פרק 12

קירליה

New member
../images/Emo32.gif תכירו את הורטואל החדש שלי!

קוראים לו קיצ'\קיצ'י שזה קיצור של קיצ'רואטאריקארטומאנצ'י! הוא חמוד לא? חחחח

קירליה

New member
../images/Emo32.gif אני משתגע היום בקניות לחג...

קוראים לה מימימימימימימי ובקיצור- מימימימימימימימימימי! השם המלא שלה הוא מימי. הערה- היא לא מהסדרה! מימי: היי כולם! קיצ': היי כולם גם!

Apikachu L

New member
ואוווווווו

אאיזה פרק יפה.....ממש יפה.אהבתי שהדאדר עבד מבפנים..חחחח

OFIRB9

New member
סתם שאלה טריירי

איילי"אתה דפוק?" סתם........... למה שינית שם?

קירליה

New member
שיניתי כדי להיות בפורום פוקימון,אבל

אין לי כוח להחליף בחזרה. מובן?

קירליה

New member
פרק 14

הסמל הראשון "אתה בטוח שחייבים לבדוק את זה שוב?" שאל קיקטריסמון. "כן, אני מאוד בטוח!" השיב טאקאשי. "אוי לא..." אמר קיקטריסמון. טאקאשי לחץ לו על הבטן והפה שלו נפתח והקרין את מפת הרדאר. "עוד קצת!" אמר טאקאשי ועזב את קיקטריסמון. "איי... זה כאב...!" הוא אמר. "אם לא היית בולע את זה, זה לא היה קורה!" אמרה דיאנה. פתאום טאקאשי נעלם. "איפה טאקאשי?" שאל ריי. פתאום הם שמו לב שטאקאשי כבר עקף אותם בריצה. "היי, חכה לנו!" אמרו כולם ורצו אחריו. במהרה הם הגיעו לגבעה שכולה הייתה אדומה, ובפסגה שלה, היה מקדש קטן. "לא!" אמר קיקטריסמון, אבל טאקאשי לחץ לו על הבטן וההקרנה של הרדאר אמרה להם שהגבעה היא המקום. הוא עזב את קיקטריסמון. "הסמל הראשון! והוא כולו שלי!" אמר טאקאשי. "אתה מתכוון... שלי." תיקנה אותו דיאנה. "בדיוק מה שאמרת, שלי!" אמר טאקאשי. "התכוונתי שלי במבחינת עצמי!" אמרה דיאנה. "נכון!" אמר טאקאשי. "תפסיקו לריב!!!" אמר ריי. שני הצדדים נסוגו. "בואו נלך לקחת כבר את הסמל!" אמר ריי. הם עלו על הגבעה, והגיעו למקדש, שם בתוכו היה שולחן מוזהב, שעליו קופסה זהובה. הם עמדו לפתוח את הקופסה, אלא שלפתע ארווידראמון הופיע. "אתם חייבים לעבור את המבחן ורק אז תוכלו לקבל את הסמל!" הוא אמר. "קיקטריסמון!" אמר טאקאשי. קיקטריסמון רץ קדימה. "דמיסוניקמון!" אמר ריי, דמיסוניקמון רץ קדימה. "קריסטלמון!" אמרה דיאנה, קריסטלמון קפצה קדימה. כל המאמנים קיבלו מטבעות נחושת. "התאמה דיגיטלית! התפתחות נחושת!" "קיקטריסמון! דמיסוניקמון! קריסטלמון! דיג'יגדל ל..." "קפלומון!" "טמפיטמון!" "סוניקמון!" כל הדיג'ימונים התייצבו לקרב. "חץ נשימה וי!!!" אמר ווידראמון, וקרן כחולה בצורת חץ עפה לעבר הדיג'ימונים במהירות. היא באמצע התפצלה לשלוש, והתקיפה את הדיג'ימונים. קפלומון עף אחורה ושבר חלק מהמקדש, וסדק קטן הופיע בקסדה שלו. טמפיטמון התרסקה ושברה עצם או שתיים. סוניקמון נפל ונפצע קלות. "הדף אש!" "מתקפת הדדד!" "סופה קריסטלית!" אבל אפילו כל ההתקפות המשולבות לא השפיעו על ארווידראמון. "הטען נתוני קוואג'מון!" אמר טאקאשי בעודו מחזיק בדי-גרייד.קרן אדומה עפה לעבר קפלומון. לרגע קפלומון הבהב והיה קוואג'מון, ואז הוא חזר לעצמו. "הטען נתוני ביומון!" הטעין ריי את סוניקמון. "הטען נתוני פגומון!" אמרה דיאנה. "מה אתם רוצים? זה הטוב ביותר שיש לי!" "הדף ציפורני אש!" תקף קפלומון. ההדף הזיז את ארווידראמון. "מתקפת הד ספירלי!" התקיף סוניקמון. המתקפה הזיזה קצת את ארווידראמון. "סופת בועות קריסטלית!" תקפה טמפיטמון. ארווידארמון זז קצת. "אוי לא... הם בקושי עושים לו משהו!" אמר טאקאשי. הדיג'ימונים הסתכלו אחד על השני. טמפיטמון קפצה לעבר ארווידראמון ונתנה לו בעיטה שהממה אותו. סוניקמון רץ לכיוונו וצרח לו באוזן. "נגיחת..." התחיל קפלומון. הוא ריכז את כל הכוח שהיה לו כולל הנתונים שהוא קיבל. "אששש!!!!!" קפלומון טס במהירות מדהימה לעבר ארווידראמון שבדיוק קם, ונגח בו קשות. הוא פרץ חור בתקרה של המקדש ועף רחוק רחוק. "זה אומר שקיבלנו את הסמל?" אמר טאקאשי. ארווידראמון חזר, כולו פצוע. "עברתם!" הוא אמר והתפורר. הקופסה המוזהבת נפתחה, ושם הבהב לו סמל אדום. הוא עף וריחף לעבר המאמנים. דיאנה וטאקאשי התכוננו לקפוץ ולתפוס אותו, אבל ריי הקדים אותם. "כדאי שאני אשמור את זה אצלי." הוא הסביר. הדיג'ימונים הלכו לצפות בסמל, וחזרו לצורת הטירון. "איך נדע של מי זה?" שאל טאקאשי. "מי שיצליח להשתמש בו זה שלו." אמר ריי, ולמבטם של דיאנה וטאקאשי הוסיף, "רק שצריך להשתמש בו הוא יופעל." דיאנה וטקאשאי נראו מאוכזבים. "זה בסדר טאקאשי, לא אכפת לי אם הסמל שלנו, העיקר שאני אקבל מחברות!" אמר קיקטריסמון.

Apikachu L

New member
מאוד יפה!!!!!!!!!

ממש מדהים..אבל כבר אמרתי לך שאני אוהבת את הפיק והנה משהו שלא אמרתי: הפעם היתעלת על עצמך!

למעלה