פרק 12 צפייה מהנה אני יודעת שזה מוקדם לפתוח שרשור אבל חפיף..
G green plan New member 25/5/06 #3 וואוווו פרק מושלםםםםםםםםם יוו מסכן מייקל עד שהוא אמר היום יוצאים הכל נדפק יוו זה נעצר בשיא המתח ועכשיו יש לחכות שבוע שלם
וואוווו פרק מושלםםםםםםםםם יוו מסכן מייקל עד שהוא אמר היום יוצאים הכל נדפק יוו זה נעצר בשיא המתח ועכשיו יש לחכות שבוע שלם
ה הקוסמת 22 New member 25/5/06 #4 מותק הלחץ מעכשיו רק מתחיל דברי איתי אחרי פרק 13... אם את לא רצה להוריד..
G green plan New member 25/5/06 #5 מבאמת?!../images/Emo12.gif זה כל כך מבאס שצריך לחכות שבוע לפרק הבא.. ועוד את אומרת שזה רק מתחיל יאאלה..נראה לי אני לא ישן בלילות
מבאמת?!../images/Emo12.gif זה כל כך מבאס שצריך לחכות שבוע לפרק הבא.. ועוד את אומרת שזה רק מתחיל יאאלה..נראה לי אני לא ישן בלילות
ה הקוסמת 22 New member 25/5/06 #6 חופשי עד עכשיו זה היה רק טעימות תאריכי את הציפורניים שלך לפרקים 13-14
נ נרקיסטית New member 25/5/06 #15 אישתו של סוכרה ../images/Emo163.gifית שתחכה לווווו !!! חחח הוא סקסי ברמות
B Blabash New member 25/5/06 #8 בלאכס לא אהבתי כל כך... את ההטופה הזאת לנצרות! והשחור הזה שאני לא יודעת איך קוראים לו... זה שכל הזמן שותל רעיונות לסוכרה בראש ומסכסך.. ממש עולה לי על העצבים! אבל חוץ מזה היה פרק טוב!
בלאכס לא אהבתי כל כך... את ההטופה הזאת לנצרות! והשחור הזה שאני לא יודעת איך קוראים לו... זה שכל הזמן שותל רעיונות לסוכרה בראש ומסכסך.. ממש עולה לי על העצבים! אבל חוץ מזה היה פרק טוב!
B Blabash New member 25/5/06 #9 אהה אבל ממש אהבתי את הסוכן החמוד ההוא ש"חוזר בתשובה"! ידעתי מההתחלה שהוא דמות חשובה כי הראו שהוא הרבה יותר אנושי מהסוכן השני...
אהה אבל ממש אהבתי את הסוכן החמוד ההוא ש"חוזר בתשובה"! ידעתי מההתחלה שהוא דמות חשובה כי הראו שהוא הרבה יותר אנושי מהסוכן השני...
N necky New member 25/5/06 #11 אכן פרק יפה...../images/Emo58.gif אני כבר הספקתי לראות גם את הפרקים 13 ו-14 14 פרק חזק והכי עצוב עד עכשיו בגלל אח שלו
אכן פרק יפה...../images/Emo58.gif אני כבר הספקתי לראות גם את הפרקים 13 ו-14 14 פרק חזק והכי עצוב עד עכשיו בגלל אח שלו
M m i c k e y 15 New member 25/5/06 #12 וואי פרק יפה וריגש אותי מתי שאל ג'יי הלך והסתכל על הארון..נזלו לי דמעות.. זה היה ממש מרגש.. היה פרק טובב יוו איך לא רציתי שזה יקרה לאברוצי..יוו והסוכן ש''עובד צד''..אהבתי חח
וואי פרק יפה וריגש אותי מתי שאל ג'יי הלך והסתכל על הארון..נזלו לי דמעות.. זה היה ממש מרגש.. היה פרק טובב יוו איך לא רציתי שזה יקרה לאברוצי..יוו והסוכן ש''עובד צד''..אהבתי חח
ס סופי 777 New member 25/5/06 #13 אני ממש אוהבת את אל.ג'יי...אבל לא ראיתי את הפרק נרדמתי...אני אראה אותו היום בצהריים
M m i c k e y 15 New member 25/5/06 #25 גמאני..אין על אל ג'יי חחח הוא כזה ח חמודד..ורגיש.. וכל הזמן יש לו מין הבעות מוזרות כאלה חחחח עם הפה חח
גמאני..אין על אל ג'יי חחח הוא כזה ח חמודד..ורגיש.. וכל הזמן יש לו מין הבעות מוזרות כאלה חחחח עם הפה חח
ס סופי 777 New member 25/5/06 #26 נכון../images/Emo6.gif אבל הוא שחקן מעולה../images/Emo47.gif יש לו תפקיד קשה לגלם..אהבתי את הפרק שבו אמא שלו מתה..איזה מסכן...
נכון../images/Emo6.gif אבל הוא שחקן מעולה../images/Emo47.gif יש לו תפקיד קשה לגלם..אהבתי את הפרק שבו אמא שלו מתה..איזה מסכן...