פרק 12 Godsend

Tom HaKatom

New member
פרק 12 Godsend ../images/Emo58.gif

מישהו כבר ראה? פרק נהדר. נהניתי מכל רגע. סוף סוף, ניית'ן, הירו ואייזיק נםגשו יחדיו, החליפו חוויות והבינו את את התמונה כמעט בשלמותה. זה היה קטע נורא מגניב, כשניית'ן נכנס לסטוידיו של אייזיק והירו צעק "Flying man!" כל הסיפור עם ניקי ממש עצוב. מעניין לאן זה יתפתח. ושטד היה בבקתה, בנבאדה, איך לדעתכם הוא הגיע לשם? בטח שמו אותו שם מחשש שיתפוצץ, כמו שפיטר הזכיר מאוחר יותר, יש שם אזור לבחינת פצצות אטום. שהוא ניסה את הכוחות שלו, הידיים שלו היו נורא הזכירו את הידיים של פיטר לפני הפיצוץ. הקטע בסוף, עם האיש הבילתי נראה, היה מעולה. ממש התלהבתי.

מכושפת15

New member
מישהו יודע אם יש כבר כתוביות לפרק?

אני יכולה לראות בלי אבל זה משגע אם אני לא מצליחה להבין משהו

אספיר85

New member
אין סיכוי../images/Emo54.gif

הפרק רק יצא היום אין מצב שכבר יהיו כתוביות...

סלמאק

New member
מישהו יודע אם יש כתוביות באנגלית?

אני מתכוון לאיפה יש כתוביות באנגלית? זה די ברור שיש, אבל אני לא מכיר אתרים כאלה...

אספיר85

New member
זה מטורף! מטורף!../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

איך צחקתי מהפרק הזה. כמה פעמים פשוט עצרתי כדי לצחוקXD במיוחד עם הקטע של ה"Flying man". איזה מצחיק איך שהירו מדבר באנגלית זה כ"כ לא מובן...XD וטד... אני חושבת ששמו את זה שם כי אמרו שהוא מחבל (בפרק שמצאו אותו) . כן, זה היה נורא דומה... מעניין בסוף מי זה יהיה. איש בלתי נראה? איפה?

Tom HaKatom

New member
אני חושב שפיספסת את הסצינה הלפני

אחרונה. פיטר הולך ברחוב [בצפייה שנייה שמתי לב שמונית לא עוצרת שהוא עובד לידה] ותוך כדי שיחה עם מישהו, כנראה מסוכנות נסיעות, הוא רואה מישהו שגונב דברים ללא בעיה, והוא גם מזהה אותו מהחיזיונות שלו. הוא רץ אליו, ואז האיש אומר "nobody sees me!" "im invisible", מה שאומר שהוא אחד מהמיוחדים. פיטר מחכה את הכוח שלו והופך גם לבילתי נראה. קטע טוב.

אספיר85

New member
מוזר...../images/Emo54.gif

אה אני יודעת למה. בטח כי הורדתי ממגה שרז. זונות.

Check Point 83

New member
הירו למד אנגלית מהמלצרית מטקסס

ששכחתי איך קוראים לה. להזכירך הוא חזר שישה חודשים אחורה בזמן כדי להציל אותה. בזמן הזה שהוא בילה איתה הוא למד אנגלית.

אספיר85

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי../images/Emo58.gif

כל מה שאמרתי זה שהוא מדבר אנגלית בצורה לא מובנת וזה מצחיק. ואני זוכרת שהוא חזר שישה חודשים אחורה אין צורך להזכירני. ממליצה לך לקרוא כמה פעמים הודעות לפני שאתה מגיב עליהן בצורה לא רלוונטית. וזה די ספוילר בכותרת מה שכתבת.

Check Point 83

New member
אספיר יקירתי

א. אף אחד פה לא קורא הודעות כמה פעמים לפני שהוא מגיב עליהן. פעם אחת מספיקה בהחלט. ב. מה את נעלבת ממני ולוקחת את הדברים שלי קשה?! בסך הכל רציתי להזכיר לך משהו שאולי שכחת. ג. אם תקראי בעצמך את חוקי הספויילרים של הפורום תראי שעמדתי בהם, "הספויילר" הוא לאחד הפרקים הקודמים ולא לנוכחי, אלא אם העובדה שהירו אומר כמה מילים באנגלית בפרק הזה נחשבת בעינייך ספויילר...

אספיר85

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo58.gif 1x08, 1x10

תתפלא שאני כן. ואני בטוחה /שעוד הרבה כמוני, קוראים כמה פעמים לפני שהם מגיבים. אולי לך מתחשק לעשות הכללות, זאת כבר בחירה שלך. חוק הספוילרים חייב התארגנות מחדש. והוא קיבל אותה, בשרשור הגדול והמקיף על נושא הספוילרים. אמליץ לך להציץ שם. מאיפה אתה מסיק שנעלבתי ולקחתי דברים קשה? אני אמרתי "סליחה אבל ממש נעלבתי ממה שאמרת"? לא אמרתי משהו שיכול לגרום לך לחשוב שנעלבתי אישית. רק הערתי על נקודות שמצריכות הערה. ומה אם האנשים שנמצאים בפרקים הראשונים וקראו את הכותרת שלך? אולי הם חושבים "מה? הירו הכיר מלצרית בטקסס? מתי הוא הגיע לטקסס? מה הולך פה?" בשבילם זה ספוילר. לא הייתה לי הזכות להגיב על ההודעה שלך ולהעיר בנושא הספוילרים אם לא העזתי לקרוא קודם את חוק הספוילרים. אני בטוחה שאתה ישבת בבית וחשבת שאני כותבת בלי לדעת כלום, שאני צריכה לקרוא את החוק ושאין לי את הסמכות אם אני לא מודעת למה שהולך.

Woogyman

New member
כדאי למחוק את ההודעה. ../images/Emo110.gif

תלמדו לסמן כבר, ובטח שלא לכתוב בכותרת.

Check Point 83

New member
שים לב לסעיף ג' בהודעה שכתבתי למעלה

תחת הכותרת אספיר יקירתי בנוגע ל-"ספויילר"

Woogyman

New member
שים לב להודעה למטה ../images/Emo110.gif

בה החלטנו על חוקי ספויילרים חדשים.