פרק 1 עונה 2

TheLost

New member
פרק מ-מ-ש טוב ../images/Emo13.gif

הזקן הוא פרדי קרוגר לגמרי, וטס חמודה.

Charmed Or

New member
פרק מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

יא, אני ממש אוהבת את טס!!! היא תופיע פרק הבא? היא הדמות האהובה עלי!!! דיאנה ומאיה היו ממש חמודות בהתחלה
ואיזבל גם מאמי!!!
אהבתי את הקטע בחנות. זה היה ממש מגניב! ובכלל פרק מעולה! הקטע עם טס היה הכי יפה עד עכשיו!

niranbd

New member
וואיי ממש פרק טוב היה!

אהבתי את הסיפור רקע של טס, רק שלא יהרגו את הדמות שלה בפרקים הבאים, היא יכולה להיות חלק ממש חשוב בעלילה :)

GILADOS

New member
עוד לא ממש ראיתי אבל הקלטתי ואראה מאוחר יותר או מחר.

GILADOS

New member
ראיתי היום בבוקר את הפרק היה פרק מדהים... לדעתי זה הפרק הכי טוב ששודר ../images/Emo45.gif

פרק מוצלח

היו שם כמה רעיונות ממש מעניינים
אבל בגלל שפספסתי את הפרק הקודם יש כמה דברים שלא הבנתי... 1. מה הכוח של התינוקת של לילי? 2. מה קרה בין האיש הזה שכתב את הספר [שכחתי מה שמו
] לתינוקת? מה היא עשתה לו? 3. ומה הכוח שלו עצמו? 4. אמרו כבר משהו על הכוח של ריצ'רד? 5. מה כל הסיפור על זה שטום צווה לעזור ל4400? 6. איך קייל חזר לעצמו ומה בעצם היה כשהוא לא היה הוא? [או איך שלא הגדירו את זה
] או בקיצור, אפשר תקציר מפורט של מה שקרה בפרק הקודם?

Charmed Or

New member
עונה לך *או לפחות מנסה*../images/Emo112.gif

1. מה הכוח של התינוקת של לילי? עדיין לא ידוע. אבל הוא מגניב. 2. מה קרה בין האיש הזה שכתב את הספר [שכחתי מה שמו ] לתינוקת? מה היא עשתה לו? הוא נגע ללילי בבטן והיא גרמה לו לזרם כלשהוא. הפעילה עליו כוח. ומאז הוא חלש כזה. 3. ומה הכוח שלו עצמו? לא יודעים. 4. אמרו כבר משהו על הכוח של ריצ'רד?עדיין לא. 5. מה כל הסיפור על זה שטום צווה לעזור ל4400? האנשים מהעתיד תיקשרו איתו דרך קייל ואמרו לו שה4400 נועדו להציל את האנושות, ושטום צריך לעזור להם. 6. איך קייל חזר לעצמו ומה בעצם היה כשהוא לא היה הוא? [או איך שלא הגדירו את זה ] האנשים מהעתיד השתלטו עליו. והשתמשו בו כדי לתקשר עם טום. ואז אחרי שהם העבירו את ההודעה, אחד הסוכנים ירה בקייל. ואז הוא נפצע וההודעה נפסקה. ואז הם יצאו מהגוף של קייל וקייל חזר לעצמו.

TheLost

New member
תשובות מלאות ../images/Emo3.gif

1. לא ברור, אבל זה כוח חזק במיוחד שפועל לפי הרגשות שלה בעיקר 2. איזבל פחדה מהאיש הזקן (פרדי קרוגר) וזה גרם לה לשבור את החלונות בחנות ולעשות בכלל בלאגן 3. לאיש הזקן אין כוח... הוא לא מה-4400. הוא שונא את ה-4400. 4. לא 5. הפעם האחרונה שבה ראינו את תום הייתה כשהיה לו את החזיון עם קייל בו הוא גילה כי מדובר באנשים מהעתיד. עכשיו ראינו אותו שנה לאחר מכן. בגלל שתום כיוון אקדח לסוכן ההוא מוושינגטון שבא ל-2 הפרקים האחרונים בעונה הקודמת, הוא הודח לעבודות מאחורי השולחן. דיאנה רצתה שהוא יצטרף אליה, והיא שכנעה את נינה ג'רביס (ראש המחלקה החדשה), אבל כמובן שיש תנאי: תום חותם מראש על מכתב התפטרות ללא-תאריך, וברגע שהוא יעשה משהו לא טוב התאריך ייכתב והוא יפוטר. אבל גם הוא מציב לה תנאי- לשחרר את קייל 6. קייל היה בתרדמת. כשהוא חזר מהתרדמת (וגם כשהוא היה בתרדמת), היה בתוכו מישהו מהעתיד- שליח שכזה. דובר. אחרי שהשליח העביר את המסר, הוא עזב את הגוף של קייל והוא חזר להיות עצמו

TheLost

New member
אה חחח התבלבלתי ../images/Emo6.gif

חשבתי שדיברת על האיש הזקן ולא על ג'ורדן. נממ... חח. אז מה שאור ענתה

תודה גם לך ../images/Emo13.gif

והפרדי קרוגר הזה לא מה4400?
אז למה הוא אסף אותם אז? ועוד כמה שאלות- לילי וריצ'רד בורחים כל הזמן כי הם פוחדים שהוא יפגע באיזבל? או שעדיין פוגעים ב4400? והבית חולים הזה... הוא המבנה שראינו בתחילת הפרק עם פרדי ושון? ולמה הוא משמש בדיוק?

אה אז בלבלת אותי ../images/Emo3.gif

אפשר להתעלם מהשאלה הראשונה, ובשאלה השנייה להתייחס לאיש ההוא שכתב את הספר במקום לפרדי

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo112.gif

בהתחלה הם ברחו ממנו *ברח לי השם* ואמ.. אז התחילו האיומים על ה-4400 ואז הם רצו שוב לברוח. הבית חולים הזה הוא המקום שג'ורדן [חע, נזכרתי] בנה ל-4400 [נדמה לי
].

Charmed Or

New member
כןכן תשוויץ../images/Emo10.gif../images/Emo112.gif

אבל אתה ראית את הפרק פעמיים [לפחות] אז לא פלא שאתה זוכר יותר
נמנמ, חשבת להיות אדום?

CharmedSource

New member
בעע.. פספתי 20 דקות ראשונות ;/

טוב אני אראה בש.ח של יום שישי אם יש... אולי מישהי/ו בכל זאת יכול/ה להסביר לי מה היה?

למעלה