פרק 15 - ניקומדוס

charmed one1

New member
קלטתם את המשאית של ה"דיילי פלאנט"

מאחורי קלארק שהוא צפה בלאנה נוהגת כמו משוגעת???

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo127.gif סכפ"ש ניקודימוס ../images/Emo127.gif

לכל אחד יש תשוקות כמוסות הניקודימוס הוא פרח מסתורי שהצליח להרוס עיירה שלמה לפני הרבה שנים. השבוע, הפרח חזר – לסמולוויל, ועכשיו הוא מלא בקריפטונייט, שהוענק לו ע"י דר המילטון (זוכרים אותו ?) שהעניק לו חיים משלו. הפרח משחרר רגשות כמוסים אצל האנשים אותם הוא מצליח להדביק. הדחקת הרגשות שלנו הוא דבר יומיומי – כמעט שגרתי לרובנו. לכולנו יש דברים שהיינו "מתים" לעשות אבל אנחנו לא עושים – מצניעות, פרטיות ולרוב – פחד. השבוע ראינו מדוע מדחיקים רגשות אלו ומה קורה כשכולם פועלים לפי האינסטיקטים שלהם. קלואי באה בתחילת הפרק ואומרת כמעט בציניות : "מהו הרצון הכמוס שלך ?" – נושא הפרק של היום. היא אומרת לקלארק בעצמה שיש בנות פנויות יותר מלנה – כמובן שהיא מתכוונת לעצמה, אך קלארק עסוק מדי במחשבה על לנה. הרגש הבסיסי ביותר שלכולנו יש הוא הדחף להתעצל – ג´ונתן. ג´ונתן נעשה עצלן, מלא תשוקה (הוא ומרתה) ותוקפני – דבר שהיה מוביל להרג קלארק אם הוא לא היה סופר-חזק. כמו פיט, גם ג´ונתן החליט להוריד את מה שיש לו בלב ולהגיד ללקס לות´ור מה הוא חושב עליו – בפרצוף. ג´ונתן כמעט ורוצח פקיד בנק אלמלא קלארק. לנה החסודה שלנו – הילדה הטובה של סמולוויל – נהפכה ללוליטה בשאיפת קריפטונייט אחת. רגשותיה הכמוסים של לנה השתחררו והפכו אותה למשוחררת יותר, יותר ממה שצריך. לנה מגלה לקלארק שהיא יודעת שהוא רוצה אותה, והיא רוצה אותו לאחר שוויטני דוחה אותה. לנה מפתה את קלארק לבוא איתה לבריכה, מתפשטת (להנאת הבנים שבינינו) וכמעט בוגדת בוויטני. היא אפילו פונה ללקס לאחר שהיא מתייאשת מקלארק וויטני ומנסה לפתות אותו – אך ללא הצלחה. היא גונבת את מפתחות האוטו שלו והולכת לבצע את התשוקה הכמוסה ביותר שלה – לטפס על תחנת הרוח בChandlers Field. היא מסכנת את חייה אך קלארק מציל אותה, כהרגלו. רגשותיו של פיט כמעט גרמו למותו של אדם אחר – לקס. כמו רוב הדמויות בסדרה – הוא לא מת עליו בגלל מפעל התירס (סצינה שנחתכה מהפרק הראשון אך מופיעה בגרסת הד-ו-ד) ומחליט לקחת את החוק לידיים ומנסה להרוג אותו – קלארק מציל אותו. כשקלארק מגלה שלקס איכשהו מעורב בעניין הניקודימוס, הוא מתעמת איתו ושובר את המוסכמות שלו ואיכשהו חושף רגשות אסורים מולו – הוא מכאיב לו כשהוא תופס אותו ומאיים עליו, לקס משקר ומכחיש כל קשר – הוא אף מטיס רופאים ממטרופוליס כדי לעזור לחולים. הפרק מסתיים ברגשות מעורבים – ד"ר המילטון חמק מידיה של קלואי, קלארק הגשים ללנה את החלום שלה שהיא מעולם לא העזה לעשות – ללא עזרת הניקודימוס. הוא העניק לה משהו שהיא פחדה להעניק לעצמה. הפרק הבהיר לכולנו מה רע כשמשחררים את כל הרצונות שלנו החוצה. אנשים מתחילים לסכן אנשים חדשים ואת עצמם, הם יעשו הכל כדי לעשות מה שהם באמת רוצים לעשות... אפילו במחיר חיים אחרים.

אההה איזה פרק... ../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

שמתי את האייקון של 4U בגלל הניקדימוס... חחח איך צחקתי מלנה וג´ונתן היום... חחח... זה היה מצחיק
פרק מעולה... אחד מהטובים בעונה הזאת...

wee man

New member
אההה. לנה.....

פשוט מדהימה... האמת שהיא נראתה מעולה בבגדים שהיו לה כשהיא לא ידעה מה היא עושה :) אבל באמת פרק מעולה! למרות שאמרתי שאני ממש אוהב את האופי של לקס, הוא מתחיל לעצבן עם זה שהוא משקר לחבר שלו בעיניים. פרק ממש טוב!! wee man

youvall

New member
אי אפשר שלנה תוריד עוד???

מישהו שם לב שזה חזייה שרואים דרכה כמעט הכל???? ואם אפשר לדבר עם המפיקים שהיא תעשה את זה שוב............. ואיזה רגלייה,נמשכות ונמשכות ונמשכות................................ פרק גדול... מישהו שם לב שלשחקן שמשחק את קלארק(איך קוראים לו?????) יש עיניים ירוקות בכלל?????? יובל

פרפרון1

New member
מילא העינים הירוקות אבל למה הכתמים

הורודים ל הלחיים והאודם המובלט. הורסים לנו אותו. הוא נראה כזה בתול ותמים. פרפרונית

Outlast

New member
אני חושבת שהלחיים הורודות זה טבעי..

