פרק 13~ ^_^

PENELO

New member
אבל אבל ..;;

טוב נו ._. אני אקח את סאי לעצמי D: ובכלל אם כבר זוג כלשהו .. אז היקארו ואקירה זה הכי יפה P:

Meiko

New member
פרק נחמד.

המשחק של מיטאני: *קליק* *קלאק* (תוך 5 שניות) "אני נכנע." זה היה מהיר! והיקארו ניצח בזכות עצמו,כל הכבוד. היקארו מול אקירה,מעניין.

cRitiCaL KitTy

New member
סופסוף!!!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

כןכן מה לעשות אני מחכה לו כבר למעלה מחודש;; והם אפילו לא שיחקו אחד נגד השני! אבל עדיין פרק נהדר! והיקארו ניצח בכוחות עצמו! נגד מישו שנראה לי שכבר ראיתי בסדרה הזאתOם

star_female

New member
לא נראה לי שהוא היה כבר בסדרה...

אבל אם כן זה לא יפתיע אותי. את רוב הדמויות רואים יותר מפעם אחת. אולי הוא היה בטורניר חורף, לא שמתי לב ממש לאנשים שם.

Noriko Chan

New member
היטומי נו צ'יקארה ^_____^ ../images/Emo99.gif

כבר החליפו? מהר מדי י.י היה פרק יפה... אני משום מה לא במתח כי די ברור לי שסאי ינצח את אקירה... הוו היקארו כל כך חמוט ^.^

PENELO

New member
המתח ...X_____X;;

מזל שהיום לא יום שישי ^^" אמ.. ולפרק..: פרק נחמד ^.^ הם מתבגרים כל כך מהר *_* אקירה *~* היקארו *~* מיטאני *~* המתח ;~; שיר סיום חדש *.* אהבתי יותר את הקודם ..;~; אבל אני יתרגל לחדש ^.^ ואז אני יאהב את החדש גם P:

harar8

New member
פרק יפה!

זה נהיה ממש מותח, ויש כבר שיר סיום חדש זה קצת מהר מדי.

star_female

New member
יש 5 שירי סיום ב-75 פרקים

(74 אפילו
), שזה אומר כל 15 פרקים בממוצע מתחלף שיר סיום. אז אחרי 13 פרקים זה לא *כזה* מהר. :X

shui chan

New member
כל כך כיף לדעת כבר מה יקרה :)

סתם סתם ^^~ אממם.. היקארו ניצח בזכות עצמו D: מיטני וטוסוטסוי היו חמודים בפרק הזה. זה נורא נחמד שכבר הגענו לפרקים האלה ^^

star_female

New member
אבל זה באמת כיף XD

(אבל אז צריך להיזהר לא לכתוב ספוילרים בטעות ^^; )

eden242

New member
פרק סגידע

ושמתם לב שעם כל פרק היקארו נעשה יותר בישי? וגם טסוטסוי! ^_^

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gif פרק יפה *-*

הכותרת אומרת הכל
יאייי שינו את שיר הסיום :]...זה היה מהיר מדי ;;...אבל נסלח להם XD כי השיר יפה ^^

למעלה