פרק 13 ופרק 14 של הסרט!

אמבר 13

New member
פרק 13 ופרק 14 של הסרט!

פרק 13 על פי אמבר 13: סצנה 1: אמבר ודני עוזרות לארגן את החדר שבו ישבו כול חולדות הקניון בעת הצורך, הן מכינות שם: כריות, שמיכות, מאגר אוכל ושתייה, נרות, בגדים של כול אחד, כיסאות, חיתולים, בקבוקי שתייה לתינוקות, מיטת תינוקות, עגלה, נשק, מזרונים, המחשב של אלי, כול המכונות אשר יכולות להועיל אשר ג´ק בנה...בזמן זה דני ואמבר מדברות, הן מאולם לא היו חברות, ולכן זה הפך להיות וויכוח. דני אומרת לאמבר שהחיים שלה מאוד טובים, ולעומת אמבר מכחישה את הדבר ואומרת שזה לא כך...דני מספרת לאמבר את הסוד הגדול מכולם,היא הייתה בהריון. סצנה 2: השבכה מתוקנת ועליה מותקן בד בצבעים כהים אשר מסתירים את כול המתרחש בקניון, ג´ק ודאל מתקנים את מערכת ההזעקה ונועלים היטב את פתח הביוב, אין בא...ואן יוצא מפתח הביוב. סצנה 3: דני מספרת לאמבר שהיא הייתה בהריון ממשהו שאהב אותה אך עזב אותה ברגע שנודע לו שאביה הוא זה שהרג את כול המבוגרים, היא מספרת לה שהיא ברחה הרחק עוד לפני שאולי הייתה לו הזדמנות לחזור בו ולהישאר, אמבר משכנעת אותה שהוא בטח עדיין אוהב אותה! אך במצב הזה שבו הם שרויים היא לא יכולה לעזור לה, אך ברגע שתוכל תעזור לה למצוא את אותו אחד. סצנה 4: טייקי וזאנדרה ממשיכים להתקרב זה אל זה, לקס חושד. בטנה של זאנדרה ממשיכה לגדול, לקס וטאי סאן שמים לב שמשהו לא טוב. טאי סאן מדברת עם זאנדרה כאשר לקס שומע אותן. זאנדרה מגלה לה שהיא בהריון מלקס אך היא תגדל את התינוק עם טייקי. לקס מתערב בשיחה ומבקש להיות נוכח ומעורב בהתפתחות הילד. זאנדרה כבר בחודש הרביעי. סצנה 5: אמבר מספרת לטרודי על מה שהיא דיברה עם דני, כול זה מעלה לטרודי אפשרות להפלה של התינוק הראשון של אמבר. סצנה 6: ההתקדמות לאבטחת הקניון מתקדמת, אך צצה בעיה חדשה- איך הם יאבטחו את מי שנשאר בחוץ? כול שאר השבטים אשר עדיין לא נחטפו? סצנה 7: טרודי מעלה את האפשרות שעליה היא חשבה לפני אמבר. "דני איבדה את תינוקה, והיא מאוהבת בבריי, ו.....דני איבדה את התינוק שלה ואת אהבתה אז...את לא חושבת שיכול להיות...שדני הרעילה אותך וגרמה להפלת התינוק?!" אמבר נשמעה המומה מן הרעיון הזה, אך דני מאמתת את הדברים- היא זאת שגרמה להפלת העובר.

