פרק 1: הפגישת מחזור

niiko

New member
פרק 1: הפגישת מחזור

זה המשך לסדרה ´הנבג והשליט החדש´. זה קרה כמה שנים מאז ה´יצור´. כולם עכשיו היו ככיתה י"ב. זה היה היום הראשון ללימודים. וכולם לא התראו כל החופש. מטעם סיבות אישיות. יולי: סורההההההההההההה!! כמה זמן לא התראנו?! סורה: חודשיים!! וואו!! יפה!! הסתפרת!! מתאים לך כרה!! דייויס: הי כולם! כלומר כולן! מה המצב? ג´ון: זיפידידודה זיפידי הי! בחיי איזה בוקר יפה!! כולם: יופי של שמש שרה לי ש.. זיפידידודה זיפידי הי!! קן וננסי: חזרנו!! כולם: מגניב!! טאי: שלום!! מה ה- ננסי: סתום!! איזי: הי כו... אפילו לא חצי מכולם... הי ננסי, איפה ג´ו? ננסי: לא איזי: וטי ג´יי? ננסי: לא איזי: ומימי? ננסי: לא איזי: ופיי? ננסי: מה!? רגע, מה לא בסדר איתנו?! מה יש הא?! אתה כל הזמן ´איפה איפה איפה´ די!!! מה לא בסדר ביולי? טוב, אני יודעת אתה לא חייב להגיד לי... איזי ויולי: הי!! מאט וטי קיי: הי חבר´ה!! ככה כולם המשיכו להגיע. הם נפגשו בחדר העיתון. הם היו כתבים של עיתון ה´קרייזי´. (ננסי המציאה את השם...) כולם עברו שינויים רבים בזמן שלא נפגשו. יולי הסתפרה וננסי לא, היא רק הסתרקה. טאי סיפר מעט מהאפרו החלק שלו. מאט האריך את הפוני שלי ועכשיו זה מכזסה את העיינים. ועוד המון שינוים שעם אני אכתוב אותם, זה יקח נצח... ג´ו: אז? איפה הדיג´ימונים שלכם? כולם השפילו את ראשיהם. הם לא סיפרו לו שהדיג´ימונים שלהם נלקחו מהם. ורק את גוממון הם לא לקחו. בזמן החופשה של הילדים. כשהם ישנו, (רובם ישנו...) באו אנשים (נראה להם) ולקחו את הדיג´ימונים שלהם. ככה טי ג´יי סיפרה לג´ו. הוא היה בשוק. מימי התחילה לבכות, זאת לא פעם ראשונה שפאלמון נלקחת מימנה. דייויס ניסה להרגיע אותה. ואחרי כמה דקות עד היא הפסיקה לבכות. טאי: אנחנו חייבים לעשות משהו!! מאט: אבל מה?! ================================= מה יעשו הילדים? מה יעשו הדיג´ימונים? מה יקרה? למה לקחו את הדיג´ימונים? האם אני אסתום את הפה?! כל זאת ועוד בפעם הבאה ================================= זה היה עלוב

Digi Lista

New member
וכמובן...

שכשאת מסיימת הכול...לאחד כדי שאני אכניס למאמרים... לאן נעלמה גאטומון והסיפור שלה וקסנדרה פוטר?אני מתחילה לדאוג שהיה להן מאוד רע כאן והן עזבו(ואני לוקחת דברים כאלה,אפילו רק את המחשבות האלה באופן אישי!)

אל תקחי את זה אישי..

זה לא בריא לא לך ולא לפיצולי האישיות שלך...{אני חושבת על קריריה מזהירה בתור רופאה מה דעתכם?}

Digi Lista

New member
אני צריכה...

לקרוא בפעם הראשונה את סדרת הספרים המצליחה מאוד שלי ולקבל עצות...מה לא לעשות... בכלל נראה לי שיש כאן כמה חברים בפורום שכבר פתחו בקריירות מזהירות(וזעירות...צריך להתחיל ממשהו...) ווילו- רופאה אני פסיכולוגית(ופסיכית) מומחית וכמובן עיתונאית וסופרת. עכשיו שיצאו שאר בעלי המקצוע...

נכון...

תקראי את הספרים שלך...הם מאוד עוזרים לאנשים... ואם אני לא אהיה רופאה אני תמיד יכולה להיות מאמנת דיג´ימונים,שחקנית,זמרת או מדובבת...{אם מישהו ינסה לגלות אותי..}

Digi Lista

New member
אני אהיה גם...

ראש ממשלה ועורכת דין...ומאמנת דיג´ימונים אני כבר(אני הרי מתמזגת דיגיטלית עם אימפמון ל"אימפסטטנמון" קולו השטיחי מתערבב עם קולי הערב כשל עורב...)..., וכמובן שאני זבלנית מוחות מלידה(יש לי אפילו תואר אקדמאי בזה!) ומה את חושבת שגידול וטיפוח פיצולי אישיות לא נחשב כמקצוע?(אני עובדת קשה מאוד, משקה כול יום את הפיצולים שיגדלו...)אבל חכי יש בטח עוד מקצועות...אנחנו חברי פורום מקצועיים ביותר...

מה שנכון נכון...

