פרק 138

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif פרק חבל על הזמןן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה קורעע עם קאריןן היא פשוט מלכהההההההההההה
חבל שלא הראו את יעל
אבל ייראו אותה בטח בפרק הבאא ..
הקטעים עם תום סיגי והפסיגולוגית ממש ממש יפים והדורי המעצבןן הזה
מה הוא מנסה להעיף משם את סער??? אבל בטוח שסער לא יילך כי הוא לא מכיר את המיטל הזאת הוא לא זוכר שהיא ניסתה לנקום בו ושהוא פגש אותה לפני שנים .. ככה שבטוח הוא לא יילך !! רני ואסי הולכים להיות חברים ניראה לי האחיות טבת = ROX!!!!!!

MoRaN SaShA

New member
לא היא לא. היא מאוד מעצבנת.

גם במציאות וגם בסדרה. בסדרה היא נראית מעצבנת מהפרומואים. אבל במציאות, היא אמרה בגיא פינס שהיא עד סוף העונה חושבת שהיא מצליחה להשיג את יהודה לוי. ואז אומרים לה שהוא חבר של נינט והראו לה תמונה שלה . שאלו אותה מה דעתה אז היא עשתה עם היד כזה "ככה..ככה.." היא אשכרה חושבתתתתתת שהיא יותרררר יפה מנינט!!! הבחורה נראית כמו עכברוש!! איזה יפה מנינט ואיזה נעליים. כונפה.. גם שמעתי שהיא רבה עם חברי הצוות.. מפנאי פלוס
חח

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif כולם שקרנים שם מפנאי פלוס

וחוץ מזה אם היא חושבת שהיא יותר יפה מנינט היא צודקת !!!! למה מה נינט חושבת את עצמה? אבל אין לי כוח לריב עליה עכשיו .. וגם את בכלל לא ראית איך היא משחקת אז מה את כבר יודעת? את אומרת: "גם במציאות וגם בסדרה." היא לא שיחה שנייה בסדרה וכבר לשפוט אותה? זה ניראה לי ממש מפגרר [סליחה .. אבל ...] זה כמו שאני אומר שאת מכוערת שעוד לא ראיתי אותך בכלל.. נ.ב. הכל בהומור לא לקחת את זה קשהה

MoRaN SaShA

New member
צודקת..אבל התכוונתי בפרומואים

היא הייתה קצת מעצבנת כזו. לא יודעת לא אוהבת אותה. ובעיניי היא ממש מכוערת ואפילו לא מתקרבת לרמה של נינט

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אני בןן ../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif אבל לפי דעתי היא בהרבה

יותר יפההה

HILA46

New member
סופסוףףףףף

מיטל מיטל מיטל
פאקק כמה שלירז חסרהה@!$@#!# יאואו אלוהים כמהה חיכיתי לפרקים האלהה עוד מעט ניקי אוף.

קארין../images/Emo99.gif../images/Emo87.gif

גאד איזו שחקנית מעולה!! כל הכבוד
היה פרק מזעזע מבחינת המשחק של דורי.. שיחתכו את הגמגום שלו. זה לא עושה משחק אמין בכלל. אסי תותח
בכללית פרק מאוד מעניין ומהנה חוץ מהמשחק המזעזע של רני ודורי.

שי קרן18

New member
אם בעונה הראשונה,כולנו התאהבנו ב"סיגי" אז

העונה...כולנו,אני אישית,התאהבתי "בקארין" לדעתי בלעדיה העונה הזו לא תהיה עונה.... רק חבל לי שלא מראים בכל פרק את אוסקר,יפית.....מפרק לפרק זה משתפר...אבל עדיין.. אגב..המשחק של עדי השתפר חבל על הזמן...בידיוק כמו שקרה עם עפר...לא האמנתי שהוא יוכל להיות שחקן טוב..ראינו אותו לראשונה במשחק החיים...והוא היה זוועה...ועכשיו..לא ייאמן שמדובר באותו אחד....

MoRaN SaShA

New member
וואי מסתבר שהרבה שחקנים משתפרים!../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif

בטלנובלות וכאלו חח כאילו באלופה יש את עדי ועפר.. ובשיר שלנו- נינט השתפרה פלאים גם!! ראיתי קטע מתוך הפרק האחרון, כי יש בFLIX.. והיא מדהימה! היא בוכה שם וזה.. מתחננת על חייה וממש עלו לי דמעות.. !.. הרבה משתפרים לאחרונה חח

סורי זה הניק של ידידה שלי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

והייתי בטוח שזה הניק שלי..חח.. לא נורא

liaush

New member
פרק מדליקקקקק ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

סעררררררררררררררר
כזה יפההההה!!!!!! אני חולה עליו! מה שההפך הגמור מדורי!! כזה מכוערררר!!!!!!!!! בריאה עליו! אוף הסיפור אהבה המחודש בין סער לליאן מתחיל לצלוע
למה היא פשוט לא יכולה לגלות לו? כן כן אני יודעת מה עלול לקרות אם היא תגלה לו אבל מה שלא יקרה עדיף על מהמצב שהם נמצאים עכשיו.. חיים בשקר!
. אסי.. נמנמ דווקא חשבתי שאני מתחילה לאהוב ת'דמות שלו נראה לי שמהרתי מידי הוא טיפוס דיי כוחני אגרסיבי כזה עושה עניין מכלום.. הוא לא הדמות שאני יכולה להתחבר אליה.. תום וסיגי חחח כמה צחקתי מהמשחק תפקידים הזה.. כמה צפוי שהם יעשו את המשחק הזה כמו במיכאלה, לא יודעת אם אתם זוכרים אבל יסמין ודן גם עשו את התרגיל הזה כשהם היו בטיפול.. זה תרגיל נורא נפוץ בטיפולים זוגיים. D: וגם הכי מצחיק פרק יפה :)

ק א ר י ן ט ב ת ה מ ל כ ה !!!!!!!!!1111

אין עלייהההההההההה
שתעשה לי ילד
אני שונאת את הבדיחות המטומטמות של רני... "לא ראיתי", "אני לא אזיז את העיניים שלי מזה", כאילו, חבוב, קלטנו שאתה עיוור
יאללה, הלאה, תפאדאל, תחדש ת'מלאי
אסי אדיר
אני ממש אוהבת את הדמות שלו ואיתי תורג'מן מלך.... ואלינור ממש מתוקה!
ומסכנה ליאן
זה ממש מצחיק שכל פעם שהיא רוצה להיות עם סער היא נדפקת, פעם הוא הולך עם מיטל, פעמים אחרות הוא סתם מזיין בנות וכשסוף סוף הוא לא זוכר כלום אז מזכירים לו

למעלה