פרק 1

מפ33יצה

New member
פרק 1

רוח סתווית חזקה נשבה בחוץ, החזקתי חזק את מעילי, פתחתי את שער החצר, לא לפני שהצצתי לתוך תיבת המכתבים הריקה.. הלכתי בשביל שומעת את חריקת השער בעודו ניתרק לו עם הרוח שהחליטה גם להעיף את כל העלים, אבק של תחילת סופה עומד באוויר, החשתי את צעדי מערערת לעצמי "למה אני לא מקבלת שום ד.. ", המחשבות שלי נקטעו, ליד הדלת היה מונח פתק מלוכלך מתחת אבן, הרמתי את הפתק מחפשת את המפתחות של הבית בכיס המעיל, ומנסה לקרוא את מה שכתוב אך הרוח העיפה את הדף והרקידה אותה בין אצבעותיי, נעלתי את הדלת מאחורי, " איזה שקט פה" חשבתי לעצמי, הנחתי את הפתק על השידה שבכניסה, מפעילה את המשיבון מכוונת את עצמי במעלה במדרגות.. "אין הודעות, ביפפפפפפפ" נשמע קול מוכר ממרחק, עצבות עטפה אותי , החלקתי לתוך המקלחת נרגעת מתלאות היום, יוצאת כשמגבת עוטפת את גופי, מורחת קרמים מתבשמת ויורדת לסלון לראות חדשות... " אין כמו מקלחת חמה" שמעתי את עצמי אומרת לעצמי וצחקקתי.. מזגתי לעצמי כוס יין אדום מבקבוק נדיר שחיכה לו עוד מיום הולדתי, כן, היום שבו גם נפרדנו.. זה היה מזמן.. המחשבות שלי נדדו, נשכבתי על הספה מרימה את הרגליים למעלה. בטלוויזיה דיברו על תחזיות כלכליות שעתידות להתפתח.. על הסופה המתקרבת.. בחלום ראיתי אותו שוב, אוחז בידיי אומר לי "מזל טוב" נושק על מצחי ויוצא מהבית ..... צלצול בפעמון העיר אותי משנתי, קמתי בעצלתיים לדלת, מביטה על השעון, השעה 00.30, " מי זה כבר יכול להיות בשעה כזו, ?" אני ממלמלת לעצמי, פותחת את הדלת אין שם אף אחד, הבטתי לצדדים, כלום ריק, "אולי את מדמיינת לעצמך, כמו שאת מדברת לעצמך" אמרתי בקול, קימטתי את המצח ונזכרתי בפתק המונח על השידה.. אחזתי בו חזרתי לספה ונרדמתי.. טלפון העיר אותי משנתי הבוס מעוצבן, צועק עלי: "קחי יום חופש, לפחות פעם הבאה תודיעי ואני מוריד לך את זה מה.....", ניתקתי, הבטתי בפתק... מיישרת אותו, מנקה את האבק ממנו וקוראת....: " נמאס לך מהכול, רוצה לנסות משהו חדש, התקשרי ל- _ _ _ -_ אנו מחכים רק לך" "רק לך" "רק לך" "רק לך" "רק לי"... בלי לחשוב הרבה הרמתי את הטל'... וחייגתי.... קול עדין ורך ענה מעברו השני, "שלום, מדברת