פרק 11

שיר m

Well-known member
פרק 11../images/Emo58.gif

מוזר לי לראות את דקס מאוהב... הקטע עם אמילי-ג'ורדן-לומן היה צפוי צפוי צפוי דקס-לידי-קווין היה מעולה:) חולה על דב. פרק אחרון עוד שבוע! נראה שהוא הולך להיות ענק... לא יכולה לחכות!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifאני קצת מאוכזבת.../images/Emo10.gif

כאילו, איך לידי כבר מת?? ציפיתי שידחו את זה לשבוע הבא.. כאילו דקס זרק את כל הראיות.. מלבד כמובן, התמונות שאצל קווין.
והאמת גם לידי-קווין-דקס היה די צפוי. [כאילו לא, אבל מהרגע שדקס נחטף ידעתי איך זה יגמר..] אמילי-ג'ורדן-לומן - צפוי. אני לא מאמינה באיזה קלות ובלי חשד היא הלכה לאמילי, מצד שני..למה שלא? מבחינתה אמילי לא הייתה בקשר עם ג'ורדן שנים.
אז נו, נוותר לה. אבל מעניין מה שלומה של לומן ומה יהיה עתידה.
וואי אם דב לא מגלה העונה על דקס אני ממש התאכזב..הם ממש זורקים לנו רמזים בוטים וברורים שבסוף הם עוד יביאו לנו אותה בהפוכה. כאילו, לא רק שדב מבינה את הקורבן-רוצחת [AKA לומן] היא גם מבינה לליבה, מזדהה איתה ומצדיקה אותה. אם זה לא מספיק, ברור שיש גבר שעובד איתה והיא מקנאת בקשר ביניהם ובחיבור שלהם. והציטוט המצויין שאח"כ דקס אומר ללומן we have some serious shit
טוב, קצת נסחפו עם ההבנה של דברה, כאילו מאיפה היא יודעת מי עובד עם לומן? אולי זה אבא שלה שעוזר לה להגן על עצמה ולנקום? לאמשנה. דב - אני גם מתה עליה. ואהבתי שקווין הצהיר את אהבתו ואמר לה שהיא גבר.
משעשע מאוד. יתחיל להיות לי ממש משעמם עוד שבוע!! [פגרות מכל עבר ודקסטר נגמרת.
]

want2know

New member
../images/Emo58.gif גם אני

התאכזבתי שדקסטר התכוון, כך נראה, לרצוח את קווין כאשר חש בשהוא זה שיודע את האמת עליו_הוא עשה ניסה לעשות את הצעדהראשון של ההרדמה אבל רובו-קופ שהיה שם ולא קווין היה מוכן וחישמל אותו קודם-הוא היה מאוד חכם אבל לא מספיק...בסוף, ללא היסוס הרג את רובו-קופ המזדקן על אף שזה הבהיר לו שאין לו כוונה להרוג אותו ורובו-קופ בהחלט לא היה רוצח..מושחת,כן אבל לא רוצח. מאיפה הסכין שדקסטר הרג בו את רובו-קופ? זה היה הסכין של רובו-קום או שלו?

einat162

New member
../images/Emo58.gif פרק 11

רק עכשיו סיימתי לראות - לקח לי שעתיים כי משום מה 2 המקורות היחידים שמצאתי לוקח להם רבע שעה לטעון 10 דקות. קצת היה מוזר לראות את דקסטר עם לומן אחרי סוף הפרק הקודם. אז עכשיו הם מתחבקים מתנשקים ומחזיקים ידיים (בפומבי) אחרי ההכחשה הגורפת של דקסטר כלפי מישהו חיצוני (דב ואסטור) ש"שום דבר לא קורה". אוקיי, הבנו- אתם מאוהבים, אבל קצת מוזר שהם לא שומרים על חשאיות מסויימת בעניין. כל הסצנה עם לידי היתה מעולה - זה שהוא חישמל את דקס נראה לרגע כאילו הוא הזריק לו את הסם..... והוא לא נפטר מהגופה! כשקווין בא לטנדר והדם נזל לו על הנעל (המכוערת! מה זה?! מה יש לסטייליטים בתכניות של לאס ווגאס ומיאמי?)- ענק הייתי במתח למרות שהיה ברור שלא יתפוס אותו הפעם. דברה הייתה ממש חמודה בפרק הזה. שבוע הבא נגמר אנשים !!!!!

