פרק 13 !!!

vegeta2

New member
פרק 13 !!!

ארבעתם עפו למעלה לכיוון נאפה ורדיץ. ''עצרו !'' קרא גוקו ''אני חש אנרגיות ! אולי הם הזמינו קבוצת לוחמים שמשרתת אותם ! רגע, לא ! אלה האנרגיות של פיקולו, טיאן, קרילין, יאמצ'ה, צ'אוטזו, הרקול ואנדרואיד 18 !'' קרא גוקו. ''מה הם עושים פה ?'' שאל וג'יטה. ''תכף תדע !'' צעק טראנקס והצביע למטה, שם כבר היו כל מי שגוקו הזכיר. היו להם 6 דרגון בולים ''האחרון נמצא פה בסביבה !'' קרא פיקולו שמיד שם לב לטראנקס שמצביע עליו. ''פיקולו !'' קרא גוקו בשמחה. פיקולו עף לכיוון נאפה ורדיץ וכל מי שבא איתו עף אחריו, ''לאן אתם עפים ?'' שאלו גוקו, וג'יטה, גוטן וטראנקס ביחד. ''להלחם בהם !'' אמר אנדרואיד 18. ''אתם בטוחים שזה מה שכדאי לעשות ?'' שאל הרקול שעף בסוף, אבל אף אחד לא ענה לו. ''עצרו !'' צעק גוקו ''הם יותר מדי חזקים בשבילכם ! אתם תמותו ! כולכם !'' קרא גוקו. אבל אף אחד לא ענה גם לו. ''צ'אוטזו !'' שאל וג'יטה את צ'אוטזו בכעס שראה שנשאר למטה. ''אתה לא אמור להיות למעלה ? למות ?'' שאל. צ'אוטזו עיגם את פרצופו במבוכה ולא ענה. ''אף אחד לא מתכוון לענות פה היום לאף אחד ?'' שאל וג'יטה בכעס, שוב. ''אבא אל תהיה כל כך קשוח !'' קרא טראנקס. ''הם רוצים למות ! בעיה שלהם ! הם לא הקשיבו לנו !'' צעק וג'יטה. טראנקס עיגם גם את פרצופו. ''אני יודע שהם ימותו...'' פלט לפתע צ'אוטזו שדמעות בעיניו. ''בגלל זה נשארתי פה למצוא את הדרגון בול האחרון...''. ''אני מבין...'' אמר גוקו. ''צ'אוטזו !'' קרא גוטן ''אני ילך איתך למצוא את הדרגון בול ! אבא, אתה מסכים ???'' שאל גוטן בתקווה. גוקו הינהן להסכמה. ''יש !'' קרא גוטן וצ'אוטזו חייך חיוך קטן, אבל עדיין עצוב. פיקולו הוריד את הגלימה והכובע שלו, כולם עמד מול נאפה ורדיץ. ''אתם חברים של קקרוט, וג'יטה והבנים שלהם ?'' שאל רדיץ. ''אני לא מבין איך אפשר להיות חבר של מישהו כל כך חלש...'' המשיך נאפה. פיקולו קימץ את אגרופיו בכעס. ''עוד מעט תראו מה זה חלש !'' צעק פיקולו בכעס. ''נתחיל עם החלש ביותר ביותר,'' אמר נאפה ''בשביל השעשוע''. וכיוון את ידו לעבר סטן, ''לא ! לא ! לא אני !'' קרא הרקול סטן בפחד. אבל תוך שניה בביטנו היה חור שיצא מהגב או יותר נכון מהחלק האחורי של בלוני הגז, הרקול מת, הבלונים התפוצצו, והוא צח למטה. ''הרקול !'' קרא גוקו שראה את הגופה של הרקול סטן צונחת לידו, ''איך הוא יכל ?'' צעק גוקו בזעם. ''טוב,'' אמר רדיץ. ''תורי... אני בוחר בך !'' הצביע על קרילין. ''אני ???'' שאל קרילין בפחד. ''אתה !'' צעק רדיץ ונתן לקרילין אגרוף בגב ששיתק אותו. ''בבקשה... רחם עלי...'' קרא קרילין בקושי. ''קרילין !'' צעקה אנדרואיד 18 ועפה לעבר קרילין. ''זה לא הקרב שלך טיפשה !'' אמר רדיץ ותפס את אנדרואיד 18 בגרונה, באותה צורה שנאפה החזיק את גוקו ווג'יטה. בידי השניה אחז בידו של קרילין שהיה תלוי בין שמיים וארץ, בידו של רדיץ. רדיץ אחז בקרילין יותר חזק ושבר לו את היד. ''אההה !'' צרח קרילין והוציא מידו השניה דיסק אנרגיה. זה חתך לרדיץ רק חלק מהשיער. ''איך זה יכול להיות ?'' חשב לעצמו קרילין. ''הייתי כל כך קרוב...''. ''קרילין ! אנדרואיד 18 !'' קראו טיאן ויאמצ'ה שמיהרו לעברם. ''מאוחר מדי !'' אמר רדיץ ופוצץ את קרילין לחתיכות. ''קרילין...'' אמרה אנדרואיד 18 בקול חלש, והוציאה מידה כדור אנרגיה קטן. רדיץ תפס את הכדור בידו והכפיל לו את האנרגיה פי 40. רדיץ ירה את הכדור על אנדרואיד 18, וגם היא, מתה, וצנחה אחרי קרילין. ''איך הוא יכל !'' שאג גוקו והפך לסופר סאייאן 3, העוצמה גרמה לרעידת אדמה קלה, גוקו היה כל כך מעוצבן כשנחתו לידו חלקים של קרילין ואת הגופה של אנדרואיד 18. ''איך ? '' המשיך לשאוג בזעם ''גם את גוהן ! גם את הרקול ! גם את קרילין ! גם את אנדרואיד 18 !'' שאג בקולי קולות. וג'יטה גם זעם, אבל היה המום יותר מאשר זועם ולא גרם לרעידות אדמה כמו גוקו. טראנקס סתם היה מבוהל ''כדאי שאני יצטרף לגוטן ולצ'אוטזו !'' אמר טראנקס ''לא כדאי שאני ימשיך להשאר פה ולראות חלקי גופות...'' אמר טראנקס בגועל ועף משם... המשך יבוא...

