פרק 12 Godsend

סלמאק

New member
באמת, שכחתי לציין את ../images/Emo58.gif

הירו ואנדו!!! הם היו גדולים. הרג אותי הקטע שהוא מגלה שזו לא החרב, אז הוא אומר "אני אלך להחזיר אותה"...
ואת הקטע של "!!!Flying man" בכלל קרע אותי. ראיתי אותו צועק את זה בפרומו, וחיכיתי לראות מתי הרגע הזה יגיע... פתאום איך שהוא ראה אותו, צעקתי יחד איתו "!!!Flying man", וזה בכלל הרג אותי. (והתאים לגמרי את הציפייה שלי
) הקטע האחרון, עם ג'סיקה, היה חזק! גורם לנו להבין שהיא לא מתכוונת להיעלם כ"כ בקלות. הקטע שבו היא שברה את האלה, היה ביצוע של ניקי או של ג'סיקה? לי בצפייה הראשונה נראה היה כאילו זו היתה ג'סיקה, אבל שהיא צצה רק לרגע... היה לה מעין מבט כזה בעיניים. ואז, רגע אחרי שהיא שברה את האלה, היא היתה כ"כ מופתעת, כאילו זה לא היה צעד שלה. נחמד לגלות שההוא שהתחזה לאב הביולוגי של קלייר הוא רופא אצלם בסוכנות. ו... זהו לבינתיים

../images/Emo41.gifמשו שלא הבנתי... ../images/Emo58.gif

לפי החיזיון של פיטר - טד לא נמצא שם, לידו. אז זה הגיוני שהם יפגשו בנאבדה, כן... סבבה. פיטר יחקה את הכוחות של טד, מעולה. אבל כשפיטר יעזוב את המקום - כבר לא יהיה לו את הכוח של טד! איך הוא מצליח לפוצץ את העיר, אם טד לא לידו?! [אלא אם כן - פיטר שומר לעצמו קצת את כוחות שהוא סופג מכל אדם שהוא נמצא לידו. וככה הוא יכול לפוצץ את העיר, מבלי שטד יהיה לידו.]

../images/Emo58.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!1

וככה פיטר הצליח לצייר קצת מהעתיד - גם כשהוא לא היה ליד אייזק!!!!!! אאעאעאעעאעא. הכוח של פיטר הוא לא לחקות כוחות של אנשים אחרים. הכוח של פיטר הוא לאסוף מאנשים אחרים את הכוחות שלהם, ולשמר אותם!!!!
בדיוק כמו סיילר...
^^

Woogyman

New member
אממ לא נראה לי ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

אבל אני מניח שהכוחות ממשיכים להשפיע עליו קצת זמן אחר כך. אחרת, איך אתה מסביר את זה שהוא לא הצליח לעוף לבד? (וזה לא שהוא לא ניסה)

סלמאק

New member
צודק לגמרי ../images/Emo58.gif

ובכלל יש לי תיאוריה לגבי ההימצאות של פיטר בניו-יורק: מישהו בכלל שם לב שהירו ופיטר עדיין לא נפגשו? (מלבד הירו מהעתיד, שהיה צריך להקפיא את הזמן). הם כל הזמן פספסו זה את זה... לדעתי זה לא במקרה. בחיזיון ניתן לראות את פיטר מתעורר בלב העיר (בסמוך לחניון כלשהו) ומסתכל סביבו בצורה של לא מבין איך הוא הגיע לשם. ההשערה שלי היא שהוא הולך לפגוש את הירו בנבאדה, לספוג את הכוחות שלו, ובחוסר השליטה שלו עליהם, לשגר עצמו (בטעות) ישירות לניו-יורק, מעט זמן אל תוך העתיד, שבו כל ה"גיבורים" כבר הספיקו לחזור אל ניו-יורק כדי לפנות אותה ולמנוע את ההתרחשות.

אספיר85

New member
משהו שמחזק../images/Emo58.gifלפרק 9../images/Emo54.gif

משהו שמחזק את התיאוריה: בפרק 9 (אם אני לא טועה הפרק שבו ג'קי נרצחה ע"י סילאר) פיטר נופל מהגג עם סילאר, ואחרי שסילאר הולך קלייר מגיעה. אחרי הלכה ודיברה עם אבא שלה, חוזרים לפיטר ומראים שכשבאה המשטרה(?), הוא סובב את הרגל שלו, כמו שעשתה קלייר שכמה וכמה פרקים כש'סידרה' את איבריה. ז"א שאחרי שהיא הלכה, הכוח שלה עדיין לא התפוגג מפיטר (הרי הוא ספג אותו).

