פרק 1: הפגישת מחזור

niiko

New member
הנרי... חיחיחי

ווילו רוצה להתחתן איתך... היא אמרה לי!!

niiko

New member
הנרי... חיחיחי

ווילו רוצה להתחתן איתך... היא אמרה לי!!

אני לאאאא

לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא לא אוהבת אותו..בעצם אני שונאת שונאת שונאת שונאת אותו....{טוף אולי לא...} אבל אני לא לא לא לא לא אוהבת אותו.... דמהדווימון:תירגעי עם התגובה שלך אם תמשיכי ככה הוא ידע שאת אוהבת אותו... אני לא לא לא אוהבת אותו...אוהבת זו מילה מגעילה אני מחבבת אותו כמו אח וזהו!!!!!! דמהדווימון:כן בטח...

niiko

New member
עם את היית אוהבת אותו כמו אח

אז היית אומרת לא, כמו ילדה נורמלית... <<קוראת להנרי מלמטה>> <<לוחשת לו באוזן את האמת>>

אמממממ...

אני ילדה מאוד נורמליתזהו אני מרגישה יותר טוף ורק שתדעי שהנרי לעולם לא ידע את האמת בגלל שלא את ולא אף אחד תגידו לו את זה...נכון ריקה....ריקה??? אוי ואבוי... ריקה בואי הנה מיד....הנה את מה בדיוק עמדת לעשות... ריקה:מה לדוגמא...לספר להנרי את האמת...מה פתאום...שאני אעשה לך כזאת בושה...אני??**מחייכת חיוך תמים** כן את...מיס..מיס..מיס ג´ינג´ית ואת לא תאמרי להנרי כלום מובן...

niiko

New member
פרק 2: אוה, וימון איפה אתה?

דייויס: זה חסר טעם... מימי: אל תדאג מנצה את וימון ואת כולם!... קודי: אל תהיו כאלה דיכאים, אתם מזכירים לי את ננסי ננסי: תיזהר קודי! אחרת אני עלולה לדרוך עליך!! קודי וננסי התחילו לריב ולצעוק אחד על השני, אבל אף אחד לא שם לב. טאי: למה אנחנו מבזבזים זמן? בואו נלך!! כולם נכנסו לעולם הדיגיטלי, ורק ננסי וקודי לא נכנסו, הם המשיכו לריב. =============================== וי מון: אוי... איפה אני? פאלמון: לא יודעת... תשאל אנשים... ארמדילמון: הא? אוי לא!! הם היו בתוך מרתף, בלי הילדים. פיית´מון: ****** איפה כולם? כולם: די כבר לקלל!! פיית´מון: סליחה!! ???: אתם לא יכולים לברוח!! מוהאהאהאהאהא ===================================== זה היה קצר אני אמשיך מחר

נייקו..זה ממש יפה...

אהבתי זה היה ענק למרות שזה היה קצר ואני מה זה מחכה למחר..ונייקו לא נפגעת ממה שכתבתי נכון???כי אם כן אני מה זה מצטערת באמת...

נייקו????

איפה את???אני מניחה שכבר הלכת...טוב מה אני יכולה לעשות.... אוף...שמישהו יהיה בפורום בבקשה.....

niiko

New member
חזרתי, ולא נפגעתי :_)

(הסמיילי הזה קיבל מימני בוקס באף ושברתי לו אותו, הוא עדין לא עבר ניתוח)

למעלה