פרק שבועי~~!

Lost Lullaby

New member
תקציר [אשכה קצר] לכל מי שלא ראה ../images/Emo41.gif

דברים נעשים מלוכלכים במועצת התלמידים כאשר אלוהים אומר לג'ואן לבחור במועמד. הלן צריכה להתמודד עם תלמיד שמוחה כנגד תלמידי אומנות אחרים. מצטערת שזה קצר, תרגמתי את כל מה שהיה באתר הזה, חבל שלא היה הרבה. תמונות מהפרק אפשר למצוא *כאן*

היה פרק נחמד....

היה רק משהו אחד שלא הבנתי... כשג'ואן ישבה עם אמא שלה ובלסה עוגות וגלידה וסירופ שוקולד אז אדם נכנס באמצע ואז הוא תהחיל לספר לה שהוא קרא את מה שבריאן הזה נתן להם ועל כל הקטע הזה עם האומנות ואז פתאום ג'ואן אמרה he's the one למה היא התכוונה??? לא ממש הבנתי...

מה זאת אומרת?

הוא זה שהיא צריכה לתמוך בו? כאילו... משהו בכללי שהיא יודעת, משהו שאלוהים אמר לה פעם או שאני ממש ממש סנלית ובפרק המסוים הזה אלוהים אמר לג'ואן לתמוך במישהו?!?!? אני כבר לא זוכרת...חחחח תודה רבה מראש!

elindith

New member
הוא אמר לה שהיא צריכה

לקדם את המועמד שרוצה לחולל שינוי. וזה היה המוטו של המתמודד הזה. הוא היה היחידי שלמעשה היה לו מצע כלשהו. לארס נתן (או מכר) חטיפי שוקולד, עוד איזה אחת שרה, והבחור שהיא תמכה בו (נדמה לי שקוראים לו בריאן) הציע יותר מלשים בביה"ס מכונת ממתקים, הוא דיבר על מלגות ועזרה לתלמידים מתקשים בלימודים וכלכלית ובסופו של דבר הוא למעשה שינה משהו ואדם התקבל לעבודה שקשורה באמנות בזכותו אפילו שהוא לא נבחר.

אני מצטערת שאני מנג'סת אבל....

אולי לא הבנתי נכון... ג'ואן אמרה לאדם שהוא האחד כלומר היא התכוונה שאדם הוא האחד בשבילה או מה שזה לא יהיה, או שהיא הבינה דרך אדם שבריאן הזה הוא האחד שהיא צריכה לתמוך בו? כי אני הבנתי כאילו אדם הוא האחד, זה שג'ואן תתחתן איתו וכאלה בגלל שהוא ידע באיזה מועמד לבחור... תודה שוב!!!

elindith

New member
לא, בריאן הוא האחד לתמוך בו

היא היתה כל כך מבסוטית מאדם כי הוא היה מעין תמרור הכוונה למה שהיא צריכה לעשות.

RoRiL

New member
לא ראיתי../images/Emo10.gif../images/Emo77.gif

נו כבר אימיול...

STA1

New member
פרק מעולהה!!!זה ממש מפגר שלא תהיה

עונה שלישית כי העונה השנייה מתעלה על הל העונה הראשונה.. כל פרק זה גאונות!!

RJlake

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא יכולתי להגיד את זה

במילים יותר טובות!!!! נהניתי מכול שניה שהייתה בפרק!!!

elindith

New member
מה היה העניין עם הגרביל?

ואני חושבת שאפילו שהילדה נפגעה מזה ורצתה לעזוב, הלן כן עשתה את הדבר הנכון. לפעמים עושים את הדבר הנכון ועדיין מרגישים חרא. ג'ואן עמדה לעשות דבר לא נכון וזה שזה נמנע ממנה זה מצוין, כך שבעיני הכל הסתדר לטובה. אגב, גם אני לא רואה בגרביל מת מצופה לכה יצירת אמנות, אבל עצם השם שהיוצרת בחרה לו הופך אותו ליצירת אמנות. אבסורד, אבל אמיתי. ובנימה זו בענייני אמנות מודרנית, אני ממליצה מאד על ספרו של קישון "נקמתו המתוקה של פיקאסו".

OrdinaryDay

New member
אני דווקא לא אהבתי אותו כ"כ...

לא יודעת, זה הכל היה לא קשור כזה...והיו יותר מדי התפלצויות, יותר מידי התבכיינות ויותר מידי צדקנות. היו קטעים משעשעים, ביחוד עם ג'ואן בשירותים, זה היה משעשע
ואמ, הכל היה גם די צפוי, ידעתי שהוא יתברר כגיי, ובסוף, ידעתי שאדם יגיע, זה היה יותר מידי ברור
גרייס ולוק מתחילים לעצבן, בכלל, כל הקטע בניהם ניהיה ממש מעצבן, מגוחך ומיותר. אני רוצה יותר קטעים של ג'ואן ופחות סיפורים מסביב!

elindith

New member
כן הקטע עם השירותים היה טוב

בכלל היה קצת מצחיק ובעיני זה חיובי, אי אפשר להיות קדוש מעונה כל הזמן, זה די שוחק... ולגבי גרייס ולוק, הם נראים כל כך לא מתאימים. אני יודעת שהוא אוהב אותה אבל היא נראית כמו איזה בחורה נמוכה בת 30 והוא נראה איזה בן 15. ובכלל, לאן נעלמה גלניס? היא שקטה מידי לטעמי. אני דווקא אוהבת סיפורים מסביב. בסוף נראה לי שהקטע עם אמא של גרייס יהיה חשוב למשהו. מעניין... אבא רב ואמא אלכוהוליסטית...

elindith

New member
אופס, ספוילר מעלי../images/Emo58.gif

לא שמתי לב שאני משתמשת כבר במידע מהעונה השניה. ככה זה כשמשדרים פרקים ישנים ומתקדמים בו זמנית.

למעלה