פרק 148. ;___;

Ayelet chan

New member
פאי. ;__; ../images/Emo58.gif

הוא. הרג אותה? ;; סופית? ;; אין סאקורה? לעולם? ;; והעבר שלו, אומג, הוא רצח את אח שלו? ;; למה? ;; למה? ;_;

../images/Emo15.gifקלאמפ... רעות....

פאייייי! *צרחה* לאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלאלא! *עוצמת עיניים ודוחפת אצבעות לאוזניים**מתחת לשמיכת פוך* *מזמזמת* זה לא קרה. אני מכחישה שזה קרה. זה פשוט לא קרה. זה כמו שסיריוס לא מת, כמנו שדארק עדיין קיים וכמו שיאמי יוגי עדיין מחכה בפינה כדי לאנוס את אייבו שלו בלילה! קלאמפ! תמותוווווו!

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif -עדיין- מנסה להתאושש מהפרק

עד כמה הן יכולות להיות מרושעות? ;; אני רוצה לאמץ את צ'יבי פאי, לך אשורה-או, קישטה, שו. לפחות אנחנו מגלים איך סנטר-תחת קשור לפאי, כמה שאני שונאת אותו עכשיו! ;; אם עכשיו כמעט קיבלתי התקף לב מעניין מה יקרה בעבר שלו עצמו? אפילו מישהו מהקאסט של האנימה אמר שזה יהיה בלתי אפשרי לעלות את העבר של פאי. .__." *הולכת לחבק פלאש של פאי שאין לי* (תזכורת: להשיג אחד עד סוף המנגה)

../images/Emo58.gifמה?! ;;

מה לעזאזל הלך שם? למה הוא הרג את אח שלו? ;; ולמה הוא הרג את סאקורה? ;; (הלוואי שהיא מתה. כי אם לא הם סתם מתעללות בי יותר מידיי בפרק אחד מסכן. או שזה להיפך? ם.ם) הצילו, אני צריכה הסברים ואת הפרק הבא T____T

irena18

New member
לא הבנתי כלום!!!!!!!!!

מה הולך שם?!!?! לא הבנתי כלום.. חייבת הסברים דחוף מההתחלה עד הסוף תודה

../images/Emo58.gif

קאוור, תעשה לי ילד. לא, תעזבו: שאורן, תעשה לי ילדדדדד!!!!!!!1111111 OMG, אתה כזה..כזה.. ;_________; ממממ!!!111 הפרופיל של פאי בעמוד השלישי, ממש ממש..מכוער. העמוד החמישי מגניב. פאק, זה כאילו הן עשו תפנית חדה. יש משהו בפרק הזה שמעט שונה. לפי דעתי, בכל מקרה. ..עמוד שתיים עשרה עם צ'י ודארק צ'י מטריד אותי. .. W-T-F?!!!!!!!!!1111111 הן צוחקות, נכון?~ אני דורשת המשך. ממש דורשת המשך. ויותר הסברים.

Noya Nyan

New member
אומג. מה. O_O ../images/Emo58.gif

רגע. רגע אחד!! *לא מבינה כלום ;___;* לא מספיק שהן הפכו את שאורן לאוכל-עיניים, עכשיו הן הופכות את פאי לרוצח?! אני לא מבינה כלום יותר .__. וכל כך חיכיתי לראות את העבר של פאי ועכשיו זה כאילו - "רגע, מה קרה שם?" לא, באמת, מישהו מוכן להסביר לי מה קרה שם? ); איפה פאי היה? מה זה המקום הזה? מי דיבר אליו? של מי היד הענקית הזאת? (יכול להיות שזה FWR?) מי מת? בין מי הוא היה צריך לבחור? ומאיפה אשורה צץ פתאום? ומה לעזאזל קורה פה?! .____." תודה לכל מי שיענה 3> סאקורה 33> ;___; היא לא מתה נו, היא הגיבורה של הסיפור. ;___;" מצד שני, זה קלאמפ ;__;

למעלה