ליני77

New member
התקווה שלי היא

שהסדרה לא תגמר לחלוטין.. ושלא יקרה כלום ללומן.. בא לי להכנס לסדרה ולחתוך לג'ורדן צ'ייס את הפרצוף המסריח שלו ולשלוח אותו בניילונים לאוקיינוס ההודי! לינור, שמקווה שדקסטר לא יגמר כי היא בסתר דיי מאוהבת בו.

ודווקא בגלל זה הלוואי שג'ורדן צ'ייס ימשיך עוד

עונה. אני ממש אוהב לשנוא אותו. הוא דקסטר רק בלי יכולת לרסן את עצמו-סוג של דקסטר רע.

blah blah story

New member
../images/Emo58.gif

אאאאאאאאאאאא - עוד פרק אדיר. מעניין אם יהיה משהו עם הדם שנזל על הנעל של קווין - לא יודעת למה אבל יש לי הרגשה שכשימצאו את הגופה של לידי ויראו שהשיחה האחרונה הייתה לקווין ימצאו את הדם על הנעל ויחשדו בו.. לומן - OMG - אל תמותי! אין לי מושג איך יעשו את זה...אבל שלא תמות. אני רוצה לראות את הסצינה האחרונה של פרק הבא - דב, דקסטר ולומן ביומולדת של האריסון. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.. אהה, למישהו יש את הפריוויו?

שיר m

Well-known member
שכחי מהיומולדת...

האומנת הזאת לא נראית לי

Freemee

New member
פרק מדהים ../images/Emo58.gif

דקסטר כרגיל לא מאכזב! הקטע עם לומן-אמילי-צ'ייס היה די צפוי אבל חשבתי שדקס יתפוס את צ'ייס על המקום, מעניין מה יקרה שם.. מקווה מאוד שלומן לא תמות כי אחרת יהיה פספוס מטורף. הקטע עם לידי ודקס היה טוב, גם אני לא חשבתי שלידי ימות כזה מהר אבל בתכלס טוב שסיימו את זה ככה, לפחות השאירו משהו טוב הדם על הנעל של קווין ומקווה שזה ינוצל כראוי לפרק האחרון. תכלס לגבי דברה, אני לא כזה בטוח שאני רוצה שהיא תדע בפרק הבא על דקס.. אני גם לא חושב שזה יקרה. אני גם מקווה כמו שאמר פה משהו שהסצינה האחרונה תהיה היום הולדת של האריסון עם דקס ולומן
עונה מעולה הייתה עד כה. לא חושב שהעונה הזאת בהכרח מתעלית על העונה הקודמת אך עדיין עונה משובחת.

liron co

New member
../images/Emo58.gif פרק 11

אחלה פרק
פחות מותח מהקודמים כי היו כמה קטעים צפויים אבל הוא הכנה טובה לפרק האחרון.. נראה לי שקויין הולך לחטוף את האשמה על הרצח של לידי- שניהם שוטרים מושחתים (קווין לפחות היה), דברה ראתה אותם ביחד כמה פעמים וכמובן הדם על הנעל שלו.. מקווה מאוד שדברה לא הולכת לגלות על דקסטר בעונה הזאת ומקווה שלומן לא תמות.. הפרומו נראה מותח בטירוף!! פרומו http://www.youtube.com/watch?v=u-u947KcPJ0 ועוד אחד http://www.youtube.com/watch?v=8RyE7m3GLm8

Almighty Efraty

New member
אני רק לא מבינה משהו אחד.

דב יודעת הרי שדקסטר מכיר את לומן אם אני זוכרת נכון,לא? אז איך היא לא מקשרת ולפחות חוקרת אצלו קצת,או מבקשת שיחקור אצלה מי זה זה שעוזר לה?

שיר m

Well-known member
אם הבנתי את השאלה, אז

דב לא יודעת שלומן קשורה לזה.

למעלה