פרק 11 של אטלנטיס... מחר?!

Echelon

New member
פרק 11 של אטלנטיס... מחר?!

לפי מה שהבנתי, בקנדה צריך להיות משודר מחר פרק 11 של העונה השמינית שלפי מה שאני יודע אמור להיות משודר בכלל בינואר. מישהו יכול לאשר?

וזה אומר,אני מקווה, ששבוע הבא

SG1 חוזרים

P e t e r P a n

New member
צר לי לאכזב

אבל שתי הסדרות חוזרות בינואר לאחר שהפגרה מסתיימת בארה"ב...

Echelon

New member
עכשיו זה רשמי!!!! אטלנטיס חזרה!

כן כן חברעס, אני לא יודע אם זה כל שבוע או חד פעמי, אבל פרק 11 אכן שודר בקנדה וה"דוד הנחמד מאוד" שלי שולח לי אותו עכשיו, ככה שאני בסוף היום אראה לי סטארגייט בפנאן D: אני ימשיך לעקוב אחרי מה שקורה עם אטלנטיס.

french lover

New member
זה לא חד פעמי..

אכן.. ערוץ TMN הקנדי, התחיל לשדר את המשך הסדרה, אולם הערוץ ישדר רק את הפרקים 11-15, ולאחר מכן יצא לפגרת חגים... הנה התאריכים Stargate: Atlantis: Ep. 11 - The Eye Next Showing: November 8, 08:00 PM Stargate: Atlantis: Ep. 12 - The Defiant One Next Showing: November 15, 08:00 PM Stargate: Atlantis: Ep. 13 - Hot Zone Next Showing: November 22, 08:00 PM Stargate: Atlantis: Ep. 14 - Sanctuary Next Showing: November 29, 08:00 PM והנה האתר של הערוץ..

P e t e r P a n

New member
מה?! ../images/Emo12.gif ../images/Emo13.gif

אבל חשבתי שלאף אין זכויות לשדר לפני ארה"ב, אז איך בקנדה זה משודר? וזה לא יכול להיות בגלל שהסדרה מצולמת שם, הרי היא משודרת בבלעדיות ובראשוניות בארה"ב... אגב, אם מישהו יוכל לענות בהודעות הפרטיות, יש אפשרות לקבל את הפרקים החדשים מה"דודים" שלנו?

למעלה