פרק 15 עונה 7

Chakotay

New member
פרק 15 עונה 7

לא ראיתי עדיין את כולו, אבל שמתם לב שקרטר במעלית זימזמה את הפתיח של הסדרה ? :)

Chakotay

New member
כבר סיימתי לראות אותו...פרק מצוין!

שאר פרקי העונה השביעית היו די חלשים, אבל זה פרק מצוין! ממש טוב!

TUVIX

New member
כן וסקר קטן כמה זמן אתם חושבים

ש"החבר" הזה שלה יחייה הפעם אני מהמר או על שתי פרקים או עד סוף העונה הית7 1-2 פרקים של ה8ית

De fire

New member
קודם כל ../images/Emo58.gif 715

באמת פרק מצויין. עשוי טוב, מותח, מעניין. אבל יש חור קטן בעלילה.. אנוביס הרי שונא את ס"ג1 בפרט ואת כל ה- SGC בכלל.. אז אם כבר יש לו את האפשרות לשגר חיילים לבתים שלהם בלי שישימו לב (כמו את שרה\אוזיריס) אז למה הוא לא הורג את כולם וסוגר עניין?

TUVIX

New member
כי כדאי לו יותר לדלות מידע מהם

והוא לא יכול להרוג את כולם ואם הוא יעורר חדש תיהיה שמירה כבדה על כלום וזה לא יעזור לו

deathcaster

New member
שאלה

פעם נכנסתי בטעות לאתר שנותן להוריד את הפרקים של סטארגייט בהורדה של FTP ולא דרך טורנט או אי מיול ( מהירות מטורפת ) וברוב פזיזותי לא שמרתי את הכתובת שלו , ועכשיו אני לא מוצא אותו אם מישהו יודע את הכתובת , אני אשמח אם הוא יתן לי אותה תודה

TUVIX

New member
http://stargates.tk

יש שמה 2-1 פרקים אחרונים בגרסאות של 80 ו30MB

deathcaster

New member
תודה , אגב

אומרים שמה - רק בצורת סמיכות כמו למשל הביתה , הימה , ירושלימה. ובאתר הזה עוד לא העלו את פרק החדש אני נאלץ להורידו מהחמור .

TUVIX

New member
דייייייייייייייי שוב התחלת../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

טים ג

New member
ממש עכשיו התחלתי להוריד וזה יהיה

אצלי עוד 4 שעות. אז אוכל להגיב

טים ג

New member
ממש עכשיו התחלתי להוריד וזה יהיה

אצלי עוד 4 שעות. אז אוכל להגיב

טים ג

New member
בקשר לפרק :

אחלה פרק
אני מהמר שפיט יהפוך לגאולוד. מישהו מצטרף להימור

[TNT]

New member
פרק נחמד

ובקשר לפיט יש לי הרגשה שנראה אותו לא מעט למרות שלא נראה לי שהוא יהפוך לדמות קבועה. אני רק מקווה שהוא לא הולך להחליף מישהו שיוצא מהסדרה.

kinspirit

New member
אז קודם כל...

א. פרק ממש ממש טוב. עלילה טובה, מתייחסת לקצוות לא סגורים, מרכיבי אקשן ומתח. ב. הוא לא מת!!! ואוהו!!! כל מי שראה את הספיישל של מאחורי הקלעים ששודר בתחילת העונה יבין את שמחתי בנושא. אני חייבת לציין שממש אהבתי את הבחור, ואני כל כך שמחה בשביל סם. הייתי בטוחה שהוא הולך למות כל רגע, כל כך רווח לי כשהוא לא מת. ג. אני מאמינה שנראה עוד את הבחור. השחקן הוא אח של הבמאי, מפיק וכותב בסדרה - פיטר דה-לויס. למי שלא יודע, הם משפחה של שחקנים, וכולם הופיעו - אח אחד הופיע ב Wormhole X-Treme והאבא הופיע ב Urgo. גם פיטר מופיע בהופעות היצ'קוק פה ושם. ד. היו קטעים ממש מצחיקים - כשהיא זימזמה את מנגינת הנושא במעלית, וכל השיחות שלה עם ג'ק על הנושא. ה. אז הצילו את שרה...ההמממ. קודם כל - מרגש וכואב בו זמנית שאת מה שהוא לא הצליח לעשות למען ש'ארי הוא הצליח לעשות למענה. ושנית, אני סקרנית לדעת אם זה באמת הסוף של הנושא או שעוד נשמע על שרה בעתיד. בקיצור - ממש אהבתי

למעלה