פרק 140 של TRC! ^__^

LoVe in Ron

New member
אומגש כןןן!!! ../images/Emo58.gif

התקדמות בעלילה, סופסוף!! 33> קורורין ומוקונה חזרו להתווכח! ^,^ יאי 3> שאורן!אמיתי נשאר אימו -,- טוב מה אתם מצפים ממנו. הוא אפילו לא יודע אם הוא אוהב לשתות או לא >,> (חיח. קורוגאנה חושב רק על שתייה 3> נזכר בזמנים הטובים של פעם, הא? ;; בימים שבהם פאי וסאקורה היו משתכרים ומתחילים לעשות 'מיאו מיאו מיאו' כל שנייה 3>) סאקורה חולת אהבה P: רק הבעיה שהיא מאוהבת בבנאדם הלא נכון ^^ אומגשש פאיייי 33> צ'י 33> (שתתרחק מפאי אבל P:) אשוורהה או 33> עם חצי עין פתוחה אומגש D: יאי זה הולך להיות טוב ^,^" אנגסט 3>

Neko chan

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף אשורה התעורר... הגיע הזמן. איכס, צ'י...

Yami no Kira

New member
../images/Emo58.gif כל מה שיש לי לומר זה...

הוא ער!!! אשורה-או ער!!! ואממ מעניין את מי איג'ל רוצה להעיר XD (אני עוד מתפללת להוקטו XD אני רוצה אותה בטסובאסה גם ;;) סאלס כ"כ קרובה ;; אני רוצה פרק הבא .___." אני רוצה יום שבת .___." אני רוצה לחיות אחרי מחר! ;____; תעודות ;;

Like...OMG. ../images/Emo58.gif

אחאח..הקאוורים של טסובאסה אף פעם לא מאכזבים. הציור בעמוד הראשון- נראה שהם חזרו לסגנון הטוב. לא אימואי מדי, מתאים לאוויר של מלחמה, ושאורן מגניב. עמוד שני-אוסאגי צ'אן!111111 אבל, אני עוד רוצה לדעת מידע על ה"משחק" כיב יכול שהם משחקים. זה נראה כל כך מעניין, אבל כפי שקלאמפ מוכרות לכולם, תמיד יש חורים בעלילה שצריך. עמוד שלישי- זה מזכיר די הרבה מהצ'אפטרים של אשורה הו. (ואולי זה רמז, לא יודעת). אבל יש דברים שחוזרים על עצמם. לא שהעין המדממת של שאורן מפריעה לי. *-* אחאח..העמוד הרביעי. אין מילים. רק מעניין מה שניהם מרגישים. בעמוד החמישי והשישי, נראה שקלאמפ לקחו לתשומת ליבן את העניין של הצללים, ו"בוהו, אני פאקינג אימו".מה היריבים שלהם חשבו? ולמה לא מסבירים מספיק מה קורה פה?! TT בעמוד השביעי.. אתם חייבים להודות שזה משהו. כלומר, הרוב פה אומרים שסאקורה לא עושה כלום, אבל בתאכלס, מה היא יכולה לעשות? העמוד הזה מאוד הזכיר לי את הפרקים האחרונים ב"סאקורה לוכדת הקלפים". לא ממש יודעת למה. עמוד שמיני ותשיעי, ממש טוב. כלומר, כאן בעצם מגלים ששאורן הנוכחי, אינו יכול לדעת על עצמו כמעט דבר חדש, לעומת שאורן הקודם. לעומת זאת, שאורן הקודם קיבל דברים שרק שאורן הנוכחי יכל לעשות. והקטע עם קורו פיי היה טוב. העמוד העשירי והאחד עשר- XD מוקו צ'אן וקורו סאמה רבים 333> ועוד על אלכוהול XD עמוד שתיים עשרה- סאקורה יודעת. OOOOOO: OMG עמוד שלוש עשרה, זה עמוד טוב. כלומר, סוף סוף היא מתחילה לדבר על זה. אני שואלת מה היא תעשה אחר כך? ויכול להיות שבהמשך היא תכעס על שאורן הנוכחי? עמודים ארבעה עשרה וחמש עשרה- הרגשות שלה אפילו מתחילים לבלבל אותי עכשיו. עמוד שש עשרה- פאי הוא אמא טובה. שבע עשרה- מה צ'יי קשורה לחיינו? לסיכום: נהדר. סוף כל סוף, הדבר שחיכינו לו. התפתחויות.

Ayelet chan

New member
אומפג טסובאסה. 3> ../images/Emo58.gif

שיגיע ה31 לחודש ואני אקנה את ווליום 12 כבר. אני רוצה את כל טסובאסה, למה דילראי איטיים. ;; (ולמה נה-צ'אן איטית? תקני לי את 9 כבר! ;; ) בכללל אופןןן!!!111 הפרקקקק, אומגגג!!!111 סאקורה האימו הזאת כ"כ מתוקה ומאוהבת. 333> ואני בכלל לא יודעת מה לחשוב, היא ממש בילבלה אותי, בחיי. X_X; ופאי כזה כפרעליו, אמא. 3> והריבים של מוקונה וקורוגאנה כזה העלו לי חיוך על הפרצוף, הפרק הזה הראה לי שטסובאסה הולך לחזור לעצמו. והתפנית הזאת בעלילה הייתה מדהימה לדעתי! תחשבו שכן, או לא, לדעתי זה היה פשוט נהדר! זה נמרח על שלושה ווליום כמעט, אבל זה היה נהדר. היה צריך את זה, לדעתי. אי אפשר להמשיך להיות מאושרים ולחפש נוצות בכיף ואהבה, כן? >_>; זה היה פרק נהדר! אומג, והאלכוהוללל. זה יכול להיות מצחיק אם שאורן!אמיתי יתחיל לקפץ בהיסטריה של אלכוהולללל!!!111 XDDDD מדהים איך פרק של טסובאסה יכול להעלות לי את המצברוח גבוהגבוה. 3:

Ayelet chan

New member
הו! ../images/Emo58.gif

הספלאש פייג'!!!11 זה היה כזה וואנבי סינדרלה. 3>

נצל"ש

סליחה שניצלשתי את זה, אבל לא מצאתי מקום אחר לעשות את זה ^^;; ולנקודה- אני רוצה להתחיל לקרוא את המנגה של טסובאסה (להמשיך בעצם, קראתי את שני הווליומים הראשונים) ורציתי לדעת מתי המנגה והעונה הראשונה של האנימה מתפצלות? כי אני לא רוצה לקרוא את מה שכבר ראיתי והכל... תודה רבה~!

לא במדויק.

יש הרי קטעים בהתחלה שהאנימה עוקבת אחריהם, כי הם חייבים, מין הסתם. אלא אם כן התכוונת לעולמות, שגם זה לא ממש שונה. אני חושבת שהפילרים החלו אחרי שהם הגיעו לעולם של קישים, הלא כך?

Ayelet chan

New member
אבל הקטע עם האלכוהול!!!!111

איך אפשר לא לקרוא אותו?!?!?! ;__; הוא בווליום 6... X:

למעלה