פרק 135 - אגדה יפנית

טווול

New member
פרק 135 - אגדה יפנית

בשעה שגרי פותר את משבר המים של ישראל אילן מחזר אחרי זמרת יפנית שמגיעה לארץ ורוצה שהפיג'מות ילוו אותה בהופעותיה . אורחים : אריה צ'רנר , עדן צוקהירה. צפייה מהנה! פספסתם? לא נורא.שידור חוזר ב-19:30, 22:30, לפרפרי הלילה בשעה 01:20 וב-HOT VOD YOUNG.

AviShai98

New member
שמתם ../images/Emo23.gif?

בדיוק לפני 100 פרקים, בפרק 35, היה פרק עם שם דומה בשם "סרט יפני". מעניין אם העלילה של הפרק הזה תהיה דומה לעלילה של "סרט יפני"..

kuliv

New member
זה מעניין,

בעונה הזו הם התחילו לפתח נטייה כפייתית כל הזמן להגיד באיזה מספר פרק הם עכשיו.

kuliv

New member
פרק מיצוין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סופסוף פרק שהיה ממש מצחיק! האזכור הקטן ל"סרט יפני" היה אדיר ובדיוק כמו שצריך, הסצנה הראשונה של גרי עם המחווה לרננה רז הייתה מעולה ובכללי- סופסוף פרק שהרגיש כמו הסדרה במיטבה. לא יותר מדי הומור ארס-פואטי של "זו סדרת טלוויזיה ואנחנו מודעים לעצמנו", אלא במידה הנכונה. שילוב לא רע של כל הדמויות בפרק (קצת מעט דנה ועודד, אבל לא העלמה מוחלטת) והאמת שהיה פשוט כיף. גם היו מלא ציטוטים שהבלוג של אורי, כשהוא יחזור להתעדכן (והוא יחזור להתעדכן, נכון אורי?
) בוודאי יעלה עליהם. אבל אפשר להתחיל כבר עכשיו.

טווול

New member
וואו איזה פרק!

אני חייבת להגיד שהיה פרק מצויין! איזה כיף היה לשמוע את כל הלהיטים של הפיגגגג'מות הפרק היה מצחיק והאמת שהוא הזכיר לי נשכחות הם קצת חזרו אל עצמם בפרק הזה נראה לי ולגבי נתן מה זה ??? ממתי נתן זוכה בכל הבחורות ובכלל העדן הזאת (האמת שהשחקנית יפיפיה!) אבל מה היא חשה מסכןןןן אילן:( חיחיחיח בקיצקץץץ ממש צחקתי היה אחד הפרקים!

kuliv

New member
נכון, השירים!!!

היה ממש מסעיר לראות אותם פתאום רצים עם להיטים מהעונה הראשונה.

AviShai98

New member
חחח פרק כל כך טובXDD

העלילה עם הזמרת היפנית הייתה מעולה והיו הרבה בדיחות שאהבתי ואני לא זוכר את כולם ועדן צוקהירה משחקת ממש יפה... והתשדיר חסות של גריXD היה גם כיף ששמו שירים ישנים... ואיך לעזאזל מי שכתב ת'כתוביות כתב את כל המספר הארוך של נתן?! חחח... ושמתי לב שרוב הפרקים של רובי ואלי דראי הם בין הטובים שיצאו העונה והם צמד ממש טוב.

MrHyde1

New member
"אנייייי חתולה שורטת" ../images/Emo6.gif

אחלה פרק! שמתי לב שלרוני אין שום עלילה בעונה הזו, היא בערך כמו ניצבת.

kuliv

New member
בעונות האחרונות לרוני לרוב אין עלילה משל עצמה

היא לכל היותר סייד-קיק של אבא שלה...

פרק שפחות אהבתי דווקא

מתחרה עם "משהו שקרה בין העונות" על הפרק הפחות טוב של העונה. זה התחיל דווקא לא רע עם כמה בדיחות טובות, אבל זה קצת נמרח באיזשהו שלב והיפנית הזאת מעצבנת. פרדי קצת מיצה את עצמו לדעתי . אבל הרג אותי הקטע שגרי מתחיל לקבל מכות מכל מקום

פרק מעולה ../images/Emo45.gif

פרק רגיל, לא מתחכם יותר מדי ומנסה להיראות מיוחד, פרק קלאסי
אהבתי את הבדיחות, את שתי העלילות, היה נחמד פתאום לפרק בלי בדיחת "אנחנו מודעים לזה שאנחנו בסדרה". השירים העלו נוסטלגיה, ובכלל כל העונה הזו מלאה בקריצות לעבר שאני אוהב

למעלה