אני מכירה כל מיני אנשים שהלחיים שלהם באופן כמעט תמידי ורודות/אדומות כאלה, אולי גם טום כזה (ולא שזה לא הולם אותו, הוא נראה טוב תמיד...) בקשר לפרק- כהרגשות המודחקים של לאנה כלפי קלארק יצאו, זה היה מובן ומתבקש, אבל מה היה הקטע עם לקס, גאד דאמט?

Iris cream

New member
וואו! חתיכת ניתוח!!! כל הכבוד!!!!!!

אני ממש ממש ממש אהבתי את הפרק הזה, למרות שלא נראה לי שאפילו בעזרת הניקדימוס ג´ונת´ן היה יורה בקלארק. פיט מפחיד לאללה- אנחנו מגלים צד חדש שלו, והוא מאוהב בקלואי! או-מיי-גאד!!! לא ידעתי את זה!!!! ואיזה פחד היה לקלואי בעיניים!!!! ואח"כ יש את וויטני, שהיה מכוער נורא בפרק הזה והצליח ך=לכבוש את יצריו הגבריים של ללכת ולהתמזמז עם לנה ובמקום זאת הוא הלך לשיעור! מגיע לו צל"ש! ואז יש את לנה, דה באד גירל של הפרק הזה, היה פוגעת בקלארק בצורה הכי קשה שיש, אבל הוא מטומטם מידיי כדי לקלוט את זה. היא לועגת עליו בכך שהוא מאוהב בה, ורוצה אותו כפרס תנחומים. היא רוצה אותו אבל לא באמת רוצה אותו, היא רוצה לעשות איתו משהו *שיעול קולני* ואח"כ לזרוק אותו לכלבים ולשבור לו את הלב, אחד הדברים הכי שפלים שיש בעולם. ויש את לקס, שקרן!!! פיט היה צריך להרוג אותו!!! הוא מגעיל, משקר לכולם, אבל למרות זאת חתיך לא נורמלי ואבירי לגמריי כשהוא דוחה את לנה ומזעיק כל עזרה אפשרית בשביל להציל את ג´ונת´ן, שהוא בכלל לא סובל אחריי מה שהוא אמר לו. ואת דוקטור המילטון. go to hell ומרת´ה! איזה משחק טוב!!! ממש מעולה, איך שהיא בכתה, בצורה נורא נורא נורא מכנעת. בסה"כ מגיע לפרק הזה ח"ח גדול מאוד, כי הוא מעולה!

קיר קמט

New member
רגע רגע

את לא ידעת שפיט מאוהב בקלואי ?! איך ?! זה היה ידוע ממזמן מזמן.

InvisibIe

New member
אר...

זה הפרק הראשון של סמולוויל שראיתי, ובאמת לא הבנתי אם לקס טוב או רע. כלומר, הוא נראה טוב, וזה נראה לי נורא מוזר שלקס יהיה טוב. ועכשיו את אומרת שהוא רע... מישהו מוכן להסביר לי מה בדיוק הולך פה?

charmed one1

New member
לדעתי זה הפרק הקיטשי ביותר שהיה

עד היום בסמולוויל! מי לא שמע על זה שהילדה השקטה רוצה להיות ילדה רעה? או מי לא שמע שמבוגר רוצה להיות מתבגר? ומי לא שמע על חבר שמקנא בחבר הכי טוב כי הוא מצא חבר אחר? ומי לא שמע על עוד פרקים שבדרך זו או אחרת אנשים משחררים את הרגשות הפנימיים שלהם?

לָנָה

New member
אל תשאלו מה קרה!! ../images/Emo10.gif

כל השבוע חיכיתי לפרק, וכשהגיע היום והשעה זה ברח לי מהראש!! זה אף פעם לא קרה לי!!!!!!! ב-21:50 פתאום קלטתי מה השעה והספקתי לראות רק את ה-10 הדקות האחרונות
אם מישהו מוכן לפרט מה היה בפרק בהרחבה, אני ממש אודה לו או לה! זה ממש חשוב לי!!!!!

Lizz

New member
דעתי בנוגע לפרק

איזה התקף קנאה אצל פיט... רגע, תנו לי לספור (אזהרה: ציניות לפניך). זכרים (לבנים) הופכים לערסים כשמשחררים אותם, בנות הופכות לשרמוטות, וזכרים שחורים מיד מרימים נשק ויוצאים להרוג. אני מבינה. חמוד. insert sarcasm here

מתן ב

New member
ניתוח מעולה!

אבל טעית במשהו... קלארק לא התקיף את לקס, הוא עשה סתם כדי שפיט לא ירה עליו ויהרוג אותו! חוץ מזה... הניתוח היה מעולה! נשמח אם תגיע כל פרק!

Gal-Mo0D

New member
לא כתבתי התקיף

ולא התכוונתי לקטע הזה בכלל. התכוונתי לקטע בו הוא מגלה שלקס השאיל את ספר הניקודימוס והוא תופס אותו ביד וצועק עליו.

Gal-Mo0D

New member
הי!

אני בן
Last time I checked... ויש לי גם סיכום לפרק של שבוע שעבר שלא שמתי כאן (עדיין). וכן, התכנון הוא לכתוב סיכום לפרק של כל שבוע - מאחר וכבר ראיתי את כולם.

Gal-Mo0D

New member
אני מניח שרובכם שמעתם על דבר

שנקרא אינטרנט - אז הורדתי את כל הפרקים, אני בד"כ רואה אותם יומיים שלושה אחרי שהם משודרים בארה"ב. הסוף עונה פרק ענק
שווה לחכות

למעלה