פרק 1: פיילוט (חלק א')

לוגן רק נעשה יותר גרוע עם כסא הגלגל

כאן הוא פלייבוי עשיר שחצן ומפונק... ראיתם איך הוא התנהג עם מקס על מנת לראות אם יש לה ברקוד על הצוואר וההערה של פיטר אם הוא מחפש את החברה הבאה שלו. אחרי שהוא בכסא גלגלים הוא נעשה אובססיבי מאוד. כמו כן, איכשהו למקס יש את תחושת האשמה שהיא גרמה לו להיות נכה... הזוג הזה ממש לא צריך להיות ביחד בצורה רומנטית, אבל בתור חברים או עמיתים הם יכולים להועיל אחד לשני.

ברודי

New member
זה הולך להיות קיטשי אבל..

קשה להגיד על זוג- הם כן או לא מתאימים להיות ביחד מבחינה רומנטית. בסופו של דבר כבר היו זוגות מוזרים יותר, ואין דבר כזה שאין דבר כזה. (דה זה וו' חזק.. נראה לי כבר דיברנו על זה פעם פעם..) מה שגם לוגן עדיין לא מכיר את מקס ולכן הוא מתנהג בשחצנות, כי מה אכפת לו, בשבילו היא סתם-עוד-בחורה. (וכאן נכנסת ההערה של פיטר על החברה החדשה שלו) אבל כשהוא ילמד להכיר אותה ויראה שהיא "האחת" השחצנות תעלם והוא ינסה פשוט להתקרב אליה... ולוגן לרגע לא נותן למקס להרגיש שזה באשמתה. אפילו כשהיא מבקשת ממנו סליחה (ציטוט)
לפרק הבא. MAX: I'm sorry. LOGAN: My mother used to say, "The universe is right on schedule. Everything happens the way it's supposed to." MAX: You believe that? LOGAN: I've never been much for trying to figure out why bad things happen. I just know they do. So, the job's trying to figure out how to deal with the consequences...which you did. Took that son of a bitch out. בקיצור אני לא רואה שום בעיה עם זה שהם יהיו זוג.

ברודי

New member
ועוד ציטוט../images/Emo58.gif

של סוף הפרק, אחרי שלוגן מוצא לה תמונה של זאק כשהוא צעיר- I knew it. I always knew Zack was out there somewhere, but you know, just my luck this guy Logan had to be the one to find him. Now he figures I'm going to go and do the right thing because I owe him...like I even care. כאילו, למרות שהוא נכה והכול, היא לא מרגישה צורך לעשות בשבילו דברים, אפילו אחרי שהוא מצא לה את זאק היא לא מרגישה שהיא חייבת לו טובה. בגלל זה אי אפשר להגיד שהיא מרגישה אשמה על מה שקרה לו.

אני ממש לא רואה אותם כזוג

אני חושב שהם ביחד מהסיבות הלא נכונות. וכדי לראות חלק מהן יש צורך לקרוא בין השורות. ברור שהיא מרגישה אשמה על מה שקרה ללוגן, אחרת היא בכלל לא הייתה עוזרת לו. היא לא תגיד לעצמה שהיא מרגישה אשמה כי מקס לא מודה ברגשות שלה, זה האופי שלה. לוגן מתנהג בשחצנות וממשיך להתנהג בחצנות גם כשהוא מכיר אותה. שימי לב שהוא מתנהג בשחצנות לכולם, לא רק כלפי מקס. חוץ מזה האופי של לוגן הוא זה שמונע ממנו להאשים את מקס גם אם זה היה אשמתה. זה נובע חלקית מהאופי האובססיבי שלו.

יש לי שאלה

מה זה "הדופק"? הבנתי שזה היה משהו שקרה אחרי שהילדים ברחו ממנטיקור והפך את אמריקה או משהו כזה כי מקס אמרה: המשטרה והממשלה שהיו אמורים לעזור עשו בידיוק להפך (משהו כזה) ולא הבנתי כ"כ.

הפעימה - The Pulse

הכוונה היא לפעימה אלקטרומגנטית (EPM) שפגעה במחשבים ומכשירים האלקטרוניים. כתוצאה מכך נמחקו כל הרשומות על המחשבים, כולל הרשומות הפיננסים שבבנקים וכך אמריקה פשטה בעצם את הרגל. כתוצאה מכך, ארצות הברית החלה משטר צבאי לכן חילקו את הערים לסקטורים ויש שמירה על כל סקטור ומעין ביקרות גבולות.

עוד נקודה למחשבה

אתם חושבים שמי שהתקיף את וולסנג (הבלש הפרטי) במכבסה בלילה היה X5?

