פרק 1 האלופה2

פרק 1 האלופה2

*תום וסער* ''תום ההומו'' ''פדידה סתום'' ''פרודו אל תהיה פייגלע'' ''פדידה שקט'' ''הומו'' ''אמא שלך יבן.... אסורה הקריאה והם הולכים מכות. *מיטל ואוסקר* ''מה נשמע אוסקר?'' ''בסדר מיטל?'' ''כן מיטל'' ''האא המנהלת של הקבוצה של הנכד שלי'' ''מי זה הנכד שלך?'' ''תום'' ''האא מעולה אני המאמנת שלו ביי'' מיטל רצה *סיגי וליאן* ''היי ליאן מה נשמע?'' ''את זאתי עם האחות העווירת נכון סגלה?'' ''סיגי'' ''מה השם משפחה שלך סיגי?'' ''ברחשיים'' ''האא כן בגלל זה מילי וטובה מכנות אותך ככה'' ''מילי וטובה רעות'' ''טוב ביי''. ליאן יוצאת וסיגי הולכת. *איציק וג'וזף* ''תקשיב ג'וזף לאור ההחלמה של מיטל אנחנו רוצים שהיא תחזור'' ''סבבה מיטל עוד היום חוזרת'' ''אז מה קורה ג'וזף?'' ג'וזף שותק *יפית ומילי* ''היי את מילי דיאמנט נו המפורסמת?'' ''כן שמנה מה הבעיה?'' ''מה?'' ''שמנה נו זה בטח הכינוי שלך נכון?'' ''תסתמי כבר מה יש לך את האדם הכי מדהים שאני מכירה ומעריצה אבל את כזו מגעילה'' ''חח טיפשה ושמנה באותו משפט חחח טוב כדור שומן את לא עובדת ומטפלת בסוויטה של ג'וזף אוגניסיאן ומיטל בוחבוט'' ''כן מגעילה מה הבעיה?'' ''טוב ביי כדור שומן'' מילי הולכת ומשאירה את יפית בוכה. *רני ודובי* ''באת לדריה?'' ''לא האמת שבאתי אלייך'' ''אליי?'' ''כן תקשיב יש לי הצעה מאוד מענינית עבורך אתה תשמח ממנה מאוד'' דובי יצא והשאיר את רני במבט תוהה. *ריטה ואבי* ''אבי דיי אני אוהבת את רני'' ''תגידי לי את אוהבת את העצלן והעני הזה שלא יכול לקנות לך כלום במקום אותי שיש לי בר רק בשבילך וכול שחקני הכוח ירושלים מגיעים לשם האא?'' ''טוב מה אתה רוצה?'' ''שתתחילי להתאפס ותראי כמה אני משקיע עבורך ריטה כמה'' ריטה מהססת אבי מחייך חיוך כובש. *ג'לל ודריה* ''דריה אהובתי מה נשמע?'' ''הכול מעולה ג'לל פשוט כרגע הציעו לי לדגמן בארצות הברית'' דריה מחייכת חיוך מהוסס וג'לל חורק את שינוי בכעס. *אשלי וטובה* במספרה אשלי יושבת וטובה מעלעלת בעיתון אופנה נחשק ''מה קרה אשלי התלבשת מזעזע חחחחחחח'' ''תגידי לי טובה מה הבעיה שלך כאילו לעשות רע לאנשים זה הקטע שלך?'' ''סתומה חחחח'' ''אמא-שלך יחתיכת מפגרת אני מקווה מאוד שמילי תבין כמה את רעה ומפגרת ותברח ממך כמה שאפשר'' ''לכי תמצצי לחבר הטיפש שלך עובד חחחח'' אשלי בכתה וטובה גיחכה ברשעות.*סמדר ועובד* ''עובד מה נשמע נשמהההה באת לבקר את ליאני'' ''ברור שלא הסתומה הזו שטפה לסער את המוח'' ''נשמה כשאתה מדבר על ליאן תיזהר מאוד כי אני יהרוג אותך יחתיכת הומו'' סמדר יצאה והותירה את עובד חסר מילים.*אלונה וטוקו* ''היי אהובתי אלונה בוחבוט היפיפה'' ''חחח הגזמת מאמי אני יפיפה אתה הורס!.. הורס אתה'' והם התנשקו נשיקה צרפתית לוהטת. *גוגשיצה ודוד* ''דוד מה נשמע יש לי הצעה שלא תוכל לסרב לה'' ''מה כלב מה?'' ''סליחה'' ''כן הרוע שלך לא נגמר אתה מנסה לסחוט אותי בכדי שלא אני יגיד למשטרה שניסית לרצוח את סער פדידה וליאן זליג'' ''כן ותיזהר דוד כי אז אני יהרוג אותך.'' הוא הסתכל עליו במבט מאיים *צחי ויעל* [אותה מגלמת מלי לוי] ''צחי תקשיב אני לא בנויה להובלות מספיק יש לי ולתמרה פורטל אינטרנט מצליח אני לא זקוקה לכול מיני דברים'' ''בייב תקשיבי מאמי אני עוזר לך חוץ מהפורטל שלך ושל תמרה יש לך פוטניצאל להשתתף בטלנובלה ''בהנסיכים מתרגשים עם ליאן זליג סיגי ברחשיים מיטל בוחבוט מילי דיאמנט וטובה גמזו וסער פדידה תום שלייפר אוסקר שלייפר וג'וזף אוגניסיאן'' ''טוב טינקס ביי'' *תמרה ודניאל* ''מה נשמע דניאל השגת לי את הסחורה?'' ''כן'' ''למיטל בוחבוט תצפה הפתעה גדולה ביג-סופרייס'' תמרה חייכה ברשעות. את תמרה מגלמת שירי מימון *לינוי ושאול* ''היי שאול פורת אני החוקרת המשטרתית שבאה לחקור את מי המחבל שניסה לחבל במשחק של הכוח ירושלים לינוי לוי נעים מאוד'' ''העונג כולו שלך'' ''כן טוב אני לא יודעת מי חיבל אני צריכה ביסוס לכן אני יבקר את הנשות והשחקנים בכוח ירושלים'' ''ככה שאני צריכה שכול השחקנים של הכוח ומחוצה לה יגיעו לאולפן טוב?'' ''בסדר גברת לוי זה יקרה'' ''מר פורת אל תשכח שכול החקירה תלויה במילותיך אתה תיתן את האות להתחלת החקירה לניסיון הרצח במיטל בוחבוט ובסער פדידה וברני זליג'' היא הלכה והשאירה את שאול במחשבות רבות אז נכנסה נעמה בחורה פרוצה בת 50 שיש לה ניסיון בחיים היא נישקה את מר פורת ואז אמרה לו ''אני מאוהבת בך ראש מממשלה סקסי'' ואז היא ירתה בו. מה קרה לפרוצה? האם הענינים יתקדמו ולינוי תצליח לגלות מי רצח את מיטל סער ורני? ומה תמרה זוממת? כול זה בפרק השני של האלופה2

RTur

New member
אוי ואבוי מה זה?

איפה מר פסיק? איפה גברת נקודה? איפה אדון אנטר? כואבות לי העיניים

A t z a

New member
../images/Emo6.gifוייזמירוביץ' גם לי../images/Emo80.gif

הריפלקס שלי גרם לי לסגור את ההודעה בצורה מיידית לפני שנגרמה לי מיגרנה רצינית

למעלה