ענת, ראיתי.. ו-.... הםםםםםםם" "כן יקירתי, אנו רוצים לפנק אותך ליום הולדתך, למרות שהוא חל בחודש שעבר.. לחבר שלך קוראים אבי, לא? הוא ביקש להפתיע אותך.." הייתי בשוק, ככה הוא מתכנן להתחנן שאחזור אליו ?!.. "גברת, גברת את איתי, ?" אמר הקול הנעים מהעבר השני.. " אההה, כן, כן ...." "עוד שעה, המונית אצלך.....ותביאי את הפלאפון שלך.." היא אמרה, " להביא מה?" שאלתי, אך רק צלצול ארוך של ניתוק הקשיב לדברי.. הזמן החליט לחול, התארגנתי, התקלחתי , שתיתי יין, סידרתי את הסלון ועדיין יש המון זמן.. עליתי שוב לשטוף את עצמי.. בדיוק כשירדתי דפיקה בדלת.. ניגשתי פתחתי , מעברו בחור סבור פנים, נראה נקי ומטופח,.. "את ענת?" הוא שאל... הנהנתי והוא סימן לי בהטיית הראש לבוא אחריו.. נעלתי את הדלת, הלכתי אחריו, חושבת מתי יהיה לי זמן לתקן את ציר השער החורק.. הוא פתח לי את הדלת, נכנסתי, סגר אותה ונכנס לתא הנהג.. שקט מלחיץ שכזה, מוזר כמו סופה נוספת שמתחוללת רק בתוכי, " לאן נוסעים" שאלתי והוא לא עונה, ניסיתי לדבר אליו עוד מספר פעמים אך הוא התעלם ממני לחלוטין... לאחר נסיעה של כחצי שעה וסיבובים הוא מצווה עלי " צאי". אני יוצאת מהרכב בשוק, בהלם, מסתכלת מתי הוא צץ ומראה את עצמו וצועק " הפתעה"... הפלאפון שלי צלצל, קול של גבר, כיוון אותי לאין ללכת, הלכתי בעקבות הוראותיו, בראשי עוברות אלפי מחשבות...."אולי עובדים עלי, אבל זה מתנה בטח מאבי, אז למה לא שמעתי ממנו כבר חודש, כי הוא רצה להפתיע אותי? אז הוא היה לפחות מדבר איתך החודש האחרון.. אולי זה חלק מההפתעה.." השדרה מסביב הייתה חשוכה ורק פנס אחד בודד בפינה אפשר לי למצוא את הכתובת שמסרו לי.. הבטתי שוב בשלט, פתחתי את השער, שאפתי אוויר ונכנסתי.. ירדתי במדרגות, נקשתי על הדלת 3 פעמים קצר אחד מכה חזקה, ושוב נקישה.. הדלת נפתחה, מקום מעט חשוך, מולי עמדה בחורה צעירה, שהכניסה אותי פנימה, מורידה ממני את המעיל, בוחנת אותי...מורה לי על הכיסא שליד ואומרת לי שעוד מעט ייגשו אלי..ניגשתי לכסא, לידו היה בר קטן והרשתי לעצמי להרגיש חופשייה- כפי שהיא אמרה- מזגתי לעצמי משקה והתיישבתי. החדר היה אפלולי, מעט חנוק, ריח נוסף שאני לא יודעת לתאר אותו עמד באוויר..