vegeta2

New member
התבלבלתי ! סליחה ! סליחה ! סליחה !

שוב סליחה ! שחכתי שלפני כמה פרקים כתבתי שנאפה ורדיץ השתלבו ! ושכחתי ! אז תיתיחסו לקטעים של נאפה ורדיץ כדמות אחת, רדיפה! (השם של השילוב).

ved17

New member
יפה יפה....

הם קצת קצרים מדיי או שזה רק אני????

vegeta2

New member
פרק 14

'' עכשיו נשארתם רק אתם...'' אמר רדיפה והביט על טיאן, יאמצ'ה ופיקולו. ''אנחנו לא פוחדים ממכם !!!'' צעק יאמצ'ה. ''יאמצ'ה...'' אמר טיאן ''כדאי לך להזהר מהם...'', ''אני לא מפחד !'' קרא יאמצ'ה. ''קאמהמאה !'' צעק יאמצ'ה. לאחר שהאבק התפזר נשמע גיחוך. ''אתה באמת חושב שתוכל לנצח אותנו ?'' שאל רדיפה ''הרי רק אחד מאיתנו הרג את גוהן, ועכשיו השתלבנו... אז באמת כדאי לכם להזהר. יאמצ'ה בא להוציא מילה מהפה אבל פיקולו סתם את דבריו ''הוא באמת חזק יאמצ'ה'' אמר פיקולו תוך כדאי שהוא ישב ישיבה מזרחית באוויר. ''חזקים או לא, ננצח אותם !'' אמר טיאן. ''דודונפא !'' צעק טיאן. רדיפה התחמק, ''איך ???'' שאל טיאן בחשש ובלחש. ''תעקבו אותו, אני טוען את הקרן שלי'' אמר פיקולו ושם את שני אצבעותיו על מצחו. ''טוב,'' אמר יאמצ'ה. טיאן נתן לרדיפה בעיטה מסובבת לפרצוף שהעיפה אותו רחוק משם. 'יפה ! טיאן !'' התפלא יאמצ'ה ועף לרדיפה. אבל מיד הועף בחזרה למקום שממנו הגיע, כשעל לחיו שובל דם שיצא מהפה. ''זה כאב...'' אמר יאמצ'ה. ''הוא מאחוריכם !'' צעק פיקולו. ''תסתום נאמק זקן !'' צעק רדיפה וירה יריה ענקית לכיוון פיקולו. ''לא ! פיקולו !'' צעק טיאן והגן על פיקולו. טיאן צנח למטה ללא רוח חיים, ''טיאן !'' קרא פיקולו ''תודה בחור צעיר, אבל לא היית צריך....'' אמר בעצב. ''אאאאאאאהההההה !!!'' נשמעה שאגה מלמטה ומיד אחר כך הופיע גוקו סופר סאייאן 3 אימתני וכועס, שמסביבו הילה של קאיוקן, ''זה מספיק לעכשיו רדיפה !'' צעק גוקו. ''אאאאאאאאאאאהההההההה'' והגביר את ההילה של הקאיוקן. ''מה קורא שם ?'' שאל וג'יטה שהיה למטה. הוא כבר לא עמד על מקום שטוח כמו שעמד קודם, אלה עמד על צוק מלא סלעים. ''תירגע קקרוט !'' צעק וג'יטה. ''אתה גורם פה לרעידות אדמה !'' תוך כדאי שנוצרים בורות חדשים וגדולים באדמה סלעים התעופפו באוויד, האדמה זזה, ברקים היו בשמיים. ''תפסיק עם זה !'' צעק וג'יטה כשמתחת לרגליו הופיע בור. ''כמעט ונפלתי אל הבור מטופש הזה...'' אמר וג'יטה היה עכשיו באוויר. ''אבל רגע...'' אמר וג'יטה תוך כדאי שהוא המום ממה שהוא ראה באותו בור. ''קקרוט...'' אמר וג'יטה בקול המום. ''רד למטה...''