא מתנצל~ חמוד >3< וכמה קסמים הוא עושה בפרק אחד! |מתה מעודף התרגשות| וכמובן- סוף סוף סלס!!

Noya Nyan

New member
יאי~ ../images/Emo58.gif

סלס סלס סלס סלס סל סלס סלסססס!!!11 ^______^" הגיע הזמן! ^_^ פאי, השקרן הזה 3333> החרב של קורו נמצאת עכשיו בתוך היד שלו, מגניב XDD יוקו ;__; 333> אל תאמיני לקלאמפ! אל תפתחי תקוות לסוף שמח! x___x" מוקונה/שאורן!אמיתי!!~ XD ... המחיר שהם צריכים לשלם זה כסף? &___& ועוד פאי רצה לוותר על העין השנייה שלו! >_>" ובסה"כ הם היו צריכים לתת כסף. כאילו מה זה משנה אם הם הולכים להיות מרוששים או לא, בכל מקרה אשורה יתפוס אותם בסוף ויעשה אנגסט על כולם P: ... סלס!!! ^_______^ שלגג *___*

JeeChan

New member
איזה פרק יפה ^____^ ../images/Emo58.gif

הולכים לסלס והולכים לסלס ^_________________________^ לקורוגאנה יש חרב ביד ^_^

ס:

האם הגענו ליעד? פרק נחמד. הסגנון ציור בכמה חלקים היה נהדר וחלק, ובכמה חלקים נוראי. לא נורא. [:

Ayelet chan

New member
טסובאסה חזר לעצמו! 3> ../images/Emo58.gif

-שאורן וקורוגאנה ומוקונה כ"כ יפים בבגדים חמים כמו של פאי. ;; -פאי נראה ממש מוזר שהוא עם הבגדים שלו והוא לא מחייך. >__> -בא לי לעשות לפאי פאוק ולהקפיץ אותווו. XDDD -*מחקה את פאי בקול מפגר* "אני לא יכול להשתמש בכוח קסם!" אר, מפגר, אני שונאת שקרנים~ -איזה משעשע אם מישהו בא לתקוף את קורוגאנה והוא מעיף עליו חרב מהיד~ XDDD סלאס. 3333>

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif *רצה במעגלים*

הקסם של פאי!#@$%@! סאלס!#@%!#%#!%@ גאד זאת רק אני או שהמעיל של קורו נראה כמו שמלה והוא נראה גיי למדי םם" והמבט של פאי כשהוא יצא לבוש בבגדים של סאלס פשוט שבר לבבות. ועכשיו לקורו יש חרב ביד כמו לשאורן. החיוך של פאי וסגירת היד של קורו...שני הפאנלים האלו לא יכולים להיות מתאורים במילים אחרות מאשר 'זאת אהבה!'. וקורו בוטח בפאי, הוא לא שואל שום שאלות כשפאי מבקש ממנו להושיט את היד שלו. הפאנגירל שבתוכי זועקת לפרק הבא במהירות..

D N ANGEL GRIL

New member
*____________*

סוף סוף סלאס@$@#%%$!!!! פאייי 33333>>~ אני שונאת את מוקונה XDD;;; לא יודעת למה~ והבגדים האלה 3>~ ותחייך כבר!@!! הוא באמת נראה מוזר בבגדים שלו כשהוא לא מחייך~ ס.ס;

למעלה