פרק 12

OFIRB9

New member
פרק 12 ../images/Emo122.gif

כבר שחכתי מזה.... פרק 12 טריינמון הקפיץ "היא בסדר?" שאלה מאיה בעיינים מלאות דמעות טרוור הביט אחורה מחפש סימן חיים לאיילי "אני מקווה שכן, אבל כדאי שנתקדם אנחנו לא רוצים גורל דומה" אמר אוון "אוון די, אנחנו לא צריכים שימריצו אותנו אנחנו מספיק בבעיות כרגע" אמר נארו. "אני רק רוצה שכולנו נהיה בטוחים שלא יקרה לנו אותו דבר..." "תשתוק!" צעק טרוור "פשוט תשתוק, פשוט תשתוק!!!!" ומאיה פרצה בבכי "די, חברה, בואו יש פה מקום מחבוא מצוין" אמר דהיצ'י "שם?" טקאני הצביעה לשיחים "כן, תראי את העלים, הוא לא יראה אותנו מלמעלה, בואו" כל הדיג'ימונים הציצו מבעד לעלים לראות שהשטח נקי מסכנה "איך נדע מתי טריינמון הקפיץ מגיע?" "אני אלך" אמרה טקאני "לא לדאוג אני משתלבת עם הסביבה" היא אמרה וחייכה חיוך מעודד, אבל כולם היו עסוקים בלבהות באדמה, חוץ מדהיצ'י שבהה בה "אני לא מאמינה עליה!" קראה קורמון "לא ידעתי שהיא יכולה ללכת כל כך רחוק עם הרצינות שלה" אמרה אפיקצ'ו "מיני, הטריינמון קפיץ מוגן?" שאלה נוטימון "הוא מוגן במגן בלתי נראה, אבל לילדים יש עיניים מתאימות לראות אותו" אמרה מיני בזמן שהביטה דרך החלון בילדים "את מחפשת את איילי?" שאלה קורמון, מיני הנהנה ומלמלה "אני מקווה שאת בסדר אחות..." "טאקה חכי שניה!" קרא דהיצ'י בשקט "מה אתה עושה??" היא הסתובבה חרישית, עוד צמודה לאדמה כמה שיותר "הפלת את זה" הוא הושיט לה את המשקפת שלה, טקאני מששה את מצחה בפה פאור "תודה" היא חרחרה ולקחה אותה מידו "את יודעת" הוא צחק "אני לא מכיר הרבה בנות שלובשות משקפות" טקאני עשתה פרצוף זועף ושמה את המשקפת על שערה הפרוע "לא איכפת לי עם זה מכוער" היא אמרה "לא אמרתי שזה מכוער" הוא אמר, טקאני הפילה את המשקפת בטעות "אני חשבתי שזה נראה טוב, בעיקר על ילדות יפות" הוא הרים את המשקפת, טקאני לא זזה "לעזור לך עם זה?" "לא" היא חטפה את המשקפת וניסתה לשים אותה שוב "אוי חכי שניה" הוא אמר ותפס את היד שלה "זה הסתבך, רגע..." וברגע אחד הוא קשר לה את המשקפת מסביב לראש "יכולת לקשור קודם ואז לשים" היא המשיכה לשתוק. "אוי תראי! הוא הגיע!" דהיצ'י הצביע על טריינמון בצבע לבן טורקיז בהיר מחובר לקרון בקפיץ ענק "בואי! נקרא לאחרים!" דהיצ'י רץ משם והשאיר את טקאני המומה "איך אזילמון לא רואה אותו?" שאל אוון "הוא סתם עומד שם!" "הוא לא יכול לראות אותו" אמרה מאמימון "גם אני לא רואה אותו" "טאקה את מתכוונת להוביל או לא?" טקאני יצאה סוף סוף מההלם "בטח שאני אוביל!" היא התנפלה עם דהיצ'י והתחילה לרוץ לכיוון הטריינמון "אבל אוון שאל את זה לא?" אמרה מאיה דהיצ'י פרץ בצחוק "סליחה אדוני, אתה הטריינמון קפיץ?" שאלה טקאני את היצור, הוא הביט בה עם עינו הקטנות "זה אני, תגידי למה הילדים שם מסתתרים?" "מאזילומון, כדי שנמהר" היא סמנה לכולם להתקרב בריצה, כי כשהטריינמון שמע את השם אזילומון הוא מיד התניע. כולם רצו אליו במהירות מנסים כמה שיותר להתכופף. "תודה מר רכבת!" קראה אליו מאיה שניה לפני שאוון דחף אותה פנימה, הטריינמון התחיל לנסוע במהירות לכיוון ההר בלי לחכות לעוד נוסעים "מבפנים רואים הכל!" אמר הימון "כן, כי מגן הקסם פועל רק מבחוץ, אז על תוציאו את הראש מהחלון!" אמר סנקמון "אתה נשמע כמו המורה שלנו בטיול שנתי..." אמר אוון "מה זה...?" התחיל סנקמון אבל טקאני סתמה לו את הפה