. ''לא ארד !'' נשמע קולו של גוקו הזועם. מסביבו היו ברקים ומסביבו סלעים מתעופפים. רדיפה רק ציחקק לו. ''תפסיק עם זה גוקו !'' קרא פיקולו. גוקו לא השיב והמשיך לזעום בקולי קולות. ''סון גוקו !!!!'' צעק פיקולו. הרעידה הפסיקה. הברקים פסקו. ''נרגעת סוף סוף ?'' נשמע קולו של וג'יטה מלמטה. גוקורק עמד שם כשפרצופו הכועס מופנה אל רדיפה. ''טיאן היה אומר שתמשיך גוקו'' אמר יאמצ'ה ''אבל הקרב הזה שלי...'' גוקו נשאר עומד שם כשעדין פרצופו הכועס מופנה אל רדיפה המגחך, כאילו לא שמע. ''מכת הזאב !!!'' צעק יאמצ'ה תוך כדי שהוא קורע את חולצתו. ''זה בשביל הרקול !'' נתן יאמצ'ה אגרוף בפרצוף לרדיפה שהעיפה אותו. ''זה בשביל גוהן !'' נתן לרדיפה אגרוף בבטן שהעיפה אותו עוד הרבה יותר רחוק. ''זה בשביל אנדרואיד 18 !'' נתן לרדיפה בעיטה לבטן שהעיפה אותו. ''זה בשביל קרילין !'' צעק יאמצ'ה ונתן לרדיפה בעיטה לפרצוף שנראה כאילו הראש שלו יוצא מהמקום. ''וזה...'' אמר יאמצ'ה כועס מתמיד. ''זה בשביל טיאן !!!!'' הנחית יאמצ'ה הזועם שני אגרופים על ראשו של רדיפה ובעיטה לבטן, רדיפה עף לכיוון סלע ענק שהתמוטט ברגע. יאמצ'ה התנשף, הוא הוציא את כל כוחו על המתקפה הזו. ''טוב יאמצ'ה !'' קרא פיקולו ''אני מוכן להרוג אותו !''. ''זהירות !'' קרא גוקו שהשתחרר מהכעס שלו סוף סוף. רדיפה הופיע מאחורי פיקולו. ''תהיה מוכן למות !'' קרא פיקולו. ''לא לפני שאני מחסל את הילד החצוף הזה ! שגרם לי לדמם שם בין סלעים !'' צעק רדיפה ''אתה חזק, אבל אתה ביקשת את זה !'' צעק וירה קרן גדולה מבין שני ידיו, יאמצ'ה, גם הוא, נמחק מהעולם. ''מאקנסקופו !!!!'' צרח פיקולו. פיקולו הושיט את ידו קדימה, כששני אצבעותיו לפנים, מבינהם יצאו שני קרנות, אחת ישרה כסרגל והשניה מסולסלת מסביב לישרה. רדיפה התחמק אבל קיבל חתך ענק שגרם נזק רב בידו, זה כמעט כרת לו את היד. ''איך יכולת ?'' אמר רדיפה בזעם, אבל ישר נרגע. ''נאמק זקן, אני רק משחק איתך...'' אמר רדיפה. ''גם אני, יופי לך ?'' אמר פיקולו בחיוך רשע ''עוד מעט תראה מה הזקן שלך מסוגל לעשות...'', ברגע זה פיקולו מאוד הזכיר לגוקו את פיקולו שהיה פעם, פיקולו הרשע. אבל גוקו שמע לפתע מישהו שכבר ממש מעוצבן עליו. ''קקרוט, אתה מוכן לרדת כבר ?'' צעק וג'יטה מלמטה. ''אני קורא לך איזה אלף פעם ואת הלא שומע אותי ! מה קרא לך ? מהרעידת האדמה שעשית התחרשת אולי ?''. גוקו ירד עם מבט זעוף על הפנים. ''או, כדאי לא להתעסק איתך...'' ציחקק וג'יטה. ''זה לא בגלל זה וג'יטה ! אתה יודע למה ! הם מתו ! מתו ! ואתה צוחק לך !'' צעק גוקו. ''עוד מעט תשכח מהכל...'' אמר וג'יטה. ''אה ? למה אתה מתכוון ? איך אפשר לשכוח מזה ?''. ''תתפלא'' אמר וג'יטה ובלי שום הסברים מיותרים הושיט את לגוקו כדור דרגון בול, גוקו היה המום... המשך יבוא...

