פרק שלישי

david054

New member
פרק שלישי

היי לכולם קצת על עצמי התחתנתי בגיל 26 עם אישה שאהבתי (אז) מבוגרת ממני ב 11 שנה . ועם שני תאומים מקסימים בני 10 (עכשיו בני 32) שאביהם נהרג בצבא. למרות שלא אימצתי אותם רישמית הם די רואים אותי כאבא שלהם (אפילו עכשיו לאחר 13 שנות גירושין) נולדנו לנו שתי בנות לאחר לידת הבת השניה עלו אצלי תהיות רבות סביב הנטייה המינית שלי וכדי לא לסבך אתץ הכל בהודעה אחת אני אציין שמזה 4 שנים אני הומו מוצהר, כולל יציאה מהארון בפני הילדים (מקבלים נהדר) אשתי לשעבר ידעה ושמעה ממני כ 3 שנים לפני הגירושין ולדעת שנינו זה לא הגורם המרכזי בפרידה שלנו. לאחר הגירושין היתה לי מערכת יחסים ארוכה מאוד עם אישה שגם לה היו ילדים שהקשר איתם היה הדוק היא ידעה על ההתלבטויות המיניות שלי מהתחלה. זאת הקדמה לזה.... שאני בהחלט מחפש את המשפחה שלי. אני זקוק לזה ובהחלט נחשב לאדם שתורם הרבה למשפחה ויעידועל כך 7 הילדים ושתי השנים בחיי. כרגע יש אצלי חלל גדול כי הבנות גדלו (21,19) ולמרות שאני קשור לאשתי לשעבר, לבנותי ולילדים הגדולים (אני כבר סבא) חסרה לי המסגרת היומיומית של משפחה. אני לא רוצה לוותר על נטיתי המינית. אני לא רוצה לשקר למישהי ולפתח איתה מערכת יחסים ואח"כ לגלות (ותאימנו לי שזה אפשרי) לא נראה לי שאוכל למצוא גבר שאיתו אוכל לחיות במשפחה. הייתי רוצה אבל זה נראה לי קשה להשגה. אז כמו שזה נראה לי הייתץי רוצה שתפול מהשמיים או מאינטרנט מישהי עם ילדים בכל גיל כלשהו שתסכים לבנות איתי קן משפחתי עם כל המורכבות שציינתי ובעיקר עם פתיחות וקשר חברי. יש לי את היכולת ליצור קשר רגשי וגם מיני עם נשים.

r e d head

New member
אתה רציני?

אם היא תיפול מהשמיים היא תהיה שבורה. נניח לרגע שאתה באמת רציני ננסה לפשט קצת את מה שאמרת...אולי להבין יותר. יש לך נטיות מיניות לגברים, ז"א שאתה נפגש עם גברים ליחסים אינטימיים. ואתה רוצה להקים תא משפחתי עם אישה וילדים. וכל זה במקביל בהסכמה?

david054

New member
כן, אני רציני !

לגבי הנפילה מהשמיים הכנתי מזרון ים עבה. וכן אני רוצה לחיות בהשלמה ובכנות. אנייודע שזה לא פשוט למצוא מישהי כזאת. בעצם אני רוצה לבנות קשר שבנוי על יסודות של משפחה וחברות יותר מאשר על זוגיות אישית. לפעמים קוראים לזה "יחסים פתוחים"

r e d head

New member
כמה שאלות....

אפשר להשאיל את המזרון כשהגבר שלי יפול מהשמים? ועוד שאלה, במידה ותימצא אחת כזאת, זה אפשרי שהיא תוכל להצטרף? ושאלה אחרונה לפני שאני שמה
ובורחת....ההצעה שלך כוללת גם תמיכה כלכלית?

david054

New member
לא כדאי שגבר יפול על המזרון הזה.

תמיכה כלכלית? ממש לא אני מדבר על קן משפחתי ולא על משהו לא רציני ועכשיו רק תגובות רציניות ממך, בבקשה !

ברוך הבא דויד

אני צרכה לישון על זה... ככה באמצע הלילה הראש לא יכול לחשוב על משו רציני קבל
על הכנות (אם אכן אתה כן...)

michaly44

New member
אתה בפורום הלא נכון...