ויש לי עוד כמה מקצועות... כמו מטפלת בילדים,אומנת לילדים עשירים בחוץ לארץ,מלכת אנגליה,נשיאת יפן{ששם אני אכריח אותם ליצור בשבילי דיג´ימון לא מצונזר...}

Digi Lista

New member
יא סנובית...מה רע בעשירים בארץ?...

אני יודעת במה אני לא אעסוק למשל...יוגה(אני עצבנית מידיי...),רייקי(למרות שזה ממש מעניין!), שירה(חבל על האוזניים של מי שישמע...למרות ששרתי קרוב לשלוש וחצי שנים במקהלה העירונית מול פוליטיקאים...ילדות קשה...), מיכל ינאי(סליחה מראש לכול מעריציה, זאת רק דעתי...), טבחית(אפילו חביתות אני שורפת!)...

אני מניחה...

{לחשוב זה מנהג של בית-ספר...}שאני פשוט לא אוהבת את העשירים של הארץ.. ואם כבר דברים שאני לא אעסוק בהם אז: מורה,מורה לחשבון,מנהלת,בנקאית,רקדנית,דוגמנית וסינדי בר{סליחה אני פשוט לא אוהבת אותה...}

DiGiHiLa

New member
היי בננות

מחר יש לימודים די נו איזה מבאס.... אני יהיה או מעצבת אופנה או ציירת או עיזבו יש מלא דברים שאני אולי יהיה חחחחח אולי אני גם אצייר סידרה כמו שהיפנים מציירים....

אממממ..

מעצבת אופנה וציירת זה גם רעיון טוף..אני מניחה שלא חשבתי על זה בגלל שלא יהיה לנו השנה אומנות{ולמדנו באומנות עיצוב אופנה..} טוף נו...הילה שלחתי לך איימלים המון...

Digi Lista

New member
לי נכון לעכשיו יש שביתה!

ואני מאחלת שלא יתחרטו מחר בשש בבוקר ושיהיו חזקים והחלטיים... ואם כבר מקצועות... אני אמציא מכשיר שפשוט מוחק מהעולם קיומם של אנשים רעים כמו המורה שלי לתקשורת(היא באמת אדם רע! לא סתם בגלל שהיא מורה! היא פשוט ר-ע-ה!!!מכשפה!!!)או סתם מעביר אותם ליקומים מקבילים או לאיזה כלא שמיועד לזה(לשם אני אשלח גם את אלה שהחליטו בפוקס קידס לא לשדר את הפרק האחרון של העונה השלישית של דיג´ימון...)

רעיון טוף..

ואז תעבירי לי את המכשיר שלך כדי שאני אוכל למחוק את המחנכת שלי{יותר מדי טובה וחנפנית לדעתי..}וגם למחוק את מי שהחליט שהמורה שלי לאנגלית משנה שעברה לא תלמד אותנו{למרות שיש עוד תקווה}..וגם למחוק את מי שהחליט לא להביא לנו את הדיסקים של דיג´ימון...

Digi Lista

New member
יש לי עוד מחוקים בתור...

כמעט כול המורים שאני אוהבת ומסתדרת איתם עזבו! אני באמת אשמח שהמכשיר יטפל באנשים חסרי הבינה שגרמו לכך(חלק מהמורים לא פוטרו אלא עברו ללמד למרבה הבאסה במקומות אחרים, או יצאו לפנסיה...), ואת האבטלה ופיגועים(אותם המכשיר ימחוק טוטאלית! לא יעביר למקום אחר רק ימחוק!) וכמובן את האנשים המגעילים שמתעללים בילדים,נשים,בעלי חיים...בכלל למחוק את כול מה שמעצבן אותי...אחר כך ווילו יגיע תורך...

טוף בסיידר..

לפחות יגיע תורי... וכמובן שאני{או את..}האיים במחיקה על היוצרים של דיג´ימון כדי שיציירו לי עוד עונות של דיג´ימון עוד הרבה...

Digi Lista

New member
האמת?...../images/Emo3.gif

לדיג´ימון מתוכננות לפחות עוד שתי עונות אחרי העונה הרביעית אבל כשחושבים על העניין(אני מפירה יותר מידיי את הפטור בסוף השבוע הזה!)בעונה הנוכחית הילדים משתנים לדיג´ימונים נניח והעונה הבאה תהיה עם אותם הדיג´יגורלים אז אין בעיה אבל אם יהיו רעיונות לדיג´ימונים חדשים ודיג´יגורלים חדשים אני כבר לא יודעת איך יוכלו להתעלות על העונה הרביעית(כלומר הרעיון שהילדים הם הדיג´ימונים הוא מדהים!)מצד שני אחרי מה ששמענו אתמול אני לא בטוחה שיחסרו ליוצרים רעיונות(אני אתרום להם קצת...)אז השאלה האם לאיים עליהם יהיה חכם?אולי צריך לאיים עליהם בסטייל?(ואם הם לא יקשיבו אז נאיים במחיקה אבל כמובן שלא באמת נמחק אותם הם הרי עשו עבודה מעולה בסך הכול!)

בסיידר...

אבל אם הם לא יקשיבו נאיים עליהם במחיקה...אבל ברצינות רק שתי עונות...נו באמת שיעשו קצת יותר משהו כמו...לא יודעת 30-100 משהו בסביבה...

למעלה