לא ניראה לי טובה שילמה לו בשביל משהו אחר... אולי הוא רוצה כסף לסמים או הימורים
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #86 ../images/Emo58.gifלא ניראה לי../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif טובה שילמה לו בשביל משהו אחר... אולי הוא רוצה כסף לסמים או הימורים
../images/Emo58.gifלא ניראה לי../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif טובה שילמה לו בשביל משהו אחר... אולי הוא רוצה כסף לסמים או הימורים
L l HaDaSi l New member 5/9/06 #122 ../images/Emo58.gifאני בטוחה ב-99% הייתי בצילומים יומיים לפני הסוף ואלה אם הם לא מתכוונים לשדר את זה אז זה נכון.. הם היו בחנות של אלונה - אלונה מיטל ואבא שלהם ואלונה ניסתה לשכנע את מיטל לסלוח לו או משו כזה בגלל שהוא חולה ויש לו סרטן...
../images/Emo58.gifאני בטוחה ב-99% הייתי בצילומים יומיים לפני הסוף ואלה אם הם לא מתכוונים לשדר את זה אז זה נכון.. הם היו בחנות של אלונה - אלונה מיטל ואבא שלהם ואלונה ניסתה לשכנע את מיטל לסלוח לו או משו כזה בגלל שהוא חולה ויש לו סרטן...
M mary17 New member 5/9/06 #88 אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת../images/Emo7.gif בומביייייייייייייייייייייייייי
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #90 לא פייר..אין אייקון שפן../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif הוא היה דווקא חמוד אבל הדמות הייתה מיותרת,אבל תמיד שהורגים מישהו בטלנובלה אני מזה מתאכזב וכואב לי
לא פייר..אין אייקון שפן../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif הוא היה דווקא חמוד אבל הדמות הייתה מיותרת,אבל תמיד שהורגים מישהו בטלנובלה אני מזה מתאכזב וכואב לי
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #106 זה רק האוזניים../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מה שקייזרמן לבש והחליף את בומבי בשידור
זה רק האוזניים../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מה שקייזרמן לבש והחליף את בומבי בשידור
ד דנדן לאב אורי New member 5/9/06 #91 פרק לא משו.. ואיכס דיי אם היו מראים את טוקו ואלונה מתנשקים הייתי מתאבדת.
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #92 ../images/Emo6.gifניראה לכם שטוקו הומו?../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif ניראה לכם שטוקו הומו?! בכל זאת...אלונה...זה היה בן פעם
../images/Emo6.gifניראה לכם שטוקו הומו?../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif ניראה לכם שטוקו הומו?! בכל זאת...אלונה...זה היה בן פעם
L l HaDaSi l New member 5/9/06 #123 ../images/Emo58.gifבקשר למה שכתבת... תתכונני להתאבד כי הם יתנשקו...חחח
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 5/9/06 #99 מישהו מכיר את השיר שהיה בסצינה הראשונה של טוקו ואלונה? לא כשהם רקדו סלואו אלה בהתחלה כשהם רק השתכרו? פלייייייייז זה היה שיר מדהים!!!!!!!
מישהו מכיר את השיר שהיה בסצינה הראשונה של טוקו ואלונה? לא כשהם רקדו סלואו אלה בהתחלה כשהם רק השתכרו? פלייייייייז זה היה שיר מדהים!!!!!!!
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #100 סורי אבל אין לי מושג../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אולי מישהו אחר מכיר =]
פ פ ל פ ל ו נ ת 13 New member 5/9/06 #103 עוד לא ראיתי את הפרק הזה אבל... עדיין לא הבנתי למה טובה נותנת לוויקטור כסף! תשובות בפרק?
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #107 לא מספקות../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אבל שווה להבין יותר לפני החשיפה
D danit1234 New member 5/9/06 #110 היה פרק די מעניין ../images/Emo12.gif הרג אותי כל המחוות למותה של אפרת שושן
R RTur New member 5/9/06 #111 אפליה!!!! למה שגיא הארנב (ז"ל) קיבל ספיישל לזכרו בכתוביות אבל אלקה ואנדריי לא?