OFIRB9

New member
חלק ב

"אני שומע..." אזילומון ריחף מעל ליער והנמיך טוס מעל לפסי הרכבת "אני מריח אותם...את האנושיות המטופשת שלהם..." הוא הביט לכל הכיוונים בסיבוב ראש ממש כואב לעין "אבל אני לא רואה, איפה אתם מסתתרים בני אדם???" הוא טס במהירות נמוך ונמוך יותר מעל פסי הרכבת והזיז את אוזניו בזריזות "עכשיו אני מבין..." הוא חייך חיוך מרושע, הוא הגביר מהירות וטס לאורך המסילה, הגוף שלו התחיל לזהור, ובהנף כנף אחת, הוא ריסק לגמרי את המגן הבלתי נראה של הרכבת "מה קרה???" צווחה מאיה "הרכבת רעדה!" "חברה אני לא חושב שאנחנו עדיין בלתי נראים" ענה טריינמון הקפיץ "אזילומון רודף אחרינו!" צעק הפנדמון שהשקיף מהחלון "ניקורימון תדביק אותו מאחור הוא לא יצליח להתחמק!" אמר טרוור לניקורימון, שהבין, וטס ישר דרך החלון החוצה "אחריו הפנדמון!" קרא נארו וגם קזיצ'ימון טסה החוצה איתם אזילומון שבדיוק עמד לתקוף יצא מצלילה כדי להתחמק משלושתם, המרדף התרחק מעלה מעלה כשהילדים צפו מחלונות הטריינמון קפיץ "תגביר מהירות!" קרא אוון לטריינמון הטריינמון קפיץ התחיל להזיז לאט את הקפיץ הענק שלו והגביר את המהירות בכל תנופה, אבל כל אחת מהם כמה שיותר היתה מהירה יותר טלטלה את הילדים בקרון "מה-קורה-שם-בחוץ!?" צעק דהיצ'י בכל תנופה "הם-דבוקים-לו-לזנב!!!" קרא נארו "זו התוכנית-!" קרא טרוור "הם כל כך דבוקים אליו הוא לא יכול לתקוף אותם בלי שהם יפגעו בו קודם! איה!!" טרוור נפל על טקאני "טריינמון על תגזים כל כך!!!" צעקה טקאני "אנחנו מגיעים תוך כמה דקות! ההר מולנו!" כל הילדים הביטו מהחלון נאחזים חזק בקרון כדי לא ליפול "אזילומון לא יעקוב אחרינו לשם??" שאל אוון "על ההר מגנות האלות, הוא לא יעבור אחרי שאתם תעברו את השער!" קרא לו הטריינמון בחזרה. "את לא חוששת שאזילומון לא יצליח לעבור דרקוויצ'מון?" אייסמון הייתה שם, אבל דרקיומון לא הופיעה, דרקוויצ'מון לא הזיזה אפילו אצבע בחצי שעה האחרונה "אין שום חשש" היא פלטה לפתע "הילדים האלה לא יעברו את השער, אזילמון יכול לעזוב אותם, אני לא זקוקה לו יותר" והיא קמה ויצאה משם מניפה את הגלימה שלה לאחור "שם!" צעק הטריינמון, כל הילדים קראו בשמחה, הם כבר התפללו לרדת מהקרון המטלטל הזה "ניקורימון!" קרא טרוור "תחזור! תעבור את השער ותחכה לי שם ותהיה בטוח!" כמו רובוט ניקורימון שינה כיוון מיד וטס נמוך לצד הרכבת "תעבור! קדימה!" קרא טרוור "לא בלעדיך!" ניקורימון צעק בחזרה, טרוור נאחז בחלון וקפץ החוצה, ניקורימון תפס אותו והתחיל לטוס לכיוון השער, כשכולם הביטו המומים "נארו!" קרא הפנדמון, ותפס את נארו וטס גם הוא לעבר השער, תוך דקה הימון מאמימון וסנקמון דיג'יגדלו ותפסו את המאמנים שלהם, אבל כשטקאני הייתה אמורה לצאת דרך החלון היא עצרה והביטה אחורה, הקרון היה ריק "דהיצ'י?" היא קראה, ודרך החלון היא ראתה שדהיצ'י עלה על הגג "בוא הנה ניתן לך טרמפ!" היא צעקה לו "לא תודה!" הוא חייך וסימן לה וי "קזיצ'ימון!" קזיצ'ימון שינתה כיוון, וגם אזילומון אחריה, אך היא הייתה חכמה מספיק לשלוח אליו כדור אור ישר בפרצוף בלי אפשרות לחמוק, וטסה היישר לרכבת ותפסה את דהיצ'י "בואי טקאני!" הוא קרא אליה והיא קפצה על גבו של קרנמון שניה לפני שאזילומון פקח מחדש את העיניים הם עברו יחד. זהו, ביקורת ספון?

niena

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אחלה פרק, אופיר! המשך בקרוב, אני מקווה?

OFIRB9

New member
גם אני מקווה

אולי תקפוץ לי המוזה אחרי הסרט המדהים שראיתי......

למעלה