יאללה גמאני
אזזז הפעם הכמה הזו שאתם צופים בפרק ? וואי, לפחות עשירית
היה כיף כמו בפעם הראשונה ? כמעט 0=
עליתם על דברים חדשים ? לא יצא לי להתעמק באנדי קודם. אבל היום שמתי לב במיוחד שהוא ממש ממש מאמין בכל הקטע עם המכשפות וממש לא מתאים לו לא לקבל את פרו מאוחר יותר ): [
?] וחוצמזה, מה טריקווטרה זה סימן של כמה מכשפות ? א. ראינו בהמשך שמכשפות עם סמל דומה הן חברות באותה 'כת'. ב. טריקווטרה לא קצת... מסמלת את כח השלוש ? שמייחד את המכושפות ?
זכרתם דברים בע"פ ? כמעט הכל חח (

חופשי דיקלמתי עם הפרק. נבחרים : פייפר וסרטי האימה, פיבי וה"Dad, Dad, Dad, Dad,Dad" (ספור P

חח, "Grow to what" והצחוק שלהן, כאילו התרה מקודם, "I thought breaking up with you was the best thing I did, But this (quiting) absolutely tops that" (בטוח לא מדויק
), פרו, פיבי והאירוניה עם הNO VISION וכמובן ה-ציטוט של פיבי לפני שפייפר נוסעת
הרשתם לעצמכם להתעופף לפעמים ? 
לא ! חח רק הרשתי לעצמי לפספס את ההתחלה כי היא לא כיפית.
בהתבסס על הפרק הזה בלבד [נסו להיות כמה שיותר אובייקטיבים], איך 'מכושפות' ? מעל הכל ?
מוזרה !! דאמ... היו הרבה דברים הזויים. אבל בסהכ נראית סדרה נחמדה עם פוטנציאל שלא עומד להיות ממומש
מה חשבתם על הכוחות כמו שהם הוצגו בפרק ? מגניבים רצח !! בעיקר הטלקניזס, פרו, העט והעניבה, פרו-פיבי, רוג'ר, אבא והכדורים, פייפר והשף ואפילו פייפר וג'רמי... האמת החלק של פיבי היה הכי פחות מרשים (אכן עם לורי רום היה יותר). חבל שהכח של פרו נעשה פחות משוכלל בהמשך P:
הלחשים ? הלחש כמעט-עבד מרחוק :\ כשהן מכשפות מתחילות והווּדו המוזר. PO3 האהוב עליי... אחח הצלצול של הפלא שלי... קצת מוזר שפרו עלתה על זה... אבל היא חכמה כזו אז מה הפלא ? P:
ועל ג'רמי כשד ? טוב, אז וורלוק ! האמת לא רעה בכלל הבנייה שלו... הוא תכנן את התקיפה, הוא מתחיל להתגלות, הוא בא לתקוף, הוא יודע הכל.
מה אומרים על האחיות, האיפיון שלהן, היחסים בניהן [*האחמ*פיבי-פרו*האחמ*] ? מדוייק !! ממש יכולתי לראות אותן מאוחר יותר בידיוק אותו דבר (רק מודה שלא רואה את פייפר של עונה 1 מתמודדת עם ג'רמי, אין מצב). יש דברים שהייתה קצת חסרה עקביות בהן [כמו הכוחות והלחשים], אבל רואים שמבשלת הרעיון חווה את הדמויות האלה בחיים שלה. אבל מעבר לאחיות, אני חייבת לציין שאפילו דריל ואנדי הם ממש עצמם... גם ביחסים יש קו יפה... רואים את פרו ה'אמא', את פיבי ה'פרי ספיריט' ואת פייפר ה'מקשרת'. פרו-פיבי דווקא היה מגניב, אבל ברור שלא יכול היה להמשיך ככה [ולא רצוי, זה היה יפה לכמה שניות חח] ההתרה הייתה כיפית, אבל לפרק אחד זה לא מספיק לטעמי.
דברו איתי על פרסונל גיין. (אולי רק אני שמתי לב) חחחח עוד דבר שדי 'עליתי עליו' היום הוא 'למכשפות מתחילות יש פטור מפרסונל גיין ?' נכון שהן עוד לא מכירות את הכוחות שלהן, אבל במקום להרתע באמת - הן ממשיכות לנצל את זה... פייפר לא מנסה לעזור לו או משהו, היא פשוט שמה את היין ! פרו לא רק שלקחה אליה את הקנקן אלא מעבירה ממנו חלב לקפה חחחח לא יפה XD אם כי יש מצב שהקונסקווינסס זה עצם החשיפה שלהן לכל עולם הרשע [;
מהבחינה הטכנית יותר, איך הכתיבה ? מעולה, צינית, כיפית. כמו שאמרתי - בעלת קו מחשבה. נהניתי
המשחק ? שלושתן ממש הצליחו להכנס לדמות לדעתי, ממש אהבתי את המשחק, הולי ממש משתפרת בהמשך - היא עשתה את פייפר קצת נוירוטית ונואשת לשלום מידי עם תנועות הגוף חחח אבל בסהכ גם כאן היא מעולה

שאנן כמובן 3>>>
איך האפקטים ? אוי ואי [פנים של ג'רמי.. גאד], מלבד האש מהיד... מגניב לגמרי. גם ההקפאה הייתה עלובה, גם קצת החזיון, הדלת-אפקט-מובי-מייקר חחח.. הכל די בע. XD
הסאונד ? פחות טוב מתמיד. לא שמתי לב לצלילים מסויימים שהפריעו לעומת פרקים אחרים או סדרות אחרות, אבל מידי פעם חשבתי לי על הסאונד שהוא מציק.
ול[סוגשל]סיכום, עד כמה הייתם בוחרים את ההתחלה הזו ל'מכושפות' ? [מוזמנים לחפור על שינויים שהייתם עושים]. הדבר היחיד שהייתי רוצה שישתנה, זה המהירות. אני חושבת שכעונה ראשונה מעניין לראות אותן מגלות את הכל בהדרגה, אבל כאילו הביאו עליהן, ועלינו ב'בום' הכל. באותו פרק/יום הן מקבלות-מגלות-משתמשות-מבינות-מפחדות-משלימות-נוקמות-עוזרות-מתמודדות_עם_ג'רמי, אאוץ' ?! גם ג'רמי עצמו כאילו חזק מידי לפרק ראשון והכל טססס. אבל כמובן שזה בדיעבד וכפרק ראשון זה אחד הפרקים הראשונים הפחות מבולבלים שראיתי ויותר מאורגנים על עצמם חוץ מפרטים קטנים שקצת סטו...
ובקטנה... פרו ואנדי כאלה חמודים, הייתי מצפה ליותר עתיד 3> השף ממש משעשע, אבל מציק XD רוג'ר ממש ממש אידיוט, אני מסכימה עם פרו

ג'רמי יותר חמוד מרוג'ר ! HotDogs, Hamburgers, Pizza...
חפירות לנצח !!