פרק ראשון...

תשובה

זה ממש מבולבל לי בראש אבל אני אנסה פחות או יותר לענות לך! בפרק הראשון הראו את בטי וניקולס דנים במהות ה"כיעור" שלהם, ועל כך שלמרות שהם חכמים ומשכילים לא מקבלים אותם לשום מקום עבודה והם לא יכולים לצרף את קורות החיים שלהם. רוברטו פורש מתפקיד הנשיא של אקומודה ויש ישיבת הנהלה שבה מצביעים על נשיא חדש לחברה - ארמנדו ודניאל מתמודדים וארמנדו כמובן זוכה. יש איזו מסיבת עיתונאים שבה ארמנדו ומרסלה רבים על כך שארמנדו לא מוכן להפוך את האירוסין שלהם לרשמיים ואז ארמנדו מודיע לכל כלי התקשורת שהוא ומרסלה מתחתנים. לבטי יש ראיון באקומודה וגוטיירס מראיין אותה ולא רוצה לקבל אותה (נחשו למה)... במקביל פטריסיה פרננדס המהממת גם מתראיינת ומספרת כי היא למדה "שישה סמסטרים של כלכלה באוניברסיטת סאן-מרינו"! כולם שמחים לקבל את פטריסיה לתפקיד מזכירת המזכירות, אך רוצים לשמור על איפוק ומודיעים כי יתקשרו להודיע למי שהתקבלה. בטי חוזרת מבואסת הבייתה בתחושה שלא יקבלו אותה. ארמנדו מגלה שפטריסיה היא חברה של מרסלה וחושש שהיא נשלחה לאקומודה בכדי לרגל אחריו עבור מרסלה, ולכן אל אף יופיה המשגע של פטי מקבלים את הכלכלנית ה"מדהימה" והחכמה, ביאטריס פינסון. נראה לי שזה כל הפרק או שזה בערך אותו יום כי את יודעת איך הפרקים נמשכים בבטי... מאיזה פרק התחלת לראות את הסדרה?

למעלה