פרק שמיני

mk77

New member
פרק שמיני ../images/Emo58.gif

יא אללה איזה סיום!!! העונה מגיעה לשלבי הסיום והמתח עולה.. אם המושחת (איך קוראים לו?) מעביר את התמונות לקווין זה כבר רציני. סצנת הרצח היתה מצויינת, ויש המון מתח בין דקסטר לצ'ייס. לא יכול לחכות לשבוע הבא!!

מוצארט

New member
שמיני ../images/Emo58.gif

יאללה, כמה שאני שונא את לגווארטה. כמו שזה נראה, יהיו גירושין עוד לפני סוף העונה. ולגבי דקסטר ולומן, טוב זה מתפתח ונראה די מעניין.

שיר m

Well-known member
פרק ענק

אני לא יודעת מה להגיד בכלל, כל רגע בפרק הזה היה מצויין. מחכה להמשך בקוצר רוח!

blah blah story

New member
../images/Emo58.gif

אין מצב שהוא מעביר את התמונות לקווין - הוא בטח ינסה לסחוט את דקסטר. איזה פרק אדיר - הקטע שלומן ברחה לחדר והשקט שלפני הסערה ואו! אדיר. זה היה ברור שדקסטר יגיע אז לא דאגתי...אבל עדיין - היה מותח. וגם היה ברור שזה שמעביר את הסמינרים חלק מהחבורה ואפילו אולי המנהיג שלה (עכשיו שאני חושבת על זה אנחנו כבר ידענו בגלל השיחה שהייתה לו עם השומר ראש באוטו כשמצאו את הארנק של בוילד) כמה פרקים יש לעונה?

mk77

New member
תגובה ../images/Emo58.gif לפרק 9

לפי הפרומו הוא כן מעביר את התמונות לקווין וקווין מנסה לרדת מהעניין

liron co

New member
../images/Emo58.gifפרק שמיני

פרק ענק ומותח!!! הכי טוב שהיה עד עכשיו בעונה הזאת!!! הקטע של הרצח והוידוי של דקסטר היו מעולים! אני ממש מקווה שהיא לא תמות בסוף כי היא אחלה.. דיי מוזר שהשוטר שעוקב אחרי דקסטר הצליח לצלם אותם, דקסטר לא אמור להיות ממש רחוק מהחוף?? אהה ושלגוורטה תמות כבר, מעצבנת!!!

einat162

New member
../images/Emo58.gif טוב, אז ככה:

אם דקסטר ולומן הולכים להיות ביחד ולא הולכים להיפטר ממנה אז תסגרו את הבאסטה בעונה הזאת וזהו! בקטע שדקסטר שם ללומן את הידיים כדי להשתיק את הרעש מהחדר הסמוך - הייתי בטוחה שה"נוסע האפל" שלה יתעורר - לא שהיא תרדם! (במיוחד עם הקלוזאפ על העיניים שלה). לגווארטה ה******* ! ואיזה חמוד אנג'ל - השאלה אם הוא באמת יצא כנגד אישתו בשביל דב (ולא סתם דיבורים). ואומנם לשוטר המושחת היתה מצלמה עם סופר- דופר זום, אבל הוא באמת הצליח לקלוט תמונות כאלו של הספינה? בלב ים? חשוך? דקסטר ממתי אתה משליך גופות 100 מטר מהחוף?!

mk77

New member
התמונות../images/Emo58.gif

התמונות שהוא צילם היו כשדקסטר ולומן על המזח, מעלים את המזוודות, לא כשהם בלב ים.

אני לא מאמינה ש... ../images/Emo58.gif

דקסטר ולומן יצעדו יד ביד אל השקיעה. אני חושבת שהתפקיד שלה בעלילה זה לחבר את דקס מחדש עם הנוסע האפל שלו ולא להפוך את הסדרה לסיפורם של זוג רוצחים. אני לא חושבת שזה ייגמר בצורה דרמטית כמו מוות של לומן, אבל אני מאמינה שהיא לא תצליח להכיל את העובדה שדקסטר הוא רוצח המונים ושהתשוקה שלה לרצח תתחיל ותיגמר באנשים שפגעו בה, ואחרי זה היא תנסה לחזור לחייה הרגילים או מקסימום תתנדב במקלט לקורבנות אונס.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif עוד פרק מצויין!

וכמו שהבטחתי, העליתי סופסוף פוסט לבלוג. מוזמנים לקרוא - קישור בחתימה.
אשמח לשמוע את התגובות שלכם...

