פרק 14

star_female

New member
XDDDD פרק שולט!!

טוב, ציטוטים וכו': "שמעתי שאת כל הבנות שאמרו לקינומוטו שהן אוהבות אותו הוא דחה. בנימוס, אבל דחה." "את יודעת, בבי"ס חושבים שזה בזבוז גדול שגם לקינומוטו וגם לטסוקישירו אין חברה..." - הם יכולים להיות *יותר* ברורים מזה?!~ היה שאורן/יוקי/סאקורה... לי-קון קינא בבובה שיוקי נתן לסאקורה ^_^ אבל גם הוא קיבל בובה ^__^ "מעניין מה הוא עומד לעשות..." "אני חושב שתהני יותר אם תראי בעצמך" XDD (לי נראה ש*יוקי* הוא זה שנהנה מאוד...) פסנתר *_* נה~~~ טויה~~~~~!!!! D:D:D: הוא נשמע... כל כך... XDD עם ה"אוי אוי" שלו... והפאנגירלס מהכיתה שלו... "קינומוטו! קינומוטו!" גאד~ כל הבנים היו כל כך מצחיקים.... XDD הקטע הזה עם ה..אחיות החורגות... זה היה שוג'ו-איי? שונן-איי? ^^;; "רואים שהם נהנו מאוד" XDD סאקורה המומה מטויה בשמלה XDDDDDD טויה נראה טוב בשמלה *-* כזה בישוג'ו... (אבל שחקן גרוע...) יוקיטו הוא.. ה..פייה XDDDD "הלוואי והייתי כמוהו" הזה שוב... או וול... יוקי קורא לטויה "סינדרלה היפה" - טיהי ^_^ "יש לך הזמנה לנשף? אויה! אבל איך עשית את זה?" XDDD הוא משחק שחקן גרוע ממש ממש טוב איזה מתוק יוקי XD קופסת שימורי דגים... הנסיך בת? :/ נו טוב... ככה לפחות יוקי יודע שטויה לא בוגד בו עם מישהו אחר ^^; סאקורה - "אויה" XD לי וסאקורה... "איזו הצגה מוזרה" - בהחלט XD "אני חייבת להכין את האטריות" "קופסת שימורי הדגים אמרה לי להיות בבית בחצות הלילה" XDD סאקורה ושאורן משלימים משפטים *-* ("אני מרגישה" "משהו מוזר") יוקי הולך לעזור לטויה *-* (כאילו, למי אכפת מיוקו או איך שקוראים לה... הוא דואג לטויה, למרות שהיא זאת שהולכת ליפול XD) ערפל? אה, מיסט. לא זיהיתי את השם בהתחלה משום מה. אחרי שטויה הציל אותה: "תודה רבה" *טויה מסתכל עליה עם חצי חיוך* "טויה!" *טויה ~חצי מסמיק~ מהקול של יוקי* ^_^ "טויה, אתה בסדר?" יוקי~ *-* איזה חמוד לי-קון ^^ "אני לא זוכר שעזרתי לך" "אהבתי את קופסת שימורים" XDDD טויה נראה כל כך כמו סובארו!!!! ההיילייט של הפרק (מי זוכר בכלל את הקלף המסכן ^^; ): "אני מחבבת אותך, קינומוטו! באמת!" "תודה, אבל.. אני..." "אתה מאוהב במישהי, נכון?" (מישה*ו*...) *עושה כן עם הראש* "כן, נכון... היתה לי את ההרגשה הזאת..." לי המום שיוקי הזמין את סאקורה לרקוד XD טויה מסתכל על יוקי.. בבגרות כזאת... מעניין אם זה בגלל שהוא בוטח בו או בגלל שהוא חושב שהוא לא אוהב אותו בחזרה... לסיכום: *__* פרק מ-ע-ו-ל-ה (אלוהים, השונן-איי). (יש יתרונות בלראות גרסה מוקלטת, ככה אפשר להשיג הרבה ציטוטים ^_^)

OFIRB9

New member
מה שיפה ביוקי וטיוה...

זה שלא משנה כמה בנות מתחילות עם כל אחד, ואפילו עם זו האחות של טויה לשני לא איכפת כי הוא את מי הוא אוהב באמת...איזה פוצי מוצי זה.... ברגע מסויום של הסדרה לגמרי שחכתי שזו קארד קפצ'ר, כי היה מחסור ענק בקלפים, ובקרו ;-;

bonomami

New member
טויה ויוקיטו יהיו זוג? או ששוב קמתי

מוקדם בבוקר...

S.Riddle

New member
לא ממה שאני יודעת...

אבל תמיד אפשר לקוות שאחרי הסידרה משהו יקרה שם

Konchi

New member
פרק 14! ^^"

ראיתי את הפרק מקודם ^^ פרק מצחיק, קרו הרג אותי.. גם סאקורה

Konchi

New member
חראאא XD

עכשיו בדקתי עוד פעם איזה פרק יהיה, ובכלל דיברתי על פרק 15! לאאאאא אני אבוד! אף פעם לא הפסדתי פרק אחדדדדד!

למעלה