פרק 13~ ^_^

פרק מקסים... אני שמחה שמיטאני נהיה

בסדר... ^^ ו... למה שינו את שיר הסיום?

Fati chan

New member
*______________*

איזה פרק*0* מיטאני*.* אקירה*___* היקארווווו>< קוואי!!(הוא ממש התבגר בפרק הזהO:) היקארואקירה>>><<< סאיייי*O* טסוטסוי*~* והבישי הזה עם המשקפיים והשיער הכחול מקאיאו*_________* יאאאאאאאאאאאאאאא *מתפגרת* נסגד ביותר! אהבתי את הסיום ...באיזה מבט רצחני אקירה קודח בהיקארוX.X יאאא:ס

S h e d o n i t

New member
ווהאוו../images/Emo100.gif../images/Emo9.gif

איזה פרק יפה ^.^ כולי מתח-ח-ח-ח^_______^ מה זה כבר שינו את שיר הסיום!?, חבל הקודם היה הרבה יותר יפה3:

star_female

New member
"Anata no hitomi no chikara de

Watashi wa kawatte yukou~" איך אני אוהבת את השיר הזה
והוא כל כך מתאים לסדרה XD אהבתי את התרגום שלו, הוא די מדוייק. ^_^ הפרק היה חביב... קישימוטו/מיטאני XD ומיטאני נהיה רציני D: היקארו ניצח~ ^_^ יאי *מריעה* טויה בוהה בהיקארו בלי לנסות בכלל להסתיר את זה XD הוא פשוט הסתכל עליו כל הזמן (חוץ מאשר כשהוא שיחק כדי "להירגע" XD) היה לוח של היקאגו בגו גו איגו בסוף XD גם אני רוצה~
פרק הבא *__*

star_female

New member
אה, והמבט של אקירה... *_*

אם מבט היה יכול להרוג הוא היה רוצח שכיר מאוד מצליח

PENELO

New member
אבל זה מבט מאהבה ..;;

הוא פשוט מאוהב ...*~* ... וזה מבט ממש שקסע *.*

PENELO

New member
אבל ... אבל ...;;

זה גם מאהבה ... ואם כבר אובססיה .. אז לסאי ...<.<;; אבל אז .... אם הוא אובססי לסאי ... אז.. זה יהיה יותר מידי מטריד @_@;; אמ... אולי הוא בהתחלה אובססי אבל אחר כך הוא יבין שזאת אובססיה מאהבה *~* ואז .. יהיה סוף עליז D:

star_female

New member
תראי....

זה נכון שהוא אובססיבי עכשיו למשחק של סאי, אבל זה עדיין בגלל היקארו. אם הוא היה יודע שזה סאי (כמובן לא ממש יודע אלא אם הוא היה חושב שזה אדם מבוגר ולא ילד ששיחק נגדו) הוא בכלל לא היה מתנהג ככה. אז להיקארו לפחות יש בזה חלק. XD

PENELO

New member
טוב בקשר למערכת היחסים שלהם ....

אפשר למצוא המון המון תאוריות וסיבות ..>.> בנתיים .... שיהיו בשלישייה D:

star_female

New member
לא ;;

אם חייבים שלישיה אז אקירה/היקארו/וואיה. (זה הפיקים מדברים :X) אבל לא סאי. שם עובר הגבול שלי. ^^;

star_female

New member
../images/Emo58.gif (רק כי הוא לא הופיע עדיין)

זה לא שהוא לא מכיר את אקירה. (למרות שהוא שונא אותו מוות XD) ו..הם באמת היו פיקים הזויים. אבל הם הצליחו לגרום לי לראות את זה. ^^; ואם יש היקארו/אקירה, ו-וואיה/אקירה, ומן הסתם היקארו/וואיה (זה באמת לא קשה מדי לראות, למרות שאני לא כל כך מאמינה בזוג הזה - מה היקארו צריך את וואיה כשיש לו את אקירה ומה וואיה צריך את היקארו כשיש לו את איסומי?), אז יכולה להיות גם שלישיה. ^^; (יותר מדי מתמטיקה XD)

star_female

New member
;;

מחר זה נגמר... לחודש וחצי הקרובים לפחות. (אם הכל ילך טוב ;; )

star_female

New member
אני מציעה שתלמדי לאהוב אותם

אחרת יש לי הרגשה שיהיה לך קשה פה. XD אבל באמת, לפחות תנסי ;; הם זוג נורא חמוד!

אני אשרוד P:

נו, אני מנסה... אבל זה קשה ;; זה כמו לומר לי...לאהוב... לאהוב... קיקיו/אינויאשה @_@; טוב, זה לא, אבל עדיין P:

למעלה