פרק שלוש נותן בראש...

פרק שלוש נותן בראש...

לכולם (או לפחות לכל אלה שלא נטשו אותנו לאנחות): הנה אני מציגה באושר, עושר ורון וויזלי את הפרק השלישי בפיק שלי. הפיק שנקרא אני חושבת... טוב בעצם אין לי מושג, הפיק עם הפרקים. כי פיק לילי וג´יימס היה נטול פרקים. כל י שרוצה לקרוא את הפיק הזה מוזמן... (וחסר לכם שלא) כל מי שרוצה לקרוא את פיק לילי וג´יימס כי הוא כל כך התפעל מהכישרון שלי (או סתם כי לא בא לו לעשות שיעורים בהנדסה) מוזמן רק לבקש (שש). הנה לכם... תהנו. שם לפיק, הצעות? מישהו? איפשהו? מתישהו? איכשהו? אור (הנני כאן)

Hermione HP

New member
מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט מדהים.... אבל הפרקים קצרים מדי.. נגמרים מהר מדי...=( לי יש הצעה.. תפרסמי את פרק 4!! אנ פשוט במתח...!!! זה הפיק הכי הכי הכי יפה והגיוני ורולינגי שקראתי בזמן האחרון על השנה החמישית... זה ממש ממש היה יכול להחליף אותה..

*מסמיקה קלות*

או קיי, אין סיכוי שבחיים אני אשתווה לאנושאות שיצרה את רון וויזלי... פשוט אין... אבל THANKS ANYWAY... אני כבר התחלתי את פרק ארבע... תקראו!!! ולהוגוורטס קפה... ביקשתי משהו שתוכלו לקרוא בהודעה על הפיק של מיכי אז תקראו אותה... בבקשה... אור

אני באמצע הקריאה...../images/Emo55.gif

אדיר! אהבתי במיוחד את השיר של מצנפת המין...זה כזה פיק כיפי לקריאה! זה מוזר לקרוא פיק שפוי לשם שינוי...
לבנדר

למעלה