פרק 1: פיילוט (חלק א')

../images/Emo41.gifהפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

סדרה מקסימה שולטת ועוד לא התחיל כל האקשן... שרשרו תגובות על הפרק

פרק 1: פיילוט (חלק א')

ההערות שלי לפרק, שזו הפעם הראשונה שאני רואה אותו מתורגם:
התרגום הוא בסדר ורואים שהמתרגם התאמץ, אך היו מקומות שאפשר היה להתאמץ יותר ולמצוא מילה מתאימה בעברית במקום להשאיר את המילה באנגלית.
ג'ונדי היא בחורה ולא בחור. היא הילדה שברחה יחד עם מקס.
ראיתם כמה ילדים היו שם? היו שם הרבה יותר מה- 12 שהצליחו לברוח ומה-7 שנתפסו.
מה עם נטלי? היא הייתה אמורה להתחתן עם סקטצ'י, אבל היא לא נראית יותר בסדרה וסקטצ'י הופך ללוזר עם בחורות (או לפחות לבעל תדמית כזו).
לוגן קייל - כמה שאני שונא את הדמות הזו. ככל שאני רואה יותר פעמים את הסדרה ככה אני יותר רואה את הפגמים באישיות שלו. איזו שחצנות! וראיתם איך הוא יודע הרבה דברים על מנטיקור? יודע שמקס תרצה למצוא את האחרים כמוהה? בספר "לפני הנץ החמה" מסופר כי לוגן אכן הכיר X5 לפני שהוא פגש את מקס. כאן הוא בהחלט מתנהג ככה.
12 ילדים הצליחו לברוח?? מיהם? אני לא הצלחתי לספור 12 ילדים: מקס, ג'ונדי, בן, טינגה, ברין, זן, סיל, קריט... ועוד שניים שנזכרים בספר ומי עוד? זק אינו נחשב כי הוא נתפס כפי שראינו בבירור בהתחלה.

ברודי

New member
../images/Emo3.gif

התרגום יחסית לסדרות אחרות היה בסדר גמור. ועוד בדארק שזה קשה. כמה סלאנגים. אני הפעם הקשבתי יותר לאנגלית וכל מה שסינדי ומקס מדברות... אי אפשר כמעט להבין. דווקא היה נראה כאילו היו 19 ילדים..
לפרק הבא:| (ממש במקרה קלטתי) ולוגן אולי שחצן בפרק הראשון סה"כ הוא גדל בבית עשיר והכול, אבל אני חושבת שבעקבות התאונה והעובדה שהוא על כיסא גלגלים הוציאה קצת את השחצנות שלו. ובקשר ל-12 האחים. היה פעם אתר עם השמות שלהם.
...

123יעל

New member
בטח שזק נחשב!

למה אתה חושב שהוא נתפס? ומתי שהוא עשית ספירה של כל האנשים שברחו ותמונות של כל מי שמצאתי.... אז תחפש בארכיון....

dark angel 17

New member
איזה יפה היה!!!!!!!! ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo135.gif

איזה כיף לראות את הפרק הראשון,הוא כל כך טוב!!! וזה בערך פעם ראשונה שנאי רואה אותו..בפעם הראשונה שהוא שודר ראיתי רבע ממנו בערך כי לא הכרתי את ג'סיקה ולא את מלאך שחור ו...נרדמתי..חחחחחח אבל עכשיו שיש שידורים חוזרים השלמתי את הפרק הזה וגם הקלטתי אותו כי הוא היה חסר לי

moran14h

New member
בקשר ל"כוכב" של 12 הילדים

אתה יכול לקחת בחשבון שיש אפשרות שהם נהרגו אחרי שהם ברחו.

123יעל

New member
בואו נעשה פינות!

לכול פרק יהיה, הציטוט היומי, התמונה היומית, הדמות משנה של הפרק .... נגמרו לי הרעיונות.... אבל מה דעתכם? כל אחד יגיד על הדברים האלה אחרי כל פרק או משהו?

ברודי

New member
../images/Emo45.gif

זה קצת בעייה עם זה שהסידרה תהייה משודרת כל יום. אבל נשתדל.. זה אחלה רעיון!!

123יעל

New member
בעיה?

חחח אני בטחה שלפחות אני ואת נהיה פה כל יום אחרי התוכנית.... בגלל זה זה הציטוט היומי..... אבל אני לא אהיה מה23 לחודש עד ה31... למשהו בא לחשב איזה פרקים אני אפסיד?

ברודי

New member
לי אין בעיה../images/Emo8.gif

אני כאן 25 שעות ביממה
. בכל אופן.. את מוזמנת להיכנס למדריך הפרקים של- www.darkangelfan.com ולחשב לבד

123יעל

New member
אנישים!! אני רוצה הסבר!

חתכו לנו את הפרק לשניים??? תסתכלו פה והלאה על התמונות, איפה ששמתי זה איפה שנגמר הפרק שלנו היום, אבל משום מה, זה ממשיך....

ברודי

New member
באמת היום הסתכלתי ב"רייטינג"

ורשום שביום ראשון ישודר- פיילוט 2. ייתכן בהחלט שחתכו לנו כי זה פרק ארוך... או שזה באמת 2 פרקים והזאתי של האתר חיברה בינהם בגלל השם המשותף. לא יודעת

karms20

New member
כן חתכו. וזה היה נורא משונה לי

לא שמתם לה? וזה היה נורא משונה לי כשראיתי את הפרק והוא לא נגמר כמו שזכרתי אותו. זכרתי שיש המשך מעבר לקטע שהוא מגלה מי היא באמת. אבל הם פשוט חילקו את הפיילוט כי גם זה היה פרק ספיישל - ארוך מהרגיל.
כי הרי זכרתי שכבר בפרק הראשון הוא מציע לה לעבוד איתו וגם שהוא נהפך לנכה ואת כל מה שקורה.

הפיילוט המלא הוא באורך 90 דקות

מעין סרט טלויזיה שכזה. לכן שמשדרים אותו במסגרת שלח תוכנית בת 45 דקות יש צורך לחלק את הפרק לשניים. מכאן "פיילוט" חלק א' ו"פיילוט" חלק ב'.

baby fey

New member
וואי!

עכשיו נזכרתי כמה התגעגעתי לסדרה הזאת! אוף איזה באסה מה-23 אני לא פה לשבוע. אני אפסיד מלא פרקים \= כל כך כיף לראות שוב את הסדרה על המסך! (טוב אני אבקש מחברה להקליט או משהו כזה,אין מה לעשות חייבים!)

Nitzan122

New member
זה היה כל כך יפה!!!!!!

כבר כמעט הספקתי לשכוח כמה שהפרק הזה יפה אבל אני אצל סבא וסבתא שלי והם ישבו איתי לראות את זה... והם אפילו נהנו חח.... כמה שהתגעגתי לסדרה הזאת באמת לא הבנתי למה התיחסו לג'ונדי כבחור זה היה די מעצבן אבל לא היה להם דרך לדעת את זה מהתסריט של הפרק הזה וגם אני שמתי לב כבר מזמן שבאמת לא עשו כלום עם נטלי למה לשנוא את לוגן? הוא באמת היה קצת שחצן אבל הקטע עם הכיסא גלגלים קצת שיפר את זה אני דווקא אוהבת את הדמות שלו והיה כתוב פעם באיזה מקום את כל ה-12

למעלה