מבינה את הרצון להקים תא משפחתי חדש. אבל למה עם אשה? יצאת מהארון באומץ רב ואני מורידה את הכובע בפניך. לא רבים היו עושים זאת. יותר מזה..המשפחה שלך אוהבת אותך על מה שאתה ולא לפי הנטיות שלך..וזה כשלעצמו נהדר. לגבי תא משפחתי: תסביר לי..למה אשה תבנה קן איתך? אשה לא זקוקה לאהבה? למגע? ומה עם הסיכון הבריאותי בקשר כזה? אתה יודע כמה משפחות יש כאן..(ארה"ב) וכן, הם גם מאמצים ילדים. משפחה לכל דבר. וזה יפה. אך מה שאתה מחפש לא מציאותי. זה ניקרא לאכול את העוגה משתי הקצוות ולהשאיר אותה שלמה.

s h o o s h a

New member
יציאה מהארון-חיים במגירה

יצאת מהארון לפני מספר שנים, דבר אמיץ לכשעצמו. הבהרת את נטיותיך המיניות ואת רצונך לחיות על פיהן ומאידך (מה שמחזיר אותי לשרשור שעסק בנושא סטיגמות ונורמות חברתיות) חשוב לך ביותר לנהל חיי משפחה רגילים ותקינים. למה? הרי אם ילדיך והסביבה הקרובה לך מקבלים אותך בדיוק כפי שהנך, מדוע אינך מסוגל לעשות זאת גם אתה ומנסה בכח כוח "להתחפש" למישהו אחר? האם ה"מה יגידו, מה יחשבו" הם אלו המניעים אותך לבנות קן משפחתי בכל מחיר? "לא נראה לי שאוכל למצוא גבר שאיתו אוכל לחיות במשפחה. הייתי רוצה אבל זה נראה לי קשה להשגה." אז אולי זה לא פשוט אבלל בהחלט אפשרי ועד כמה שידוע לי, גם בקהילות ההומוסקסואלים בונים קינים משפחתיים אשר מתפקדים להפליא ואין בכך, היום, כל חריג. ובכל מקרה, לא חושבת שמישהימישהו תיפול/יפול לך מהשמים, גם לא מהאינטרנט עד שלא תצליח ללבן עם עצמך מה אתה בדיוק רוצה מאחר ואין שום דרך שבה תוכל לנהל את החיים באופן כפול וגלוי (וזו דעתי כמובן).

כל קשר לבנית עוד פרק

קשה להשגה ללא כל קשר אם זהו קשר חד מיני או דו מיני ולכן ה"תרוץ" של הקושי לא עובד ונראה כאילו ואתה מנסה למצוא סיפור כיסוי לחברה מסביב, גם אם בביתך פנימה הכל גלוי (וזה כשלעצמו צעד אמיץ וראוי להערכה). עכשיו אולי הזמן לעשות עוד צעד ולהתייצב מול ה"עולם" בזוגיות שנכונה לך ,זוגיות שבתוכה תהיה אתה עד הסוף... תחשוב בעצם מה אתה מבקש... אישה שמלכתחילה תדע שהחיים איתך כוללים בתוכם עוד שותפים למיטה ולמה בעצם שתרצה להכנס לזה? יש כאן בפרדס אשכול שלם של גאווה חושבת שדוקא שם יתכן ותוכל להכיר בן זוג שאיתו תוכל להקים בית זרוק את הסטיגמות , עזוב את הנורמות החברתיות וחיה את חייך כפי שאתה רוצה מגיע לך לא?

amigor

New member
ערב טוב! או או../images/Emo2.gif לאן הגעתי?

אבדה לי הדרך אל הפורום רגע אגמע עוד
סליחה, שבוע טוב!

אתה רוצה לאכול את העוגה

ולהשאיר אותה שלמה. אתה רוצה אישה שלא יהיה אכפת לה שאתה בכלל לא אוהב אותה ולא נמשך אליה. כי אם אתה נמשך לגברים אין לך יכולת להיות אישה כמו שאישה הייתה רוצה להיות נאהבת. חברים טובים היא יכולה למצוא גם בלי להתחתן איתם ולעשות ילדים. אם אתה מוצהר כמו שאתה טוען, אין שום סיבה שיהיה לך יותר קשה למצוא גבר מאשר למצוא אישה.

ophra

New member
סנגוריה זהירה ומהוססת....