Witchcrafts

New member
קראתי רק את השורות הראשונות, מודה,

אבל במשפט בו אתה מציין שלומן נרדמה בנוכחותו של דקסטר בהקשר להתפתחות רומנטית שלא תופסת כיוון, לי דווקא נוצר הרושם שהוא הזריק לה או נתן לה משהו כדי שהיא תרדם (בכוונה טובה, כמובן). כלומר, הנוכחות שלו לא בהכרח השרתה עליה שלווה ורוגע בצורה כזו פתאומית שתאפשר לה לישון.

o0Invisible0o

New member
את, אני בחורה.../images/Emo9.gif ../images/Emo58.gif

חח לא חשבתי על האופציה שהזריק לה משהו. בעיקר כי היא קמה וסיפרה לו והוא הגיב בהפעתה, גם לא נראה לי אחרי שהם הגיעו לכזה מצב של אמון שהוא יסכן את האמון ככה... וגם, הוא גם ככה לא היה יכול לרצוח באותו הלילה אז למה להרדים אותה?
קיצר, יכול להיות אבל גם נראה לי שהיא הייתה זוכרת זריקה וגם לא היו ממשיכים את כל הפרק ב"ביחד" שלהם. היא ראתה אותו רוצח, זרקה חלקי גופה ועוד..כל הפרק הם בילו ביחד.. אבל הכל יכול להיות בסדרה הזאת.

Witchcrafts

New member
אוי, סליחה, לא שמתי לב לשם בחתימה.

אם זה מנחם אותך, הרוב מסיקים שלפי הכינוי שלי אני חייבת להיות זכר (במיוחד כשמדובר בתגובות עם פן טכני ואז זה מעין ברירת מחדל). שימי לב שכשלומן חווה את הקולות מהעבר והזעזוע ומנסה לחסום את הקולות בראשה, בעוד דקסטר מחזיק את כפות ידיו על ידיה, רואים שהוא נחרד (ואפילו מזדהה) עם מה שהיא עוברת, חס עליה, מעוניין לעזור ולא יודע איך. משהו כזה. נקודה נוספת היא שאין סצנת מעבר כלשהי, אנחנו ישר מובלים לבוקר שבו היא מתעוררת. כשהיא תמהה על כך שהצליחה לישון מספר שעות ומשתפת את דקסטר בעניין, המבט שלו מעורר חשד (כאילו שלא רצה להוריד לה את המורל ולבשר לה שהיתה לו יד בעניין, אחרת היא היתה מסיקה שהשינה שלה לא נבעה מסיבות אופטמיות של ניצני החלמה, למשל). ו, כן, בהחלט הכל יכול להיות. זו הפרשנות שלי, סה"כ.

einat162

New member
ועוד חור בפרק-

איך אוון ידע להתקשר לטלפון הקווי בבית של דקסטר? (אם אני לא טועה זה היה האלחוטי בבית, והגיוני - כי לומן לא ראתה את המספר של דקסטר, כלומר לא הפלאפון שלה). בקטע שהיא ענתה לטלפון ב"המדפסת שלך עובדת לפעמים?".

Witchcrafts

New member
לגבי החיווי על הצג המזהה:

לאו דווקא. הרי אוון (אואן?) לא יצר איתה קשר במשך כל התקופה שנעלמה לו (מבינים את זה דרך השיחה שלהם בפגישה). אף אחד, בעצם, לא משוחח עמה מלבד דקסטר. תוסיפי לזה את העובדה שלפני רגעים קלים היא דיברה עם דקסטר, הכי הגיוני לחשוב שהזהות של הצד השני היא של המתקשר האחרון. לא קרה לך שדיברת עם מישהו (בפלא' או בטל', לא משנה), סיימתם את השיחה, לאחר זמן קצר יחסית היה שוב צלצול וענית בלי להביט בצג ועם קול מוזר ("מווּ" או "בויאקה"), כי את בטוחה שאותו האחד שוב מתקשר (נניח, יצאת מנקודת הנחה שהוא שכח להגיד משהו), כשפתאום בצד השני בכלל עונה לך מישהי שמתקשרת אלייך בעקבות קורות חיים ששלחת (פאדיחות)? מצד אחר, יכול להיות שזו רק אני. P=

einat162

New member
היא דיברה איתו שנייה קודם?

אם כן, אני צריכה לראות את זה שוב כי זכרתי לא נכון. אבל זה באמת היה הקווי ולא הנייד? כי אם כן - איך הוא ידע להתקשר למספר הזה?

למעלה