ברודי

New member
יכול להיות...

מצד שני הוא לא היה ממש מהיר או חזק בצורה יוצאת דופן..

אני חושב שכן

למנטיקור אכן יש יחידה של חיילים רגילים, שאנחנו רואים אותם כאשר הם מנסים לתפוס את אחד הטרנסג'נים, אבל כאן אנחנו רואים רק חייל אחד, ולרוב ה-X5 פועלים לבד. חוץ מזה הדרך שבה הוא התחבא על התקרה ואיך שהוא השתלט מהר על הבחור המגודל מרמזים שאכן התוקף הוא X5.

That 70s girl

New member
ממ פרק מעולה..

ועכשיו אפילו נזכרתי טוב יותר למה אהבתי ואני אוהבת את הסדרה כל כך
ברגע שאני נזכרת בצורה שאיך שהסדרה נגמרה הורס לי מעט.
אני יודעת שהיו אמורים להמשיך אותה ואז הם לא המשיכו. אבל לי אישית זה הרס. הורס. מה איתכם?

ברודי

New member
הורס הורס.. בטח הורס...

אבל משתדלים לשכוח. כרגע זה עונה ראשונה אז אפשר לנסות לשכוח מהסיום של העונה השנייה ולשבת ופשוט להנות מהסידרה.!

דעתי על הפרק..

היה פרק ממש חמוד. אוף אני מעדיפה את ג'סיקה עם שיער חלק. אבל היא מה זה חמודה ויש לה יציאות מצחיקות.. ולוגן חמוד. ואוריג'ינל סינדי גם מצחיקה.

ברודי

New member
טוב אני ראיתי כבר את הפרק...

אז לא היה חידוש גדול... אבל שכחתי שבהתחלה יש הרבה שהיא ילדה קטנה ואני חולה על הקטעים שלה בתור ילדה. ובכלל... שכחתי עד כמה מקס- kick ass
היא שולטת!!! אפילו אמא שלי ראתה איתי
, בסוף הפרק היא עושה לי- טוב, תספרי לי מה קורה בסוף. אני כזה- מה עכשיו אני אספר לך 2 עונות, 44 פרקים?:| לא משנה העיקר שהיא הסכימה אם וכאשר היא תהייה בארה"ב, לקנות לי את הספרים.!!!! היה שווה לתת לה לראות איתי

123יעל

New member
היה כל כך כיף!

אני ואחותי ראינו ביחד (כרגיל) וזכרתי כל כך הרבה מהפרק!
פשוט יכולתי לדקלם איתם שזה עצוב, ואחותי לא זכרה כלום אז ממש ניסיתי להתאפק לא לדקלם איתם כדי שלא תהרוג אותי
גם אחותי לא זכרה שיש הרבה מהילדות בהתחלה....
מקס כזו חמודה! ולוגן מדהים כרגיל!
באמת היה נחמד לשים לב שהוא יודע הרבה ולדעת שזה בגלל שהוא עבד כבר עם X5 בעבר.... אבל לא זכרתי שזה נגמר מעצבן כזה... בלי סוף לפרק! זה היה קצר מדיי... אני חושבת שכל מעם שאני רואה את הפרק הוא נראה לי קצר יותר... הציטוט של הםרק הוא בהחלט : GIRLS KICK ASS, SAID SO ON A T-SHIRT

ברודי

New member
חחח לגמרי..

אני חולה על הציטוט הזה!!!! וגם על זה
: LOGAN: Can we go somewhere and talk? CINDY: Well, Xena's on. MAX: Let me get my coat בכלל כל הדיאלוגים היו ממש פמיניסטים.. מקס מסתלבטת על תיאו, אח"כ על סקאטצ'י, ואז עם לוגן. וסינדי שכל מילה שנייה שלה זה הסתלבטות על איזה גבר. לא זכרתי את זה ככה
אהה ולצוטט בע"פ
את כל המונולוג פתיחה שלה צוטטתי כמעט מדויק... אני חולה עליו- Sometimes it seems like it happened to someone else. Like maybe it was a story I heard. וכ"ו...

123יעל

New member
כן....

שכחתי שזה מה שהיא אומרת בהתחלה, אבל אז כשהיא התחילה כבר ממש ידעתי להמשיך אותה כזה! ושלא תחשבי שלא שמתי לב שכתבת, מחקת וכתבת שוב.... אני עולה עליך כבר פעם שניה השבוע! (משתמשת בכוח הניהול שלך לרעה....)

ברודי

New member
לא מדויק...

התחרבש לי ההדגשה.. אז מחקתי בלה בלה וכ"ו.. יתרונות של מנהל

למעלה