מפ33יצה

New member
פרק 2

העיניים התרגלו מהר לחושך, אחרי החושך והסופה שבחוץ, אני יכולה להתמודד עם הכול.. נראה היה לי שגם סופה נוספת מתחולל בפנים – אצלי בלב ובבטן.. החדר בו ישבתי היה די קטן, כסא, בר, ותמונה בלויה של איזו אישה המחבקת את ילד- נראה כבנה. גבר חטוב נכנס לוחץ את ידי ואומר לי " החבר שלך רצה לפנק אותך, אנו מקווים שיש לך ראש פתוח לשינויים, אנו פה כדי לפנק אותך.." וחייך אלי חיוך מתוק.. " אני אסביר לך את הכלל החשוב מכל......." הוא אמר את זה, הבטתי עליו קצת המומה אבל הסכמתי לשתף פעולה, הכול בשבילו, רק לשוב ולהיות יחדיו.. לגמתי מהכוס ונעמדתי... הוא קשר את עיניי בסרט אדום, וכיוון אותי למקום אחר, לא הלכנו הרבה, מוזיקה שקטה מאוד והיין התחיל לעלות לי לראש..הוא קשר את יד ימיני, שמעתי את רעש הנעילה, קשר את יד שמאלי, ניסיתי להתקדם אולם זה היה מחובר לקיר.. לא רואה ולא יכולה לברוח, "אל תזוזי" הוא אמר, " את עלולה להידקר" והעביר עלי ברזל קר, שקרע ממני את הבגדים, הוא השאיר אותי בחזייה ותחתונים בלבד.. מעביר את לשונו על הצוואר הארוך שלי.. שמעתי צחקוקים סביב.. " מי שם" אמרתי ושום תגובה.. ליקוק נוסף על הצוואר שלי מלמטה למעלה, הוא תפס לי את האוזן יונק אותה חזק ומלטף את הגוף שלי, מהלחץ והפחד החלק התחתון נרטב.. מזיז את החזייה שלי לצדדים, כך שהשדיים שלי נגלו, הרגשתי את הלשון שלו מלטפת את הפטמה הימנית , את חום פיו, לשון נוספת הורגשה על הפטמה השמאלית, הדופק שלי עלה..הם החלו למצוץ וללקק, לינוק חזק, לנשוך עם השיניים את הפטמות שלי, הגוף שלי עוד לא התרגל להלם וסתירה חזקה נחתה על פני, ודמעה נשרה וזלגה לה במורד, הנשימות שלי התגברו והא קשר לי קולר לצוואר, מנשק את פי, מלטף את הפנים שלי ויד שנייה את גבי.. מנשק את הצוואר, את הכתפיים, את הזרועות שלי, יורד במורד הבטן למטה, מסיט את התחתונים נושף מכניס לתוכי לשון מסובב אותה ויוצא.. " הידיים שלי כואבות, שחרר אותי" סתירה נוספת נחתה על פני, " לא אמרת את מילת הקסם" הוא לחש לי באוזן " הוקוס פוקוס שחרר אותי" צחוק רועם מכל הכיוונים מרמז לי שבחדר יש יותר מאשר שניים, אולי הוא שם, חשבתי בליבי.. בעוד סתירה מהכיוון השני מונחתת עלי, " אדון..א א אא אדון יקר.. " יפה מאוד כלבה, אמר שחרר את ידי והוריד אותי ללכת על ארבע כשאני קשורה בצוואר, "עצרי" ציווה עלי, אני רוצה שהכלבלב יכיר את האורחים שלנו להיום.. כמה ידיים עברו על גופי, אחד פותח את החזייה שלי, השני מכניס אצבעות לכוס שלי, השלישי רוכב עלי, והוא עומד לידי מחזיק חזק את הרצועה שלא אברח. "עמדי יפה כלבה", הוא אמר, טופח לי על הישבן, אחד מרח על גופי נוזל קר ומרח אותו עלי, פיסק את ישבני והחדיר לתוכי את קצה האצבע, והכניס והכניס, ואני שומעת את כולם מעודדים אותו ,והוא מכניס עמוק, מסובב בתוכי ומכניס אצבע נוספת...