פרק 15 - ניקומדוס

youvall

New member
איך אפשר לא לאוהב את לנה....

או ךלמעשה את קריסטין(אני חושב שככה קוראים לה).... אחרי הפרק הזה עם הרגליים שלה................. ואוווווווווווו וחוץ מזה עם הבגדים שהיא לבשה.... היא צריכה ללבוש אותם יותר.. ולא רק שהיא משתחררת...(במיוחד רק את החזייה והתחתונים האלה,אלוהים זה היה מדהים)... אחד הפרקים היותר יפים שיש.... יובל

הלדין

New member
לדעתי

סביר להניח שהבגדים היו בארון שלה איפשהו מאחורי הערימות. אחרי הכל אפילו אם לנה להשתחרר ייקח לה זמן עד שהיא תמצא מקום לקנות את הבגדים.(ולמה בני סמולוויל צריכים חנות כזו ומטרופוליס רחוקה מדי) למיטב זיכרוני, סמולוויל בכלל לא נמצאת ליד מטרופוליס. סמולוויל נמצאת בקנזס בעוד מטרופוליס נמצאת בחוף המזרחי- או לפחות ככה אני הבנתי. מצד שני, יכול להיות שאני טועה.

הלדין

New member
תוספת

הסצנה שבה לנה קופצת לבריכה אם זה מה שהרשים אתכם- אתם יכולים למחוק את זה מהרשימה "מה טוב בלנה לאנג?". לא מדובר בשחקנית אלא בדוגמנית נוף או שהחשקנית הגדירה את זה.(הופיע ב-"ISF")

wee man

New member
רק הסלטה והפליק פלאק זה לא היא...

הזה עם החזיה דווקא נראה לי שכן, גם אחרי זה ראו אותה במים עם חזייה אז מה הייתה הבעיה לפני זה? כבר ציינתי כמה לנה מדהימה??

mgirl

New member
משהו כזה...

כי תמיד בלויס וקלארק, ההורים של קלארק היו צריכים לתפוס מטוס כדי לבוא לבקר אותו, למרות שהוא הציע להם להטיס אותם.

גם אני חשבתי על הקטע עם המרחק

זה באמת לא היה לי הגיוני שהם יכלו ראות את מטרופוליס מסמולוויל... עוד משהו לא מוסבר בסמולוויל (ע"ע- קלארק ולקס בסט בדז וכו´..)

Gal-Mo0D

New member
שבוע הבא בסמולוויל ../images/Emo58.gif - Stray

כשאמא של מרתה פוגעת בילד קטן עם המכונית שלה, הוא מאבד את זכרונו ומשפחת קנט מאמצת אותו - אך לילד יש משפחה וסודות הרודפים אותו ועוד כמה דברים מסתוריים.

mishmesh

New member
בהחלט-אחד הפרקים הטובים ../images/Emo70.gif

סוף סוף יש דברים מעניינים בעלילה-כמה פרטים מתגלים על פיט, נראה שקלואי רוצה את קלארק לעצמה, לנה עושה שטויות, וקלארק ולנה מתנשקים...

like daa

New member
אממ... ../images/Emo3.gif

רציתי להגיד (כמו רבים מאוד מאוד מאוד כאן) שהפרק של אתמול היה פרק מצויין
ואז קלטתי שאין סיכוי שתקראו את זה, כי השרשור של הפרק של אתמול נמשך לקילומטרים
אז כתבתי את זה פה! תמשיכו את השרשור פה, אוקיי? כי זה קצת מייגע לקרוא את כל מליון ההודעות בשרשור הקודם...

זה לא מייגע..

השרשור הקודם נועד להודעות כאלה, ותתפלאי, אם היית שמה גם שמה היו מגיבים לך גם. בגלל זה ההודעה הזו תשורשר לשם...

כי אין כבר על מה להגיב...

את לא אמרת משהו חדש, והנושא של הפרק כבר ניטחן. כל מה שיש לעשות זה לחכות עד יום חמישי הבא (חמישה ימים
)

like daa

New member
טוב, לפחות אתה מגיב...../images/Emo175.gif

אממ... סתם בנימה יותר אישית- חשבתי אחריי שהעברת את ההודעה שלי קילומטרים אחורה שאתה סתם מישהו שמתלהב מה"כוח שניתן לו", אבל לאחר שהצצתי בפרטים ובהודעות האחרונות, אתה נראה בנאדם נחמד... אז אנ´לא מבינה את הציניות שלך כלפיי האנשים פה...?

deep ocean

New member
למה ציניות?

מנהלי הפורום עושים עבודה מצויינת - הם שירשרו את כל ההודעות על הפרק שהיה לשרשור אחד. (לא רק ההודעה שלך שורשרה, למרות שרוב האנשים שירשרו ולא פתחו הודעות חדשות על אותו הפרק). ניתן לראות את ההודעה שלך בבירור; מי שלא רואה את ההודעה שלך כי היא בסוף השרשור, אז שיעשה בדיקת ראייה. אין שום בעיה עם המיקום של ההודעה שלך. זה שלא הגיבו להודעה שלך, זה כי לא היה כבר מה להגיב. בדף הראשון של כל פורום יש מקום ל-20 הודעות ראשיות. זאת לא ציניות אלא ניתול יעיל יותר של מרחב הפורום. ברוכה הבאה לפורום

deep ocean

New member
ניתול=ניצול

מקווה שתקבלי בהבנה את מה שכתבתי
בסך הכל יש לנו אינטרס משותף - פורום מצליח, נעים, שכיף לקרוא בו. לא?

למעלה