פרק 100 !!!!

Pinki Girl

New member
פרק 100 !!!!

פרק יפה אבל חבל שנשארו עוד 20
איזה מסכנה רונה פשוט עצוב
איזה
ו
ספיר וכלנית
איזה מסכן גידי
פרק עצוב

Snitch

New member
ספירפיר מטומטמת! ../images/Emo88.gif

היא פשוט גלית= הגירסה הצעירה! שונאת אותה! וזאת לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה למאיה- היא גם הלשינה לסמדר על זה שלרונה יש עבר פלילי, וגם היה עוד משהו שהיא הלשינה לכלנית... כשאני רואה את הפרצוף הצפונבוני האידיוטי שלה, עולה בי דחף עז לגנוב את הבקבוקים מהיקב ולהטיח אותם בפרצופה המטומטם של ספירפיר.

לא נכון...

אני חושבת שגלית יותר חמודה את גלית אני אוהבת... ספיר מתאימה לאבנר... הם נראים דומים נשמעים דומים...

Snitch

New member
לאאאאאאא ../images/Emo88.gif

ספירפיר מתאימה לאלכס. שניהם דפוקים באותה מידה. אבנר ורונה צריכים להישלח בחזרה לגן החיות. (זוג גורילות... נשמע מעניין...)

חחחחחחחח

עם כמה שאני לא אוהבת את רונה היא לא צריכה להיות עם אבנר אולי בכלובים נפרדים.... הם יכולים ללמוד הרבה אחד מהשני וזה לא יהיה טוף! ואני עדיין בדיעה שספיר מתאימה לאבנר ויש לי הרגשה שהם עוד יהיו יחד...

Snitch

New member
אני בת... ורק כאפה?? ../images/Emo88.gif

אני הייתי תולה אותה, מטגנת במיקרוגל, קוצצת ומוכרת בחנות למאכלי דגים, ומצחקקת ברשעות...
(תודו שאני נחמדה...)

dickies

New member
יווווווווווו

אבנר עם בוקסרררררררררררררררררררררררררררררררררר אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוח אוח אוח אוח!!!! יוווווו איזה יפה הוא!!!!!!!!! אלוהים ואחרי עם החולצה הזאת!! הא! אוקי ממ פרק נחמד+ מסכן גידי כמעט בכיתי איזה פרקים עצובים בזמן האחרון אב אשכרה למה ספיר עושה את זה למאיה<? זונה אבל אשכרה למה

EuroSims

New member
דיווח

כתבנו מדווח כי אחרי שאבנר נצפה בבוקסר ועם חולצה עלה הביקוש לשקיות הקאה - המון משלשל, פולט גזים ובכלל די מפריש התנפל על רשתות השיווק אחרי הפרק המדובר - לאחר הצלחת הקמפיין הנוכחי לשקיות הקאה של חוגלה היום חושבים בחברה על קמפיין המשך - עמרם - בחליפת עור ועם שוט....

dickies

New member
כאילו כל פעם שאנ יעלה

תמונה ז ישים לי תשם spiders? טוווווב אממ זה מה נשקרא יפה!!!!!!!!

EuroSims

New member
סכנה!!!!! ../images/Emo18.gif

הפתיחה של ההודעה מעל הנה מסוכנת מזיקה לבריאות ויכולה לגרום לעוורון ואימפוטנציה ואי לכן הינה על אחריות המשתמש בלבד ראו הוזהרתם!

EuroSims

New member
א. אל תקחי את זה קשה

דבר שני - אם כבר אני צריך לתת את דעתי על ענייני יופי של גברים הנה המקור - זה דוגמא ליפה - כגבר גם אם היו משלמים לי לא הייתי מוכן להראות כמו עומר ברנע - זה ממש מכה

dickies

New member
בוא אנ יגיד לך

הוא יפה סבבה אבל: א) הוא נראה הומו. ב) הוא כל כך אבל כל כך לא סקסי!!! לא הייתי עושה אותו גם אם הייתם משלמים לי. ג) הוא מן טיפוס כזה של ידיד טוב. עומר ברנע הוא: א) נראה זיין של ממש. ב)הוא כל כך סקסי!!! הייתי נותן הכל כדי להיות איתו לילה אחד. ג) הוא הטיפוס של הסטוצים הוא זה שאוהבים מזיינים ושומרים על קשר טוב.

כריסטין

New member
חחחחחחחחחחחחחח

מה את משווה את עומר ברנע הגועל הזה לדודי בלסר המושלם ?????????? עומר ברנע יש לו פרצוף עקום כמו לדודה נזימה של השכנה ממול הכי מצחיק שפעם אמרו שהוא קצת מזכיר את ליאורנדו דיקפריו (טוב שהוא לא שמע ...) אבל אין מה להשוות דודי בלסר הגבר הכי יפה בעולם

למעלה