מסובב.. מכניס ומוציא לתוכי, שוב מכניס מהר ומוציא, טופח פעם נוספת חזקה על הישבן הדואב שלי מוציא את האצבעות וחודר אלי בפרעות... צרחה יצאה מפי , ולאחריה סתירה נחתה עלי.. "מישהו נתן לך רשות לצעוק?" מישהו שאל, הזין בתוכי נשאר תקוע עמוק חזק ועבה בישבן.. "את תענשי על כך.." הוסיף את תלמדי לקרוא לי אדון "עכשיו תפתחי את הפה." פתחתי את הפה, לא זוכרת אם היה שקט או רעש מסביב. לי נעשה רועש מרוב מחשבות הראשון הגיע כיוון לי את הזין לפה שלי , לא כל כך הסכמתי לפתוח ורק הוצאתי לשון ליקקתי את הזין שלו, ינקתי את הכיפה מסביב לאט עם הלשון.. הוא תפס לי את הראש , הרים לי אותו וחדר לגרון שלי , מזיין לי את הפה, יוצא נכנס מסובב את האגן נכנס לאט ויוצא, אני מרגישה אותו גדל לי בפה מתעצם.. ויצא... מסובב אותו לאט, מסביב לשפתיים שלי שיחקתי בו עם הלשון הוא נכנס שוב עמוק לגרון נשאר שם כמה שניות ויצא, השני מתקרב, מכניס את האבר שלו לפי, אני מתחילה למצוץ ללקק כמו גלידה טעימה, הזין של מישהו עדיין בישבני, אבל אני כמעט ולא מרגישה אותו, הוא לא זז.... אני יונקת את הזין שבפה שלי, הוא מוציא מנחית עלי סתירה ואומר, תמצצי כמו סוכרייה, מחזיק לי את הראש, מכניס את הזין שלו לתוכי, אני מוצצת אותו לאט, חזק הוא נאנח גדל ויוצא. "הספיק לך, להבין איך מדברים אלי" הקול שאל.. "כן אמרתי "אני מבין שלא כל כך, אתה בוא..." אחד נוסף הגיע, התחלתי להבדיל בניהם, בגודל.. "פתחי ת'פה" הוא אמר.. לא הסכמתי, ההוא מאחור תפס לי חזק את המותניים והתחיל לצאת ולהיכנס ממני חזק מרחיב לי את החור של הישבן.. " פתחי את הפה עכשיו, אישה "הוא אמר וסתר לי בנתיים הוא יוצא ונכנס ממני , מזיין אותי בתחת.. פתחתי את הפה לאט הוא תפס לי את הראש והכניס את האצבע שלו, תמצצי, ליקקתי את האצבע שלו מרגישה את אברו קרוב לפי, מנסה לפלס לו את דרכו, לאט חזק פתחתי יותר את הפה והוא חדר אלי גדול מכולם לתוכי, מצצתי את האצבע והזין שלו יחדיו.. נכנס יוצא.. נכנס יוצא ונשאר עומד בפה שלי ללא תנועה.. מאחור הוא המשיך לצאת ולהיכנס לתוכי, כל כניסה חזקה הוא דוחף אותי קדימה ומחדיר לי את הזין שלו השני עמוק יותר לגרון.. כמעט ונחנקתי, הרמתי את היד והדפתי אותו ממני.. הוא יצא מחכה שנייה ונכנס שוב חזק, הוא נכנס מאחור יוצא, הוא יוצא, מאחור הוא נכנס, ושניהם יחד נעים בתוכי, לאט וחזק עמוק, הרגשתי את הזין שלו גדל בתוך הפה, ונעשו מהירות יותר, פנימה אחורה. טיפה נזלה לתוך פי ואחריו זרם שטף אותי ...