נניח רגע שאתה "אמיתי" לחלוטין (שהמינהלת לא תקפוץ עלי ותגיד שוב שאני תמימה....
) אז הנה מה שיש לי לומר.... או יותר נכון לשאול.... יש כמה חללים ונקודות לא ברורות בדברים שכתבת:
מה הסיבה שבגללה אתה חושב שלא תצליח להקים משפחה עם גבר? (אם זה בגלל שזוגיות מונוגמית לאורך שנים היא נדירה בקהילה, אז אני מסכימה איתך שזו בעיה, אבל זה לא בלתי אפשרי)
מהו אופי היחסים שאתה רוצה ומחפש עם אשה? (אתה מדבר על אהבה, זוגיות, גם סקס, והכל כשידוע שמדי פעם אתה קופץ לגן או לסאונה... הבנתי נכון? ואם היא תרצה גם? ואם היא תרצה לצרף אליכם גבר או אשה למיטה? ומה הגבולות? ואיפה הילדים שלה בתמונה הזו? האם באמת חשבת על הכל.....?)
האם אתה הומוסקסואל או דו-מיני? (אף אשה (סטרייטית או גיי) לא תרצה שתשכב איתה רק כי אתה יכול אלא כי אתה רוצה. השאלה היא אם אתה גם נמשך לנשים ורוצה לשכב איתן, במקביל למשיכה לגברים...
האם העובדה שאתה מחפש אשה, למרות היציאה מהארון וכו', היא בגלל מוסכמות חברתיות, או בגלל סיבות אחרות, ומה הן? (לפעמים אנחנו מגלים על עצמינו שלמרות הכל, אנחנו מנווטים את צעדינו ורצונותינו על פי המקובל והמוכר, גם בלי שבכלל נהיה מודעים לכך... תחשוב על זה למשל שגם בקהילה ההומו-לסבית, תמצא על פי רוב זוגות שמורכבים מבן/בת זוג אחד/ת "בוץ'" והשני/ה - "נשי/ת" יותר....) אם תחשוב על כל השאלות האלו (אתה לא חייב כמובן לענות לי...
) ועדיין תרצה ותרגיש אותו דבר... אני אהיה האחרונה שאגיד מילה רעה או אשלול רק אומר שזה לא יהיה קל למצוא את האשה המתאימה שרוצה את אותו דבר בדיוק - מהצד השני. בכל מקרה - בהצלחה!! עפ
(ידידת הקהילה
...
)

david054

New member
הרבה שאלות, אנסה להשיב על הכל.

נראה לי שקשה יהיה למצוא זוגיות עם גבר ולו בגלל הסיבה שעם גברים הקשר יהיה מין הסתם גם קשר מורכב מבחינה זוגית (אהבה, מין וכו') וכשאני אומר מורכב אני לא מתכוון לשלילה. קשר כזה קשה למצוא יחד עם הרצון שלי שזה יהיה עם מישהו בעל משפחה שימלא את החלל שנוצר אצלי בנושא זה. אני בהחלט אשמח למצוא קשר כזה ואין לי בכלל התנגדות, צייניתי רק את העובדה שקשה למצוא. אני מדבר על זוגיות משפחתית שאין בה בהכרח זוגיות מינית כך שהעובדה שאני הומו או דו לא משנה, למרות שאני חושב שזה אפשרי שאתאהב או אשכב עם אישה. אין לי שאיפה כזאת. מוסכמות חברתיות הם הדבר האחרון בו אני מתכוון להתחשב. מכיוון שצריך שניים לטנגו מין הסתם צריכה להיות אישה (או גבר) שיראו את הדברים כפי שאני רואה אותם. תודה על העדוד.

דויד יקר

קודם כל שלום וברוך הבא למקומותינו. נעים לקבל חבר חדש, ומעניין לראות דברים מזוית שונה ואחרת. אני לא מצליחה להבין מה בדיוק אתה מחפש ולמה. משפחה יש לך, ילדים, ביולוגיים או לא, נכדים... וגם הקשר איתם חם וטוב, מה שאין לך זה בן/בת זוג... אבל אתה לא מציג את זה כחוסר, זה שאין לך קשר אהבה וזוגיות עמוק, זה לא הבעייה, הבעייה היא שאין לך משפחה... מה, אתה רוצה ילדים שגרים באותו בית, זה העניין? גם הם יקומו ויפרחו מהקן עוד כמה שנים, טבעו של עולם, ואז תחפש לך עוד משפחה? ולגבי בן/בת זוג אתה רוצה/לא רוצה, אתה רוצה קשר זוגי עם אישה שאין בו מיניות, וקשר מיני עם גבר (או גברים) שאין בו זוגיות? ועם מי אתה רוצה אהבה? זה רק הרהורי, בהמשך לשאלות של עפרה... מקווה שלא פגעתי בשום צורה, פייה (שיש לה משפחה נהדרת, ומחפשת זוגיות מינית מאוד ורומנטית מאוד...)

למעלה