אמבר 13

New member
פרק 14

פרק 14 על פי אמבר 13: סצנה 1: השיחה בין אמבר ודני נהפכת לוויכוח ובו גם טרודי מעורבת, אמבר מבטיחה שהיא תנקום. סצנה 2: דאל וג´ק מדברים על אבטחת הקניון ועל כול מיני דברים כולל אלי. דאל מתוודה לפני ג´ק שהוא שמח על המחלה שקרתה לג´ק כי חשב שזו היא הזדמנות בשבילו, אך טעה וביקש סליחה. סצנה 3: אמבר ובריי מדברים, הם מחליטים שבעוד יומיים יאספו את כול האנשים שנשארו בחוץ ולא נחטפו, הרי אלו הם בערך כ-10 אנשים, ויזמינו אותם לקניון, אחרי ההחלטה אמבר אומרת לבריי שיש לה משהו לספר לו. סצנה 4: דני וטרודי מדברות, טרודי מאוד כעוסה על דני היא משפילה אותה וגורמת לה כאב, אך דני יודעת שמגיעה לה. סצנה 5: אמבר מספרת לבריי על כך שדני היא זאת שהפילה את עובר שלה, בריי המום ובעיקר כעוס, דני ובריי מחליטים לערוך לה משפט, ובו גזר דינה יהיה להיות כלואה למשך הרבה זמן בכלוב. סצנה 6: טייקי יוצא החוצה לבשר לכול האנשים שנשארו שיבואו לקניון בעוד יומיים, אחרת בעוד יומיים תיסגר גם השבכה לאין בא ואין יוצא והאחרים יישארו בחוץ. סצנה 7: המשפט של דני מתחיל, אך דבר מוזר קורה, אמבר לא רוצה להגיש נגדה תלונה, אמבר מסרבת להעניש את דני בכול צורה שהי, אמבר מסבירה שהענשת דני לא תחזיר את עוברה, אז מה זה שווה? העונש היחיד שהיא תקבל הוא שזה יישאר לה על המצפון ואמבר לא תרצה לדבר איתה יותר לעולם. כולם המומים. סצנה 8: אמבר הולכת לכול המגזרים יחד עם טייקי וכמובן בזהירות, להודיע לכולם שלא ישכחו לבוא מחר אליהם לקניון. בדרך חזרה כאשר הודיעו לכולם אמבר נתקלת במישהו בשם ג´יימס, ג´יימס אומר לה למסור מסר לדני, אמבר אומרת לו שהרי במילא הוא יבוא מחר אז שימסור בעצמו, והוא עונה לה שדני לא אוהבת הפתעות אז מוטב שתדע על כך לפני שהוא יגיע..."אז מה המסר שעליי למסור לדני?" "נשמע שאת לא מחבבת אותה" "היה לי עימות איתה" "כן זה רגיל אצלה" "אז?" "תמסרי לדני...שג´יימס חזר!".

איימוש

New member
פרקים יפים!!!!!

אבל יש לי בקשה/שאלה- מישהו זוכר פה את ליז, הדמות שזכתה בתחרות הדמויות שהמכשפה מהמערב המציאה (מי שלא זוכר יש את זה במאמרים), אז אפשר לשלב גם אותה? כי ממש אהבתי את הדמות שלה.

פית אש

New member
פרקים ממש יפים ../images/Emo29.gif

אך את אולי יכולה כבר לשלב את מיי אני יודעת שהיא לא דמות ראשית אבל היא בכל זאת דמות שלך לילך

אמבר 13

New member
לגבי שתי השאלות ששאלתם אותי!!!!!!!!

1) כבר אמתרי ואני אומרת שוב כרגע אי אפשר להכניס את ליז, אולי בהמשך. 2)לגבי מיי, זה נורא קשה לשלב את כול הדמויות בכול הפרקים, אני משתדלת מאוד לשלב את כול, פעם זה יותר ופעם זה פחות. וכמו ששמת לב יש לי הרבה פעמים כאילו זמן כזה שבו יש במיוחד הרבה על דני ואמבר, או על טאי סאן וזאנדרה או על דאל וג´ק כשאני אומרת שמיהו הולך להכנס חזק לתמונה. שמתי לב שאני ממש לא מכניסה את ראין ואת סלין ואת פטסי וקלואי אז אני ממש מנסה! אבל אני גם מבטיחה שיגיוע פרק ובו יהיה הרבה על מיי...ואני לוחקת את הערה שלך לתשומת לבי. ומבטיחה שבקרוב היא תהיה הרבה!

אמבר 13

New member
פרק 15!!!!!!!!!

