פרק 137

• פותח הנושא t a i
  • פורסם בתאריך

t a i

New member
פרק 137

יא!!! איזה פרק מגניב היה.....אפילו שהדמויות לא דומות לעצמן אני ממש אהבתי..... השיער של ג'יריה ממש מגניב...(גם במנגה יש לו את הטכניקה הזאות?) וכמה קטעים מצחיקים היו...!!.. אבל למה כל הדמויות החדשות כלכך מכוערות?? במיוחד הזה עם השיניים המפחידות שמתחת לאדמה XD....

הקדמת אותי בשניייה קסו!!!../images/Emo46.gif

כמו שרובכם אם לא כולכם יודעים נארוטו 137 יצא וניתן להורדה ... כמו הפרק הקודם וכמו החודשיים הבאים לפחות גם הפרק הזה הוא פילר רק שבניגוד לשבוע שעבר הוא קצת יותר מעניין.... הפרק נקרא The town of outlaws. Shadows of the Fuuma clan והוא מדבר על....סתם לכו תורידו תראו ותהנו לפי דעתי זה פרק נחמד ששווה צפייה. עד כאן להפעם אני הייתי Ashkelonis brother aka the beast מיד אחרינו רצים לדירה הישארו עימנו.

פרק מגניב...

ג'יראיה סוס *0* סאסמה X סאקורה? סאסמה X נארוטו? סאסמה X נארוטו X סאקורה? O:!!! היה מצחיק ^^; סאסמה קאוואי D:!

ashkeloni

New member
../images/Emo12.gifסאסמה X סאקורה?../images/Emo12.gif

ashkeloni

New member
../images/Emo58.gif

קרע אותי הקטע מתי שנארוטו קולט איפה הוא החזיק אותה XD

KO74

New member
כן זה הרג אותי מצחוק ../images/Emo58.gif

אבל זה היה ברור שהיא בת.... היה פרק טוב, הצחיק אותי גם הקטע שג'יראיה הביא להם כסף וסאקורה אמרה לנארוטו שהוא שג'יראיה נחמד לפעמים אז נארוטו אמר לה שהיא תמימה

A K I R A

New member
באמת כל הדמויות החדשות מכוערות XD

אבל חוץ מסאסמה ובן-דוד שלה :> פרק חמוד~!

hamush

New member
הדמויות החדשות נחמדות מינוס

חוץ מסאסמה !!!! היא כזאת בישיתתתתתתת יפה ביותררררררררר ממש מגניבה והפרק ממש נסחף לקטעים לא אופיניים בלשון המעטה כמו ה"טיפול" של סאקורה בסאסמה והתפיסה שתפס נארוטו {בחזה של סאסמה}.....מה נסגר איתם???? נו טוב...שיהיה.....פרק חמוד ביותר...ג'יראיה סאמה !!!!!!!!!!! ~ניא~!

0Onegaineko0

New member
*סניף* זה לא היה במאנגה *סניף* ;(

נצטרך לחכות עוד הרבה זמן..... אבל כנראה שזה בצדק העניין הזה...
לפחות לא עשו טיים-ג'אמפ כמו במאנגה... זה די עצבן אותי...
עדיין, חבל שסטו מהנתיב הנכון של המאנגה השולטת והוסיפו דברים מפגרים וטכניקות חדשות לכולם בצורה הפילרית שלהם >_>

renegader

New member
מממ ../images/Emo58.gif מהמאגה למעלה

ו
קטן מהמאנגה גם פה למטה הטיים ג'אמפ יקרה גם באנימה עכשיו אלה פילרים כדי לתת למאנגה להתרחק קצת

למעלה