vegeta2

New member
מוזר, חשבי שהוא עשה כמה פעמים

קאמהמאה בDB, וגם במשחק בודוקאי 2 יש לו קאמהמאה.

קרייטון

New member
זה לא קשור. קאמהאהמהאה משומש רק

ע"י גוקו,קרילין, מאסטר רושי וגוהן יש ליאמצ'ה עוד מתקפות אבל בוודאי לא מתקפת צב חשובה כמו קהמהאהמהאה...

URNFS

New member
לא,הוא באמת עשה את זה בDB

נראה לי בטורניר השלישי שהיה בDB אז הוא "הפתיע" את כולם ועשה את זה.(או שזה היה השני? המפ)

vegeta2

New member
פרק 15

גוקו שם את שני אצבעותיו על ידיו ונעלם. ''אנחנו מחפשים כבר הרבה זמן...'' התייאש צ'אוטזו. ''אבל לא נוותר !''. ''כן !'' אמר גוטן. ''אנחנו חייבים להחזיר את כל שאר החבר'ה לחיים !'', ''כן...'' אמר טראנקס כשעל פניו עדיין הבעה של גועל מהגופות. ''אההההההה !!!!'' צרח גוטן. ''או אבא, למה אתה תמיד חייב לבוא לפנינו ?''. ''אז שאני יבוא מאחוריכם ?'' שאל גוקו כשמרוח על פניו חיוך גדול. ''הא, סון גוקו...'' אמר צ'אוזטו ''נדמה לי שהרגע היית עצבני עד מאוד, זה באמת אתה גוקו ?''. ''כן !'' אמר גוקו ''אבל יש לנו את כל הדרגון בול !''. ''על מה אתה מדבר ?'' שאל גוטן. ''עוד לא השגנו אותו !'' ''אבל וג'יטה מצא אותו !'' קרא גוקו, כולם היו המומים וחיוך התפרש על פניהם ''אבל אני עדין כל כך עצבני על רדיפה... אה... צ'אוטזו... אה... אני מצטער... אה...''. ''אני יודע גוקו,'' אמר צ'אוטזו שהתחיל לבכות ''טיאן, מת...''. ''בקרוב יחזירו אותך לחיים,'' אמר מר פופו. ''כן !!!'' אמר גוהן. ''אני כבר מוכן לקרוע לרדיץ את הצורה על מה שהוא עשה לי !!!''. ''אה גוהן,'' אמר דנדה ''רדיץ ונאפה השתלבו !''. ''אה...'' פלט גוהן בקול מופתע. בזמן שכולם נלחמו נגד רדיפה גוהן התאמן במצפה והיה בטוח שינצח את רדיפה. ''בסדר ! בסדר !'' אמר וג'יטה '' תרגעו קצת !'' כולם היו מסביב לוג'יטה שהיה יחד עם כל שבעת הדרגון בולים. ''צא שנלונג !!!'' קרא גוקו. השמיים השחירו, הכדורים זהרו, ברקים בשמיים, מהכדורים יצא שנלונג האדיר. ''אה, מה זה ???'' שאל רדיפה שהיה עדין למטה. שוב, אני מצטער שהפיק כל כך קצר ! המשך יבוא............................................................

למעלה