פרק 15 על פי אמבר 13: סצנה 1: אמבר מספרת לדני על המסר שהיא קיבלה ודני פורצת בבכי נוראי משתוללת כמו סערה רצה אל חדרה ומסרבת לראות איש. טרודי אשפית הרעיונות מעלה אפשרות שג´יימס הוא אבי התינוק שדני הפילה. אז מדוע דני לא שמחה שהוא חזר? סצנה 2: אמבר רצה אחרי דני, נזהרת שלא ליפול ולאבד את התינוק שוב...אך בריי עוצר אותה בדרך ואומר שברצונו לדבר איתה. בריי ואמבר מדברים, והם מחליטים שהם יתחתנו אחרי שהמלחמה נגד הנבחרים תסתיים. סצנה 3: טרודי ולולקן מבלים הרבה זמן יחד וחושבים על הילד שיהיה להם ועל עתידו...במהלך השיחה לוקלן מציע לטרודי נישואין. היא עונה בחיוב. סצנה 4: קלואי ופטסי בדיכי נוראי, כשהן מתבגרות אף אחד לא שם עליהן כשהן שוב חוזרות להיות קטנות אבל אף אחד לא חושב עליהם, הן מחליטות לצאת מהקניון לזמן מה, ולהתאוורר כי אחרי זה הם לא יוכלו כי אז בשעה 2 ינעלו כול הדלתות והן לא יוכלו לצאת ו...ולהיכנס. סצנה 5: טרודי ואמבר מעלות אפשרויות מדוע דני נרתעה כאשר נגלה לה שאותו ג´יימס חזר, ובסוף הן חושבות שהפתרון היחיד הוא שכנראה הוא כפה עליה. אמבר הולכת לדבר עם דני, היא מבטיחה לעזור לה נגד ג´יימס ולהיות חברתה, היא מבטיחה לה שכולם יהיו לצידה, דני אומרת לה שבאמת ג´יימס כפה עליה ולכן היא הפילה את עוברה, ומכאן נודע לאמבר שדני כבר שיקרה לה פעמיים. סצנה 6: פטסי וקלואי יוצאות החוצה...בדרכן הן נתקלות בכמה אנשים אשר בדרכם לקניון, השעה קרבה להיות שתיים. סצנה 7: לפני שכולם מגיעים אמבר עורכת ישיבה ובא היא מסבירה לכולם על מצבה של דני ועל ג´יימס היא מבקשת מדאל ומג´ק לכלוא את ג´יימס בתוך הכלוב עד אשר אמבר תבוא לדבר איתו וליישר הדורים לגבי התנהגותו בקניון. באותו זמן דני בחדרה, ופטסי וקלואי מטיילות להן בחוץ. סצנה 8: כול 10 האנשים אשר צריכים להגיע לקניון הגיעו ובינהם ג´יימס. אמבר מודיע לדני שהוא הגיע. סצנה 9: השעה היא אחת וחצי, ומכיוון שכולם בקניון, החליטו לסגור את כול השערים לאין בא ואין יוצא. שערי הביוב נסגרו, וכך גם שערי השבכה הראשית, ובזה הרגע הכריזו חולדות הקניון וכול שאר האנשים על מלחמה בנבחרים ובה הם ינצחו, זמן מלחמה ניצב להם. אך היכן פטסי וקלואי? פטסי וקלואי איחרו את המועד...

פית אש

New member
אמבר13 מה זאת אומרת ../images/Emo29.gif

לאבד את התינוק שוב היא כבר איבדה אותו אני ממש מבולבלת היא עדין בהריון שלך לילך

איימוש

New member
פיספסתי משהו??

טרודי ואמבר בהריון שוב??? איך?? למה??? איפה??? ואני סתם רוצה להוסיף ש הפרקים מהממים! אבל... למה זה כזה הפי אנד??. למה עכשיו כולם ימצאו את הבן-זוג המושלם ויתחתנו יחיו באושר ועושר עד עצם היום זה?? תוסיפי עוד רשע ותחמנות ולא רק מ"הרעים" גם קצת תחמנות מאלו שנחשבים טובים זה טוב. אני רוצה אקשן!!! מקווה שהבנת למה התכוונתי (כי אפילו אני לא ממש...
) ושהבנת גם שאני עדיין חושבת שיש לך כישרון מדהים!

אמבר 13

New member
תשובות

אמבר איבדה את התינוק שלה, אבל היא שוב בהריון. טרודי בהריון גם וזאת אני אמרתי היא בהריון מלוקלן...בקשר ליותר אכזריות ורשע.....אל תדאגו זה יהיה ברגע שהכי לא תצפו לו! הבטחה שלי!!!!! כמו כן אני מזכירה שאני צריכה שמישהו ישחק את הדמות של ג´יימס.

איימוש

New member
יש!!!!!! תודה!!

הייתי שמחה לגלם את ג´יימס אבל אני מגלמת כבר שתי דמויות (איזי ולקס). אם הדמויות שלי לא עושות כ"כ הרבה בסרט אז אולי אני אוכל לקחת עוד אחת. מקסימום אם אני לא אצליח יחליפו אותי. אבל כל זה, זה רק אם אין מישהו אחר!

למעלה