פרק 138

MoRaN SaShA

New member
חחחחחח כן רני כבר נמאס.. חדל עם כל הרחמים

וההסתלבטויות על עצמו כעיוור. וליאן באמת מסכנה! עד שסוף סוף נמחק לו הזיכרון (אגב אני אמרתי עונה שעברה שהכי טוב למחוק לשניהם את הזיכרון אבל נו טוב.. גם רק לסער זה טוב
) מזכירים לו והכל נדפק
שלא יהרסו את הקשר שלהםםםם

linoy7

New member
סערמיטל שולטים../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

SimsY

New member
משהו על אסי ואלינור -

כשאסי רצתה לעשות סקס עם אלינור והיא אמרה לו שהיא לא מוכנה לפני החתונה ואז היא אמרה לו שהיא חייבת לרוץ אז היא זרקה לו איזה משהו ואמרה לו "הנה תגמור" היא התכוונה שהוא יביא ביד נכון ? היא הרי זרקה לו משהו לבן כזה שנראה כמו נייר טואלט.

yaniv1216

New member
איייאייאיי

הם קנו בייגלה לאכול. והיא הביאה לו שיסיים אותו.. ורואים שהוא נוגס. אבל הם עשו אתזה בכוונה.

MoRaN SaShA

New member
זה היה סנדביץ'. אבל זה היה בצחוק 'דו משמעי'..

רק שדנה פרידר לא יודעת לשחק ולכן זה לא היה כזה ברור וגם היא לא עשתה את זה בצורה מצחיקה. משעממת..

BRITNEY MY STAR

New member
קארין,עשי לי ילדים../images/Emo47.gif

אם שקיות או בלי שקיות היא פשוט יפה
איי איזה פרק
אהבתי את החיקוי של תום וסיגי
אסי תותח אבל בכל סצינה שלו אני מפחדת שהוא ידקור\יהרוג מישהו:| מממ דנה חמודה..תכלס הביאו אותה כי היא יפה דורי היה מעצבן,אבל בקטע שלו ושל סער אם "הסחבק"
שנאתי אותו פחות משום מה.. ומחר ג'וליה מופיעה לא?תודה לאל אני רוצה לראות איך היא משחקת בכלל..

MoRaN SaShA

New member
יאו!איך רני ראה שיש עוד משקולת על השולחן?!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחח מייקל הזה. אסי הביא לו משקולת להחזיק, ואז הוא הושיט את היד להרים את המשקולת השנייה. איך הוא ידע שהיא שם בכלל??!?!?

בהחלט מטומטם...........

ועוד כמה דברים: 1) מייקל שחקן גרוע. 2) המשחק של עפר שהיה בסדר ב"טלנובלה בע''מ" מדרדר מרגע לרגע, עד לסצינה המביכה שאסי היה עם המעיל ודיבר אם תום בשירותים בזמן שהוא משתין, הסצינה הזאת משוחקת כל כך רע (על ידי עפר, איתי תורג'מן הוא שחקן מעולה לא משנה מה
). 3) היום ג'וליה לוי תופיע, ת-ו-ד-ה ל-א-ל!!!! זה לא שאני כל כך מחבב אותה, אבל כל כך נידנדו עליה בפרומואים ובגיא פינס ושכבר בא לראות אותה.

למעלה