פרק 114

N a o n

New member
פרק 114 ../images/Emo58.gif

שם הפרק: הבוגד THE RAT תאריך שידור: 20.3.06 תקציר: כאשר ניסיון הבריחה נכשל, האסירים מוכרחים למצוא דרך לחזור לתאיהם מבלי שיבחינו בהם. דר' שרה מבקשת מהמושל שיסלח לה. ורוניקה וניק שולחים עתירה לשופט לפקח על תיק לינקולן. כשנשארו רק כמה שעות עד ההוצאה להורג של אחיו, מייקל מתכנן תוכנית לחבל במערכת החשמלית כדי להשאיר את אחיו בחיים. שחקנים אורחים: פטרישיה ווטיג (סגנית הנשיא קרולין ריינולדס), ג'ון הירד (המושל טנקרדי), פרנק גרילו (ניק סרוין), מוש ווטסון (ווסטמורלנד), לאן גריסון (טווינר).

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif פרק 114 ../images/Emo58.gif

ראו הוזהרתם
קליפ מתוך פרק 114 שבו מייקל מבקש מד"ר שרה שתבקש מאביה אפשרות חנינה ללינקולן.

M r s J o n e s

New member
../images/Emo58.gif 114 וואי

זה נשמע כ"כ ,כ"כ מעולה. היום ורוניקה חוזרת עד סוף העונה,שבוע הבא PB! מעולה
.
!!

לילי 22

New member
חדשות E ../images/Emo58.gif

כתבה קצרה על הקאסט ועל מה קורה בפרקים החדשים אפשר למצוא כאן (חייבים quick time). לא ממש ספוילר אבל שונאי הספויילרים נא להתרחק

Hide and Seek

New member
ואייי אני כבר במתח....../images/Emo58.gif

באיזה יום הסדרה תגיע לרשת בבוקר ראשון או שני...?? אה ותגידו הם יצליחו לברוח לדעתכם ??

Tinty

New member
שלישי לפנות בוקר.

ב4:00 יסתיים השידור בארה"ב, ואני מניח שב5:00 הפרק כבר יהיה ברשת.

לילי 22

New member
עוד קליפ חדש

שבו וונט מדבר ומסביר על מה שקרה בפרקים הקודמים וגם על מה שיקרה בעתיד בלי שום ספוילר!הפעם אבל הקטע המצחיק הוא שדומיניק (לינקולן ) זורק עליו משהו באמצע הראיון וונט מקלל אותו נמרצות.
אני לא יכולה להעלות את הקובץ לפה אבל מי שמעוניין לראות יכול לפנות אליי דרך המסרים

debojam

New member
פרק 14 של prison break

לפני שעה מצאתי ב mininova את הפרק 14 של הסדרה מישהוא יודע אם זה אמיתי ???

Jason2

New member
כן זה אמיתי ומעולה

מסתבר ש-fox הוציאה את הפרק מוקדם בכדי להראות לכמה אנשים וזה איכשהו דלף לרשת. פרק מצויין ומרגש.

למעלה