והוא התמזמז עם מרתה, ושתה בירה ותקע גרפס בפנים של לקס. ואז שהוא לא קיבל את ההלוואה הוא התעצבן ויצא עם רובה לבנק וקלארק קלט אותו והצליח לעצור אותו ואז ג´ון ירה בו בטעות ואז הוא התעלף! זהו!!!
"תפוצתו של פרח שהגיע מהאגף הסודי במפעל שנפתח מחדש, מחולל שינויים מופלאים בחייהם של כמה אנשים, כולל ג`ונתן קנט." התקציר מהאתר הרישמי של ערוץ 3... שירשרתי (דבר שלא היה קל בכלל :\) את כל ההודעת-טופיקיות לשירשור אחד מרוכז ושלם, בשביל למנוע בלגן...
הלוואי ויכולתי... היה לי וירוס ופירמטו לי את המחשב, והיה בעיה להתקין את XP אז בינתיים שמו לי 98... איי הייט 98. אני נכנס לאיציק עוד כמה דקות... אני צריך להוריד אותו
התכנית הזאת משתפרת מפרק לפרק. אני מתאהב בקלואי יותר ויותר כל פרק... לרגע חשבתי שזה קורה לי גם עם לנה, אבל זה כנראה היה רק ה... יו נו... וזה ממש התאים ששמו את השיר של U2 בסוף- לא יודע איך, אבל זה התאים! וסוף סוף פיט מתחיל להיכנס קצת לעניינים... אבל משהו שלא הבנתי מהדברים שלו (או שהבנתי, פשוט לא ממש מסתדר לי): פיט מאוהבת בקלואי קלואי מאוהבת בקלארק
New Day שהם שמו בסוף, תמיד שנאתי את השיר הזה אבל עכשיו הוא ניכנס כזה מצויין. ופיט מתברר כדמות ממש לא סימפטית, לא יודע, לא אהבתי אותו ולא אוהב. לנה מדהימה כרגיל וגם קלואי!