מפ33יצה

New member
פרק 3 - אחרון

שניהם יצאו מתוכי, וזוג נוסף החליף אותם אחד פיסק לי את הישבנים וחדר לתוכי עמוק, נכנס בקלות, ומנסה להיכנס עד הסוף, אחד אחר מכניס את הזין שלו לפה שלי ושוב, הם נעים, קדימה אחורה, אני מוצצת לו את הזין יונקת חזק, שואבת את הכיפה, הוא נדחף יותר פנימה, מאחור- הוא מחזיק לי את המותניים ודוהר עלי, הדפתי את הבחור מקדימה כמעט נחנקת מזרם הנוזל שבפי.. הם יצאו משאירים אותי על הרצפה, קשורה בקולר וכולם יצא, הקול שהיה איתי מההתחלה נישאר. "אני כבר חוזר", הוא אמר, נשק על מצחי ויצא.. התחלתי לבכות מתייפחת הראש שלי מבולבל לחלוטין, לא מרגישה שום דבר.. הקול נכנס ואמר, "הבאתי לך מים לשתות", כבר התאהבתי בו, הוא מעין המציל שלי.. הוא הצמיד את השפתיים שלו לשלי והזרים אלי לאט את המים לגמתי, בלעתי כול פעם הוא לוגם עוד.. מצמיד את השפתיים שלו לשלי ומשקה אותי.הפעם הוא עשה זאת בכזה רוך הוצאתי את לשוני והכנסתי לפיו והתנשקנו בלהט, לאט מתענגת על הלשון שלו החמה והרטובה, על השפתיים הרכות, הנשיקה הפכה ללוהטת יותר רציתי אותו בתוכי, הוא ניצמד אלי , התחיל ללטף את גופי לנשק אותי , מחזיק את השדיים שלי ומשחק איתן.. הרגשתי את האזור התחתון נרטב לאט, הבטן התהפכה לי מרוב רצון שיחדור אלי, שיגמור בתוכי, שיהיה עמוק ברחם שלי.. מישהו נוסף נשכב מתחתי, מפסק לי את השפתיים, ומחדיר את הלשון לתוכי, לאט עובר על הדגדגן, , מכניס אצבע חמה לתוכי, התחלתי לנוע עליה, לאט מתענגת מהחום שהם מעניקים לי.. ה'קול' המשיך לנשק אותי בלהט, השני הכניס והוציא את האצבעות ממני, זוג ידיים נוספות החלו ללטף את גופי מכל עבר, מלטפים את הגן שלי, את החזה, הישבן.. עוברים על כל הגוף מטשטשים לי את החושים, הרגשתי לשון על ישבני מלקקת לי את החור, מפלחת לה דרך לתוכי, נכנסת ויוצאת , הגוף שלי נע לכל היוונים בו זמנית , כולם ליטפו, נישקו וזיינו אותי בעדינות, לאט... גלים של תשוקה, עטפו אותי וגמרתי בצעקה הדירה, האצבע שבמערה שלי יצא והוא החדיר לי את אברו החל לצאת ולהיכנס לאט , מגביר כל פעם את הקצב, הישבן שלי פוסק והרגשתי אותו חודר אלי חזק עמוק לתוכי, גלים נוספים עטפו אותי הם נעו בתוכי בקצב אחד מחזיקים אותי כשכל שאר הידיים מלטפות את גופי, נכנעתי להרגשה ונתתי לגלים לזרום גומרת ברצף הסטרי... פעם ועוד פעם.. הוא יצא ממני, מישהו אחר ניכנס, יותר, נכנס, מלטף לי את הדגדגן, גומר בתוכי.. השני נכנס, נכנס יוצא מזיין אותי חזק, גומר בתוכי ואחריו השלישי, נכנס מפסק לי את הישבנים וחודר חזק בפרעות, עמוק, נכנס ויוצא, מרגישה אותו הכי עמוק, בפנים קורע אותי, נכנס מסובב את האגן בתוכי ויוצא.. "מספיק" צרחתי דממה....... והם הפסיקו.. הקול הרך ליטף אותי וחיבק אותי , מנשק אותי ברכות כאילו כלום לא קרה, ואומר לי עד כמה אני מקסימה, ביקשתי שיפסיק, ובכיתי, הדמעות לא הפסיקו לזלוג מעיניי. הוא שחרר את הקולר שעל צוואר, מסיר את המטפחת שהייתה על עיניי נשכבתי על הרצפה, לא מסוגלת להחזיק את עצמי, הוא יצא מהחדר... ניסיתי להתרגל לראות שוב ולחושך מסביב, לראות מאיפה אני בורחת, לא היו לי מספיק כוחות והוא כבר חזר עם בגדים של אישה וביקש שאבחר, אני מצטער הבגדים שלך קרועים... חיפשתי משהו שתואם לגופי והתלבשתי. הקול הנפלא- הרים אותי על ידיו ולקח אותי לרכבו..... חושך שרר בחוץ, לא היה לי מושג מה השעה, כמה זמן הייתי שם לא