איך הוא הגיע מי הביא אותו ומה היה בסצינה עם טוקו ואלונה? תודה.
ל ליןןןןן New member 5/9/06 #81 איך הוא הגיע../images/Emo35.gif מי הביא אותו../images/Emo35.gif ומה היה בסצינה עם טוקו ואלונה? תודה.
ל ליןןןןן New member 5/9/06 #95 תענו ליי../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif|
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #98 אוקיי../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif בסצנה עם טוקו הם רקדו והשתכרו ואז עשו מעשים אח"כ אחרי שטוקו הלך,אבא שלך אלון/ה דפק בדלת והיא/הוא אמר שהם סגורים, והוא נכנס,והיא/הוא ראה אותו,וככה נגמר
אוקיי../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif בסצנה עם טוקו הם רקדו והשתכרו ואז עשו מעשים אח"כ אחרי שטוקו הלך,אבא שלך אלון/ה דפק בדלת והיא/הוא אמר שהם סגורים, והוא נכנס,והיא/הוא ראה אותו,וככה נגמר
Y YaelFromHell New member 5/9/06 #62 ../images/Emo54.gifמשווים ארנב לאפרת?! ככה?! אפרת פרק נחמד..... ציפיתי ליותר ריגוש
ד דנדי פלוצקי New member 5/9/06 #68 ../images/Emo2.gif סליחה?!?!?! יש לך בעיה עם שגיב?????????? סליחה, שגיא חחחח נכון שהוא לא היה איזה דמות אופי מרכזית... אבל גם המוות שלו זה עצוב!!! למה עושים לו ככה?!
../images/Emo2.gif סליחה?!?!?! יש לך בעיה עם שגיב?????????? סליחה, שגיא חחחח נכון שהוא לא היה איזה דמות אופי מרכזית... אבל גם המוות שלו זה עצוב!!! למה עושים לו ככה?!
א אגמוש רודברג New member 5/9/06 #65 זה היה מוזר ומפחיד, כאילו מה עכשיו ויקטור ירביץ לאלון\ה? או שהוא יהיה בהלם ויסלח?
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #69 פיספסתי../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif אני יראה בוי או די ואני בא לדבר
H HILA46 New member 5/9/06 #70 סערמיטלל../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif שיואו סיגי כלכךך תמימההההה...זה כבר נהיה מעצבןן סעעמק כמעטט ולא מראים את מיטלללל בעע סוףף טובב..
סערמיטלל../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif שיואו סיגי כלכךך תמימההההה...זה כבר נהיה מעצבןן סעעמק כמעטט ולא מראים את מיטלללל בעע סוףף טובב..
י יובלוש123 New member 5/9/06 #77 ****תפוזבל!!!1 גרם לי לשנוא את מילי פחות טובה הזאת מפלצת לא קטנה שגיאאאאאאאאאאאאא מחווה לטב"ע זה היה אותו השיר כמו כשאפרת מתה, נכון? אוסקר!!!!!!!!!!#$#^&%*&$@#$!#! "בניימין קייזרמן"
****תפוזבל!!!1 גרם לי לשנוא את מילי פחות טובה הזאת מפלצת לא קטנה שגיאאאאאאאאאאאאא מחווה לטב"ע זה היה אותו השיר כמו כשאפרת מתה, נכון? אוסקר!!!!!!!!!!#$#^&%*&$@#$!#! "בניימין קייזרמן"
ל לולי הנורה ית New member 5/9/06 #80 דחוף!!!כנסו פרסמו שאניה ורן מהשיר שלנו נפגעו בתאונת דרכים בתאילנד מסכנים......
מ מ א י י ק New member 5/9/06 #84 מסכן בומבי../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מילי הרעה אוף,איזה עצוב היה עם השיר בסוף..
מסכן בומבי../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif מילי הרעה אוף,איזה עצוב היה עם השיר בסוף..
L l HaDaSi l New member 5/9/06 #85 ../images/Emo58.gifעל אבא של מיטל ואלונ/ה!! לאבא שלהם באמת יש סרטן והוא מסתבר חולה...חעע