Woogyman

New member
נכון, ../images/Emo58.gif../images/Emo110.gif

הכוחות כנראה ממשיכים להשפיע עליו לקצת זמן אחרי המפגש, אבל אני מאוד בספק אם הם נשארים קבוע (אחרת הוא היה מצליח לעוף).

אספיר85

New member
אני לא מאמינה../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

אני לא מאמינה שהכוחות נשארים באופן קבוע כי אחרת היו הרבה דברים לא מובנים להסביר...

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif

כמו של רוג פחות או יותר... רק ששלו יותר ידידותי לסביבה ולא על חשבון האנרגיה של האחרים.

Mr Sinister

New member
../images/Emo58.gifלא ממש

כי הוא לא צריך לגעת באנשים כדי לקחת את הכוחות שלהם. בהשוואה שעשו באיזה אתר בין הסדרה לקומיקס אמרו שהוא כמו sinch, שבאמת צריך רק להיות קרוב לאנשים עם כוחות, ושיכול להשתמש בכוחות של אנשים יותר טוב מהאנשים עצמם[כמו שפיטר צייר את העתיד כשהוא לא היה מסומם לפני שאייזק הצליח לעשות את זה].

AdamINC

New member
זה ממש מעצבן

כשהשרשור מתקפל, אז אפשר לקרוא את תקציר ההודעה, שכמובן מכיל ספויילר. תורידו כמה שורות כשאתם כותבים ספויילים..

אספיר85

New member
יש למעלה בצד שמאל../images/Emo54.gif

אופן צפיה. יש אפשרות ל בחור שהשרשורים לא ייתקפלו וכך להימנע מספוילרים בתקציר.

Tom HaKatom

New member
אני מתחיל חושוב יותר ויותר ../images/Emo58.gif

שלפיטר יש גם את הכוח לחלום את העתיד, או לפחות את העתיד שהיה אמור להיות לולא לא היה את החלום. [?]

אספיר85

New member
יש מצב../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

יכול להיות שהחזיונות שלו ,כמו הציורים של אייזק הם משהו נבואי. ואני חושבת שאייזק יכול לצייר דברים מכל הזמנים ולא רק מהעתיד (הוא צייר רישום של צ'ארלי רק אחרי שהירו פגש אותה...) וגם הקומיקס שיצא בעתיד על דברים שכבר קרו.

Hen m

New member
פרק מעולה...מפריך ומארגן כמה דעות..

אחד הטובים...גם בגלל שהוא עבר לי מהר אני מניח שזה בגלל שהוא היה מרתק כל כך...

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif

בכל הקטע של החזיון הראו את פיטר מתפוצץ אחרי שהוא ראה את סימון... רק אני חושב שאם סימון לא תהיה שם אז הכל יהיה בסדר? הרי הוא ידע שהוא אמור להתפוצץ והוא ידע שהוא עוד שנייה הולך להשמיד את ניו-יורק ועצם העובדה שהוא ראה את סימון מתקרבת אליו רק הלחיץ אותו יותר וגרם לו להתפוצץ. ואולי אם היא לא הייתה שם הוא היה נרגע וניית'ן היה מצליח להרגיע אותו והוא היה יכול להשתלט על הכוח. זה מטורף מה שקורה בחיזיון הזה... אבל מעניין אם הוא באמת ישתנה, כי נכון לעכשיו הכל קורה בידיוק כמו שזה אמור לקרות. כמו הציור של אייזיק שהוא צייר את פיטר מת וזה באמת קרה, רק יצא לטובה... מה אם הכל יוצא ככה ואי אפשר באמת לשנות את העתיד...?

White Mamba

New member
חדש פה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 1X12 ../images/Emo58.gif

בקשתי מתפוז לתפוח פורום כזה אז הם אמרו לי שיש כבר
סדרה מדהימה
היא ו"נמלטים" בטופ לש הסדרות היום
ובקשר לפרק, אני חושב שזה היה הפרק הכי טוב עד עכשיו
כ"כ נהנתי! כ"כ צחקתי! הייתי כל כך מתוח! ענק ענק ענק

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif היה אחלה פרק ../images/Emo58.gif

המשחק הפלא של השחקנית שמשחקתאת ניקי בלט והסוף עם האינויסיבל מן היה מעולה מחכה לפרק הבא

למעלה