יכולתי אפילו לחשוב על מה שקרה.. כיוונתי אותו לביתי, מנסה להיות מרוכזת על הדרך.. הוא החנה את הרכב, יצא מרכבו, פתח לי את הדלת והושיט לי את היד, אחזתי בה נעזרת בו כדי לקום, כל גופי כואב מהחוויה המוזרה שעברה עלי.. הוא פתח לי את השער, ושוב הדלת חרקה, זו פעם ראשונה ששמחתי כל כך לשמוע את חריקת השער ולהרגיש סוף סוף בבית. אחזתי במפתחות ביתי, וניסיתי לפתוח את הדלת, אך הידיים שלי רעדו, בקושי עמדתי... הוא לקח את המפתח מידי. ביד אחת החזיק אותי במותני, ביד שנייה פתח את הדלת והכניס אותי פנימה. הוא זרק את המפתח על השידה, מרגיש כמו בבית.. "לכי לשטוף את עצמך אני מחכה לראות שהכול בסדר" אמר בטון סמכותי שלא השאיר לי הרבה ברירות במצב הלא ברור שהייתי בו.. נכנסתי למקלחת מים חמים זרמו על גופי שטפו את המאורות של היום.. ישבתי על הרצפה ומיררתי בבכי, חושבת כמה טוב היה אולי בכל זאת עם אבי.. נכנסתי לחדר, נשכבתי על המיטה, ורגעים אחדים אפילו נרדמתי עד שהרגשתי מישהו מסתכל עלי.. " אני מקווה שאני לא מפריע" אמר ונשכב לידי. שכחתי לגמרי על קיומו.... הוא ליטף את עורי וזו הפעם הראשונה שראיתי את פניו.. פנים עדינות של בחור צעיר, מבט של אדם שעבר ויודע, חיוך קטן על זיו פניו, .. ליטף את גופי, את פני- נשק ברוך לצווארי, לכתפיים שלי , תפס את הפטמה בפיו וינק בעדינות מסחררת. ליקק אותה מסביב, נשק לפטמה השנייה יורד לאט באיטיות למטה, מסובב את הלשון בעיגולים קטנים שהולכים וגדלים ושוב נעשים קטנים מגרים את הרחם שלי, את הפנים את הרצון שיחדור אלי... הוא פיסק לי את השפתיים התחתונות, מלקק את הדגדגן לאט באיטיות, מסביב, יונק אותו.. מכניס אצבע חמה וארוכה לתוכי, לאט- מכניס ומכניס.. עוד לתוכי ומוציא לאט , מכניס שתי אצבעות פנימה, ומוציא, שלוש אצבעות פנימה וממשיך לנשק את הדגדגן מרחיב אם אצבעותיו את המערה שלי ויד שנייה הוא מחדיר את האצבע, מרחיב ומכניס, מרחיב ומכניס.. הגוף שלי רפוי לחלוטין.. הרמתי את האגן מגישה לו אותו והוא המשיך לנשק את הפתח מסביב עם קצה הלשון. מוציא את האצבע, מכניס את הלשון לתוכי בין אצבעות ידיו מכניס עמוק ככל האפשר, הלשון חמה רטובה וארוכה. גלים של כיווצים החלו לצוץ בי , הוא יצא, הפשיל את מכנסיו וחדר אלי באיטיות.. עד הסוף ומתחיל לנוע בי בפרעות.. הבטן התכווצה לי , צעקה יצאה מפי וכל הנוזלים הציפו את המיטה..... בדיוק צלצול בטלפון, השכנה מתקשרת.. מספרת שקיבלה פתק מתחת לדלת ובוא נאמר.. " נמאס לך מהכול, רוצה לנסות משהו חדש, התקשרי ל- _ _ _ -_ אנו מחכים רק לך" היא ספרה שהיא התקשרה, אך לאחר שבררה התברר שזו חבורה של גברים שעובדת על נשים. הבטתי בבחור ששוכב לידי, והמחשבות שונות החלו להתרוצץ לי בראש........... - סוף - ©

נדב 17

New member
הסיפור

הסיפור היה מדהים ואני אשמח מאוד אם תפרסמי עוד כאלה! ממש נהנתי!

קצופ1

New member
הוי יפתי

חיכיתי למוצא פיך, לאן נעלמת לי... קשה בלעדיך את יודעת....

מפ33יצה

New member
למוצא פי ? ? ?

ומאיפה נעלמתי? אני פה..

קצופ1

New member
מה עובר

עליכן בנות !!! ממתי הצהרה שאני לא שונא אתכן (בנגוד לבעל ההודעה) יוצרת אנטגוניזם ברמה כזאת. אם אתן לא מבינות את ההבדל בין הערכה ויצר אז כולי תקווה שרק שתיכן סובלות מהסימפטום.

Z o d i a c

New member
מפציצה שלי,

אין ספק שכשמך כן אתה! אהבתי מאוד את הסיפור
נכנס למאמרי הפורום
.

למעלה